Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

iyi akşamlar herkese:)
sabah : 1 etimek , 1 portakal ,1 haşlanmış yumurta
öğle : 2 etimek , 1 haşlanmış yumurta , 1 portakal , 1 kase yoğurt
akşam : 1 etimek , 1 domates , 4 ızgara köfte , 1 kase yoğurt , 1 portakal
su : 2 lt
spor : bugün salona başladım ilk gün olduğu için 1 saat kaldım 580 kalori harcandı
türk kahvesinden ödün veremiyorum malesef spor sonrası 1 kupa türk kahvesi içtim

Bugun diyetin tam olmuş roxe

Gözlerim yaşarıyor devrim bu :)

Aksama arti bir dilim etimek yedim

Daydream- aslında bu portakal diyeti hiç aç bırakmıyor bence baya şey var yiyecek şok diyet gibi değil bence ne bileyim hergün elma hergün patates falan o diyetlere göre çeşitli gıdalar var
Şok değil bencede pro ağırlıklı bi diyet..bende öyle çok aç kalmıyorum açıkçası..

Kontesim bu tür diyetleri acil ameliyat olması gereken ama kilosu çok olanlara verilen bir diyet bide kardiyolojinin onerdigi 3 günlük bir diyet vardı bizim arkadaşlar yapmisti güya 3 günde 3 kilo gibi ama kimse 3 kilo veremedi sen yaparmisin de herşeye hayırci ben

Daydream- aslında bu portakal diyeti hiç aç bırakmıyor bence baya şey var yiyecek şok diyet gibi değil bence ne bileyim hergün elma hergün patates falan o diyetlere göre çeşitli gıdalar var
kesinlikle katılıyorum yemeği hazırlıyorum ye ye bitmiyor benim için tek kötü yanı ara öğün olmaması o kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…