• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

sen sağlıklı diyosan öyledir o zaman, ben hani aldıklarını kısa sürede veresin diye yaptığını zannettim ondan yani:confused:

sağol canım, aslında ben monti gibi besleniyordum ama şu yumurtalı kahvaltılısından yapıyodum, şimdi ekmekli kahvaltısına geçtim :) umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde verilir kilocuklarımızı :)

ooo rekabet var haa:cool:

heh işte bende ondan şey etmiştim, hani sağlıksız demiştim:oops:

merhaba canım, sende kopma burdan lütfen, seni çıtır bir hatun yapıp, skinny jean giyebilecek kıvama gelene kadar bırakmıycaz:KK60:

bende giycem banane yaaa:mad: ama boy kısa yaaaaa:KK61:

bende yarın yapsam çok iyi olacak, ne kullanıyosun boya

hadi rollam, başarılar, sana çok güveniyorum:KK60::KK19:

günaydın, maşallah

günaydın aebenim:KK60:
saraycam diyet 3 haftalık iyi gidiyor bitireyim dedim 3 haftayı yarıladım bugün..cumartesi pazar ara günlerim o 2 günü iyi geçirmem gerek..loreal excelence kullanıyorum derin siyah tı herhalde adı..

dün menü vermedim, oğlan uyutuyor beni bu aralar, tüm işlerimde kalıyor, sporda yapamıyorum :KK43:

sabah
3 dl çavdar ekmeği
peynir
domates

öğlen
3 köfte
yoğurt
salata

akşam
ayran aşı çorbam :)
1 parça et
5 adet sarma

su 2lt geçti

spor 40 dk yürüyüş
saraycam kahvaltına yumurta eklesen iyi olur bence..3 dilimi öğünlere dağıtsan nasıl olur?

Moralim inanılmaz bozuk.sabah 53.3 tüm. Geçen hafta 52.5 leri görmeme rağmen.neden veremiyorum napmaliyim inanın cok uzuluyorummm

Moralim inanılmaz bozuk.sabah 53.3 tüm. Geçen hafta 52.5 leri görmeme rağmen.neden veremiyorum napmaliyim inanın cok uzuluyorummm
dün 52,9 dun 400 gram artmış..beybicim böyle dalgalanmalar olur..eğer moralini bozuyorsa hergün tartılma zaten bilirsin diyetisyenler asla evde tartılmalara izin vermez...yarın düşer..bugün az ye akşamı hafif geçir ve suyunu arttır azalır..

saraycam diyet 3 haftalık iyi gidiyor bitireyim dedim 3 haftayı yarıladım bugün..cumartesi pazar ara günlerim o 2 günü iyi geçirmem gerek..loreal excelence kullanıyorum derin siyah tı herhalde adı..
bitir tabi, sana iyi geliyor maşallah güzel veriyorsun

bende aynı boyayı kullanıyorum, açık kumral benim kinin rengi :)
saraycam kahvaltına yumurta eklesen iyi olur bence..3 dilimi öğünlere dağıtsan nasıl olur?
dün abartmıştım, artık 2 dilim olacak, yumurta yerim tabi, üşendim bu gün :)

olur öyle canım hemen moral bozma, her gün tartılsan da , haftalık kilonu baz alırsın..

dün 52,9 dun 400 gram artmış..beybicim böyle dalgalanmalar olur..eğer moralini bozuyorsa hergün tartılma zaten bilirsin diyetisyenler asla evde tartılmalara izin vermez...yarın düşer..bugün az ye akşamı hafif geçir ve suyunu arttır azalır..
Bugün inanılmaz bozuldum o rakamı gorunce.bugün portakal diyet8 yapıp dizginliyim kendmi bence

dün menü vermedim, oğlan uyutuyor beni bu aralar, tüm işlerimde kalıyor, sporda yapamıyorum :KK43:

sabah
3 dl çavdar ekmeği
peynir
domates

öğlen
3 köfte
yoğurt
salata

akşam
ayran aşı çorbam :)
1 parça et
5 adet sarma

su 2lt geçti

spor 40 dk yürüyüş

dün omlet yemiştim, yanlış yazmışım, kafam neredeyse:rolleyes:

günaydın mı tünaydınmı desem:110: nasılsınız bacılar öyle acıkmıştımki menemene gömdüm kendimi:KK70: çok uykum var ama yeni yemek yedim uyumamam lazımmmmmm:KK70:
tünaydın yasom uyu tabi ne kalkıyosun sabahın köründe..menemen diyetlerde verilir Yasom afiyet olsun..:KK68:

Back