- 12 Mayıs 2013
- 10.903
- 30.664
- 798
Var mısın düelloya benlesağol ablacım , haftaya salı daha umutluyum , bugün salonada başladım bakarsın haftaya en çok kiloyu ben veririm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var mısın düelloya benlesağol ablacım , haftaya salı daha umutluyum , bugün salonada başladım bakarsın haftaya en çok kiloyu ben veririm![]()
Ben de dikkat etmeme esen cok veremiyorum bu sıra ama sağlık açısından porsiyonumu kucultsem yetr bence de35 yaşım, ayrıca portakal diyeti pek sağlıklı değil, şok diyet, zaten kilosu duranlar ya da kısa sürede çok kilo alan arkadaşlar yapıyor, bence sen normal beslenmene devam et, hiç öyle şok diyetlere başlama derim.
Bence sağlıklı çünkü hastanede ameliyat olacak hastalara uygulanan bir diyet..öğle,akşam yoğurt var muhakkak...yumurta var..bu akşam köfte yicem mesela ama kahvaltı yok istersen akşam yumurtası sabaha aktarılabilir...sebze yok sadece 2 gün marul var..1 günde balık var...sağlıklı gibi..daydream portakal diyeti sağlıklı mi hep ayni besin turu ya ondan sormak istedim
Kız ben sağlıklı gibi yazdım yaaa..tek yönlü değil Saraycam ben bu diyeti 3.hafta sonunda eklemelerle kendime uyarlıcam...sebze yemekleri eklicem öğlene...sabaha da yumurta...akşam yumurtası yerine salata eklemeyi düşünüyorum..35 yaşım, ayrıca portakal diyeti pek sağlıklı değil, şok diyet, zaten kilosu duranlar ya da kısa sürede çok kilo alan arkadaşlar yapıyor, bence sen normal beslenmene devam et, hiç öyle şok diyetlere başlama derim.
Rolla Hoşgeldin sabah aç karına kilonu yazarsan yarın listeye ekleyeyim seni..Merhaba bende size katılmak isterim boyun 1.60 kilom 69 hedefim 60 sonra belki 55 tâbi önce bir 60 olayım duruma göre başka bir günlüğe de yazıyorum iki yere birden yazıcam beni de liseye eklerseniz sevinirim
yarın dan itibaren gün sonunda menü mü yazarım yorumlarsaniz sevinirim
Güzel böylede kilo vereceksin bak,bende 3.haftadan sonra böyle yapıcamKahvaltı yarım portakal 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle yoğurt etli patlıcanlı Kabaklı türlü 4 yk 1 dilim ekmek
Aksam yarım portakal 1 domates 1 kase yoğurt zeytinyağlı fasulye 3 yk
Diyete uymadim bugün ya öğesini zaten olmuyor da akşam dünden kalan yemekleri bitirmeye çalışıyorum evde tek başıma olduğumdanyanında pırasa yemeği var onu yiyim bari nasılsa kilo alıyorum dedim
Spor yapacağım 40 dk su daha 1 lt olmadı ama 1.5 a tamamlarim
Hosgeldiniz aramıza rollaMerhaba bende size katılmak isterim boyun 1.60 kilom 69 hedefim 60 sonra belki 55 tâbi önce bir 60 olayım duruma göre başka bir günlüğe de yazıyorum iki yere birden yazıcam beni de liseye eklerseniz sevinirim
yarın dan itibaren gün sonunda menü mü yazarım yorumlarsaniz sevinirim
Spor yaptığımdan arti çıkıyorum diye düşünüyorum pes etmeyeceğim amaGüzel böylede kilo vereceksin bak,bende 3.haftadan sonra böyle yapıcam![]()
Rolla Hoşgeldin sabah aç karına kilonu yazarsan yarın listeye ekleyeyim seni..[/QUOTE
Hoş buldum tabiki yazarım
Hoş buldum cnm tabiki yazarımRolla Hoşgeldin sabah aç karına kilonu yazarsan yarın listeye ekleyeyim seni..
Hoş buldumHosgeldiniz aramıza rolla
Ayyy nihayet gördüm. Inşallah sizinle kilo vermeye devam edicem hülyam. Ne iyi yaptın burayı açmakla6 lar görüldüüüü![]()
Teşekkürler...Perşembe görüşiciiz. .. Vın vın vınnnn
Tebrikler firüzem![]()
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş tablo .
BAŞLANGIÇ 10.11.2015 17.11.2015 fark 24.11.2015 fark 01.11.2015 kasım ayı toplam fark Daydream-
77 kg 75 kg 2 kg . . . . . roxen2303
68,5 kg 67,2 kg 1,3 kg . . . . . S scss 53.2 kg 52,9 kg 0,3 kg . . . . . @asfarovski 64,5 kg . . . . . . . @aeben 70,6 kg 69,6 kg 1 kg . . . . . @Feraceli 86 kg 86 kg 0 kg . . . . . @yumiti 68,5 kg . . . . . . . @mhnds_ 61 kg . . . . . . . @koza16 62,5 kg 62,4 0,1 kg . . . . . @elma_sekerim01 86 kg . . . . . . . @marlin18 69,5 kg 69 kg 0,5 kg . . . . . @Smc 91 kg kg 90,6 kg 0,4 kg . . . . . @kakaovanilya 70,8 kg 70,4 kg 0,4 kg . . . . . @gurbetcicegi .... 93,9 .... . . . . . firuzeew
71 kg 69,4 kg 1,6 kg . . . . . deadline
62,5 kg 62,7 kg -0,2 kg . . . . . @_SARAYCA_ 59,7 kg 62,8 kg -3,1 kg . . . .
Daydream- canım bak bakalım beğenecek misin tabloyu
Evet yasom çok yardımcı oldu menu hazırlamamda sağolsun.günaydın kızlar, dün akşam 3 poşet yaprak sardık, 1 tencerede bu gün pişirilmek üzere ayrıldı , buraya dahi girip yazmaya fırsatım olmadı,
yasom7272 canım, yazını okudum valla duygulandım hani şu hastanede yaşananları :)
@aeben im bence sen gayet güzel koruyorsun kilonu, arada 3-5 kg artı illa olur onuda hemen kontrol altına alıyorsun, ama kk da buna etken tabi, bizi dizginliyor burası
Daydream- canım maşallah ne güzel kilo vermişsin
@koza16 m en azından almamışsın maşallah
deadline bu hafta portakal diyetini yap belki kilo iyi verirsin
firuzeew tebrikler canım gayet güzel vermişsin
diğer kilo veren arkadaşları kutluyorum, henüz tanışmadığımdan isimlerini hatırlayamadım![]()
oluuur ,tatlı kapışmaları severimVar mısın düelloya benlebakalım ençok kim verecek?
Çekirdek çok yağlı kuzum onun dışında iyi..bi bisküviyi görmüyorum...17.11.2015 menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin1 kbrt kutusu peynir
Ara ogün 2 kuru kayısı+ yarım fincan nescafe
Öğlen piliç snitzel+ ayran+ aycekirdegi iki avuç dolusu
Ara ogün 1 kuru kayısı+ 1 fincan nescafe+1 burçak bisküvi
Akşam
Çorba+ kavurma
1.5 lt su
Benim hedefim 1 Kilo haftaya...bu hafta 2 kilo veremem sanırım..Zaman'la yavaşlar çünkü..oluuur ,tatlı kapışmaları severim![]()