- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
Insallah benimdeinşallah aynı sonucu alırız.. o uzun aralarda belki şu koca midem küçülür benimde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah benimdeinşallah aynı sonucu alırız.. o uzun aralarda belki şu koca midem küçülür benimde![]()
Evet yasom hastane diyeti diye geçiyor...bu diyet içinde 3 haftada 7 kilo diyorlar ama olmuyor :)Kontesim bu tür diyetleri acil ameliyat olması gereken ama kilosu çok olanlara verilen bir diyet bide kardiyolojinin onerdigi 3 günlük bir diyet vardı bizim arkadaşlar yapmisti güya 3 günde 3 kilo gibi ama kimse 3 kilo veremedi sen yaparmisin deherşeye hayırci ben
![]()
Vicdan çorbası ne oluyor ki ya çok merak ettim çok şeker bişeye benziyorBugün kendime ufak bir ceza verdim benim menüm
Sabah
1 yumurta maydanoz taze soğan ve marul salata yaptım biraz lor peyniri 1 dilim Tb ekmeği ve detoks çayı kendi yaptığım
Öğlen
Vicdan corbam ve yoğurt
2 ceviz
Akşam
Vicdan corbasi ve yoğurt
İnş 3e tamamlayacam suyu spor yok
Bugün kendime ufak bir ceza verdim benim menüm
Sabah
1 yumurta maydanoz taze soğan ve marul salata yaptım biraz lor peyniri 1 dilim Tb ekmeği ve detoks çayı kendi yaptığım
Öğlen
Vicdan corbam ve yoğurt
2 ceviz
Akşam
Vicdan corbasi ve yoğurt
Vicdan çorbası ne oluyor ki ya çok merak ettim çok şeker bişeye benziyor![]()
ben çok başarılı buldumselam herkese :) menüm;
sabah
2 kk beyaz peynir
3 cherry domates
1 çay bardağı süt
2 sivri biber
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
ara
nescafe
öğle
haşlanmış tavuk
yoğurt
ara
nescafe
akşam
ton balığı
yoğurt
ara
nescafe
akşam bir meyve yiyebilirim. su şimdilik 1.5 litre, 2 olur. 56 dk yürüyüş.
ben çok başarılı buldum![]()
bende şu 66 ları bir görebilseydim seneler oldu görmeyeliteşekkür ederim. büyük bir aksilik olmazsa bu hafta 69ları görücem o yüzden işi sıkı tutmaya çalışıyorum![]()
bende şu 66 ları bir görebilseydim seneler oldu görmeyeli![]()
Vicdan yaptın yani dünkü mercimek köfteyi turşu kavurmayıBugün kendime ufak bir ceza verdim benim menüm
Sabah
Öğlen
Vicdan corbam ve yoğurt
2 ceviz
Akşam
Vicdan corbasi ve yoğurt
Aebenim ne güzel pro almışsın bugün..Menüm
Sabah :
2 dl ekmek .
1hş. Yumurta .
Peynir . Yeşillik .
2 zeytin .
Öğlen:
Hamsi buğulama
Şalgam, 4 ceviz .
Ara :
1 trabzon hurma
Peynir.1kş yogurt..
Akşam :
1parça haşlama et.
2 lt su ..
Spor yok bugun ...
hahah desene hedef aynı bende 63 kiloya indiğimde kendime güzelinde bir skinny jeans sözüm varbenim de 2 sene olmuştur, sıkıldım artık herkesten eskiden ne güzeldin cümlesini duymaktanbir an önce eski kiloma dönüp bütün paramı skinny jeanslere harcamak istiyorum
![]()
Süpersin vanilyacım :)selam herkese :) menüm;
sabah
2 kk beyaz peynir
3 cherry domates
1 çay bardağı süt
2 sivri biber
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
ara
nescafe
öğle
haşlanmış tavuk
yoğurt
ara
nescafe
akşam
ton balığı
yoğurt
ara
nescafe
akşam bir meyve yiyebilirim. su şimdilik 1.5 litre, 2 olur. 56 dk yürüyüş.
hahah desene hedef aynı bende 63 kiloya indiğimde kendime güzelinde bir skinny jeans sözüm var![]()
Süpersin vanilyacım :)
Benimde hayalim ya skinny öf görebilecekmiyim acabaumarım en kısa zamanda kavuşursun yeni skinny jeanslerine :) of of ne kötü şu şişkoluk![]()
Benimde hayalim ya skinny öf görebilecekmiyim acaba![]()