Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Kahvaltı yarım portakal 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle yoğurt etli patlıcanlı Kabaklı türlü 4 yk 1 dilim ekmek
Aksam yarım portakal 1 domates 1 kase yoğurt zeytinyağlı fasulye 3 yk

Diyete uymadim bugün ya öğesini zaten olmuyor da akşam dünden kalan yemekleri bitirmeye çalışıyorum evde tek başıma olduğumdan yanında pırasa yemeği var onu yiyim bari nasılsa kilo alıyorum dedim
Spor yapacağım 40 dk su daha 1 lt olmadı ama 1.5 a tamamlarim

Ben de dikkat etmeme esen cok veremiyorum bu sıra ama sağlık açısından porsiyonumu kucultsem yetr bence de

daydream portakal diyeti sağlıklı mi hep ayni besin turu ya ondan sormak istedim
Bence sağlıklı çünkü hastanede ameliyat olacak hastalara uygulanan bir diyet..öğle,akşam yoğurt var muhakkak...yumurta var..bu akşam köfte yicem mesela ama kahvaltı yok istersen akşam yumurtası sabaha aktarılabilir...sebze yok sadece 2 gün marul var..1 günde balık var...sağlıklı gibi..

Kız ben sağlıklı gibi yazdım yaaa..tek yönlü değil Saraycam ben bu diyeti 3.hafta sonunda eklemelerle kendime uyarlıcam...sebze yemekleri eklicem öğlene...sabaha da yumurta...akşam yumurtası yerine salata eklemeyi düşünüyorum..

Rolla Hoşgeldin sabah aç karına kilonu yazarsan yarın listeye ekleyeyim seni..

Güzel böylede kilo vereceksin bak,bende 3.haftadan sonra böyle yapıcam

Hosgeldiniz aramıza rolla

17.11.2015 menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin1 kbrt kutusu peynir
Ara ogün 2 kuru kayısı+ yarım fincan nescafe
Öğlen piliç snitzel+ ayran+ aycekirdegi iki avuç dolusu
Ara ogün 1 kuru kayısı+ 1 fincan nescafe+1 burçak bisküvi
Akşam
Çorba+ kavurma
1.5 lt su

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş tablo .
Daha bi sevke geldim

Evet yasom çok yardımcı oldu menu hazırlamamda sağolsun.
Sen de montici olmuşsun hayırlı olsun ....

Çekirdek çok yağlı kuzum onun dışında iyi..bi bisküviyi görmüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…