Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

tamam canım sevinirim.

arada senin menülerini kopya çekerim

benim menülerde pek sıcak yemek olmuyor ama . aeben abla beni hep uyarıyor bu konuda . işyerinde yemek çok nadir montiye uygun oluyor evden getirebildiğim kadarıyla getirmeye çalışıyorum . akşamda direk spora gittiğim için işyerinde yemek zorundayım onuda çoğunlukla kuruyeşim ayran süt tarzında geçiştiriyorum

nazcım ben tam uymam belki, iş yerinde yiyeceğim, ama uygun olanı alırım, tam monti olmasada, genel hatlarıyla uymaya çalışacağım bakalım

Merhaba bende size katılmak isterim boyun 1.60 kilom 69 hedefim 60 sonra belki 55 tâbi önce bir 60 olayım duruma göre başka bir günlüğe de yazıyorum iki yere birden yazıcam beni de liseye eklerseniz sevinirim
yarın dan itibaren gün sonunda menü mü yazarım yorumlarsaniz sevinirim

rollam hoşgeldin canım, bu gün kilona baktıysan yaz Daydream- eklesin listeye, salı günleri tartı günü oluyor, burada kızlar sana çok yardımcı olurlar, menü vs. yorumlarlar, yeter ki sen kilo vermek iste :)

Te
sağol cnm bu sabah tartilmadim unuttum kahvaltıdan sonra tartildim 70.1 geldim yarın sabah net yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…