• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

50 dakika bootcamp calori inferno yapıldı :KK49::KK76: deadline deadline şu t25 in linkini paylaşır mısın yaptığını?
birkaç ayrı videosu var takvimi var 5 haftalık alfadan başlıyor takvimi şu hergün yazan video cuma 2 video yapılıyor cumartesi tatil pazar strech videosu var onu yapıyoruz;)
98034f5bd1688aad908559a0cbffdd77.jpg

cardio videsu bu sitede diğer videolarda burda linkini atarım olmadı istersen

Bu arada o dar kotları kızlar bende pek seviyorum keşke genç olaydim ve birazda uzun neyse ben bu boyla bu kilo yala bu yaşlada giyecem banene:stop::mad:
aa niye giymeyesin valla zaten çıtır görünüyorsundur bunların koyu renklisini giyen komşumuz var öğretmen çok yakışıyor fit olunca yaşa falan bakmaz bence önemli olan yakıştırmak;)

birkaç ayrı videosu var takvimi var 5 haftalık alfadan başlıyor takvimi şu hergün yazan video cuma 2 video yapılıyor cumartesi tatil pazar strech videosu var onu yapıyoruz:KK66:
98034f5bd1688aad908559a0cbffdd77.jpg

cardio videsu bu sitede diğer videolarda burda linkini atarım olmadı istersen

aa niye giymeyesin valla zaten çıtır görünüyorsundur bunların koyu renklisini giyen komşumuz var öğretmen çok yakışıyor fit olunca yaşa falan bakmaz bence önemli olan yakıştırmak:KK66:

internetten bulabilir miyim mesela,t25 total body cırcuıt yazınca çıkıyor mu?

bi daha yaş dersen ağzına biber sürcem seniiiiiin :mad: ben giyiyorum kız hatta geçen ay yırtık kot aldım :KK37:
:KK9::KK9: bencede insan hissettiği yaştadır ;) ay benimde azıcık boyum olsaydı ya off :cry:

7 kg verebilecek miyiz acaba ben şu anki gibi sıkı bir şekilde diyet yapıyorum 1 aydır ama 6 kgyu zar zor verdim, bir haftada 2 kg verdiğim olmadı hiç, en fazla 1.3 falan :KK43:
bende veremiyorum benim bir haftada en fazla verdiğim 800 gr :( tahlil falanda yaptırdım ama herşey normal dr metabolizman yavaş olabilir dedi birde ben çocukluğumdan beri kilolu olduğumdan oturmuş artık yağlar o yüzden zor gitmesi normalmiş sonuçta ergenliğimi falan kilolu geçirdim falan napalım dedim bende az gitsin gitsin ama birgün ulaşacağım sabrediyorum hala:confused:

bende veremiyorum benim bir haftada en fazla verdiğim 800 gr :KK43: tahlil falanda yaptırdım ama herşey normal dr metabolizman yavaş olabilir dedi birde ben çocukluğumdan beri kilolu olduğumdan oturmuş artık yağlar o yüzden zor gitmesi normalmiş sonuçta ergenliğimi falan kilolu geçirdim falan napalım dedim bende az gitsin gitsin ama birgün ulaşacağım sabrediyorum hala:confused:

aynı şekilde ben de kan testi yaptırdım, tiroidden şüphelenmiştim ama turp gibi çıktım :))

şu vimeo da çıkıyor total body circuit on vimeo yaz googla geliyor ordan yapıyorum ben netten :KK66: indiremedim torrentten indir dediler bulamadım onu :KK70:
faydasını gördün mü kaçıncı haftadasın?yaptığım sporun arkasına yapayım diyorum..

aynı şekilde ben de kan testi yaptırdım, tiroidden şüphelenmiştim ama turp gibi çıktım :))
her bünye farklı ya az gitsin sıkıntı değil benim için öneml olan gitmesi ve birdaha gelmemesi hem uzun süreye yayılan zamanda verince korumuşta oluyorum aynı zamanda iyi oluyor ;) iyi yanından bakmak lazım ;)

her bünye farklı ya az gitsin sıkıntı değil benim için öneml olan gitmesi ve birdaha gelmemesi hem uzun süreye yayılan zamanda verince korumuşta oluyorum aynı zamanda iyi oluyor :KK66: iyi yanından bakmak lazım :KK66:

haklısın canım, bazen pozitif bakmayı başarabiliyorum ama sabırsızlığım ön plana çıktığı zamanlar modum sıfırın altına düşüveriyor :) skinny jeans aşkına zayıflıcaz inşallah :)

faydasını gördün mü kaçıncı haftadasın?yaptığım sporun arkasına yapayım diyorum..
ben başka spor yapamıyorum etkili gelmiyor bana jillian yapmıştım daha önce ben jilliandan daha eğlenceli bence sürekli video değişiyor birde ben baya etkisini gördüm 2 haftada memnunum bel çevrem baya toparlandı birde benim sıkıntım bacaklarımın kalın olması inceldiler mi bilmiyorum ama görünüşte daha düzgün gelmeye başladılar bana ;) önde bir kdaın var tanya başlangıç için arada onu takip edip yapıyorum arada diğerleri gibi yapıyorum birde ;)

haklısın canım, bazen pozitif bakmayı başarabiliyorum ama sabırsızlığım ön plana çıktığı zamanlar modum sıfırın altına düşüveriyor :) skinny jeans aşkına zayıflıcaz inşallah :)
bende çok sabırsızım aslında bakma koç burcuyum tam :D geçen hafta depresiflikte son noktadaydım yeter bee diyip şimdi motivasyonda son noktadayım bakalım nereye kadar gidecek bu motivasyon :D

Back