aman abla çok uzun konu , 1 soru sordun bana 4cigaraya mal oldu bunu anlattırma şimdiniye ayrıldınız o zaman yahu?
ne diyelim kuzum inşallah hakkında hayırlısı oluraman abla çok uzun konu , 1 soru sordun bana 4cigaraya mal oldu bunu anlattırma şimdi
amin inşallah bende öyle dua ediyorum ablam, en azından bazı şeyleri yoluna koyma kararı aldım kilo vermeyle başladı bu kararımne diyelim kuzum inşallah hakkında hayırlısı olur
birkaç ayrı videosu var takvimi var 5 haftalık alfadan başlıyor takvimi şu hergün yazan video cuma 2 video yapılıyor cumartesi tatil pazar strech videosu var onu yapıyoruz
aa niye giymeyesin valla zaten çıtır görünüyorsundur bunların koyu renklisini giyen komşumuz var öğretmen çok yakışıyor fit olunca yaşa falan bakmaz bence önemli olan yakıştırmakBu arada o dar kotları kızlar bende pek seviyorum keşke genç olaydim ve birazda uzun neyse ben bu boyla bu kilo yala bu yaşlada giyecem banene
saçlarını boyatmadın mı dahaamin inşallah bende öyle dua ediyorum ablam, en azından bazı şeyleri yoluna koyma kararı aldım kilo vermeyle başladı bu kararım
yok abla ya daha orijinal halimle duruyorum ama kredi kartı tavan yaptı sıkıldıkça gidip saçma sapan harcamalar yapıyorumsaçlarını boyatmadın mı daha
internetten bulabilir miyim mesela,t25 total body cırcuıt yazınca çıkıyor mu?birkaç ayrı videosu var takvimi var 5 haftalık alfadan başlıyor takvimi şu hergün yazan video cuma 2 video yapılıyor cumartesi tatil pazar strech videosu var onu yapıyoruz
cardio videsu bu sitede diğer videolarda burda linkini atarım olmadı istersen
aa niye giymeyesin valla zaten çıtır görünüyorsundur bunların koyu renklisini giyen komşumuz var öğretmen çok yakışıyor fit olunca yaşa falan bakmaz bence önemli olan yakıştırmak
bi daha yaş dersen ağzına biber sürcem seniiiiiinben giyiyorum kız hatta geçen ay yırtık kot aldım
bende veremiyorum benim bir haftada en fazla verdiğim 800 gr7 kg verebilecek miyiz acaba ben şu anki gibi sıkı bir şekilde diyet yapıyorum 1 aydır ama 6 kgyu zar zor verdim, bir haftada 2 kg verdiğim olmadı hiç, en fazla 1.3 falan
ben boyamı aldım bugün boyayacağım ama yoruldumyok abla ya daha orijinal halimle duruyorum ama kredi kartı tavan yaptı sıkıldıkça gidip saçma sapan harcamalar yapıyorum
şu vimeo da çıkıyor total body circuit on vimeo yaz googla geliyor ordan yapıyorum ben netteninternetten bulabilir miyim mesela,t25 total body cırcuıt yazınca çıkıyor mu?
bende veremiyorum benim bir haftada en fazla verdiğim 800 grtahlil falanda yaptırdım ama herşey normal dr metabolizman yavaş olabilir dedi birde ben çocukluğumdan beri kilolu olduğumdan oturmuş artık yağlar o yüzden zor gitmesi normalmiş sonuçta ergenliğimi falan kilolu geçirdim falan napalım dedim bende az gitsin gitsin ama birgün ulaşacağım sabrediyorum hala
ne renk boyuyosun abla benim aklımdan geçti ışıltı felan yaptırsam diye de şşimdi herkeste var doğal olmak daha iyi dedim vazgeçtimben boyamı aldım bugün boyayacağım ama yoruldum
faydasını gördün mü kaçıncı haftadasın?yaptığım sporun arkasına yapayım diyorum..şu vimeo da çıkıyor total body circuit on vimeo yaz googla geliyor ordan yapıyorum ben nettenindiremedim torrentten indir dediler bulamadım onu
simsiyah ....her renge boyattım şimdiye kadar ama ençok içime siyah sindi..ne renk boyuyosun abla benim aklımdan geçti ışıltı felan yaptırsam diye de şşimdi herkeste var doğal olmak daha iyi dedim vazgeçtim
her bünye farklı ya az gitsin sıkıntı değil benim için öneml olan gitmesi ve birdaha gelmemesi hem uzun süreye yayılan zamanda verince korumuşta oluyorum aynı zamanda iyi oluyoraynı şekilde ben de kan testi yaptırdım, tiroidden şüphelenmiştim ama turp gibi çıktım :))
teninde beyazsa nede güzel olur esmerede olur , en sevdiğim renk siyah olduğu içün herşeye yakıştırırımsimsiyah ....her renge boyattım şimdiye kadar ama ençok içime siyah sindi..
her bünye farklı ya az gitsin sıkıntı değil benim için öneml olan gitmesi ve birdaha gelmemesi hem uzun süreye yayılan zamanda verince korumuşta oluyorum aynı zamanda iyi oluyoriyi yanından bakmak lazım
ben başka spor yapamıyorum etkili gelmiyor bana jillian yapmıştım daha önce ben jilliandan daha eğlenceli bence sürekli video değişiyor birde ben baya etkisini gördüm 2 haftada memnunum bel çevrem baya toparlandı birde benim sıkıntım bacaklarımın kalın olması inceldiler mi bilmiyorum ama görünüşte daha düzgün gelmeye başladılar banafaydasını gördün mü kaçıncı haftadasın?yaptığım sporun arkasına yapayım diyorum..
bende çok sabırsızım aslında bakma koç burcuyum tamhaklısın canım, bazen pozitif bakmayı başarabiliyorum ama sabırsızlığım ön plana çıktığı zamanlar modum sıfırın altına düşüveriyor :) skinny jeans aşkına zayıflıcaz inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?