ayy hiç sorma şuan yine içim gitti mavin adrina model kotları beni benden alıyor , bu sene sonuna hepimiz alalım o kotları inşallahumarım en kısa zamanda kavuşursun yeni skinny jeanslerine :) of of ne kötü şu şişkoluk
ayy hiç sorma şuan yine içim gitti mavin adrina model kotları beni benden alıyor , bu sene sonuna hepimiz alalım o kotları inşallah
boyuna bağlı canısı birazda kilonu biliyorumda boyunu bilmiyorum, benim boy 173 63 te fena durmaz gibi geliyor bide bacak boyum uzunkaç kiloda yakışır acaba :))
boyuna bağlı canısı birazda kilonu biliyorumda boyunu bilmiyorum, benim boy 173 63 te fena durmaz gibi geliyor bide bacak boyum uzun
165 kısamı ilahisana yakışır o zaman canım, boyun uzunmuş. benim bacaklarım ince ama boyum kısa; 1,65
Rabişim menün güzel lütfen birazcık azaltarak bu şekilde sporla beraber devam et..BUGÜN Kİ MENÜM
KAHVALTI:bir avuç kadar zeytinli poğaça
ÖĞLE:1 tabak kuru fasülye
1 tabak marul salatası
1 kase yoğurt
AKŞAM:1 k.t tavuk göğsü
1 kase yoğurt,bool marul salatası
2-3 kaşık kuru fasülye
2.5 litre su
Spor
2 saat yürüyüş
Sabah hiç keyfim yoktu erkendende evden çıktım o yüzde. Öyle oldu
Neyi azaltarak?Rabişim menün güzel lütfen birazcık azaltarak bu şekilde sporla beraber devam et..
Ben doğumdan sonra akapunktura gitmiştim doktor boyuma göre (172) 68 de balıketi olursun 62 kiloda vücudunda 1 gram yağ olmaz demişti..,benim hedefim 67 ama 2 kiloda bonus 65 inşallah...ondan azı bana hiç yakışmıyor..boyuna bağlı canısı birazda kilonu biliyorumda boyunu bilmiyorum, benim boy 173 63 te fena durmaz gibi geliyor bide bacak boyum uzun
Mesela akşam kuru fasıüulyeyi yemeseymişsin olurmuş Rabişim.,,tavuk,salata,yoğurt yeter aslında.,,kahvaltıda dokunmuyorsa 1 yumurta bulunsun mutlaka enerji verir...kuru fasulye çok faydalı ama aynı Zaman'da kalorili bi yemek...yiyeceğin Zaman kaseye koy 3-4 kaşık.,öğlen yediğin kuru fasulye için diyorum..,onun dışında yoğurt salata Yemen çok iyi olmuş..Neyi azaltarak?
bende öyle 2 boyutlu olmayı sevmiyorum abla ama şuan 67 bana iyi gelmiyor bi 63 olayım beğenmezsem alması kolay zatenBen doğumdan sonra akapunktura gitmiştim doktor boyuma göre (172) 68 de balıketi olursun 62 kiloda vücudunda 1 gram yağ olmaz demişti..,benim hedefim 67 ama 2 kiloda bonus 65 inşallah...ondan azı bana hiç yakışmıyor..
Akşam az yedimMesela akşam kuru fasıüulyeyi yemeseymişsin olurmuş Rabişim.,,tavuk,salata,yoğurt yeter aslında.,,kahvaltıda dokunmuyorsa 1 yumurta bulunsun mutlaka enerji verir...kuru fasulye çok faydalı ama aynı Zaman'da kalorili bi yemek...yiyeceğin Zaman kaseye koy 3-4 kaşık.,öğlen yediğin kuru fasulye için diyorum..,onun dışında yoğurt salata Yemen çok iyi olmuş..
bende öyle 2 boyutlu olmayı sevmiyorum abla ama şuan 67 bana iyi gelmiyor bi 63 olayım beğenmezsem alması kolay zaten
Haklısın valahada billahahaksızmıyım ama
Bende sevmiyorum gerçekten kedi uzanamadığı etme mundar der olayı değil yani...65 kiloda genç kız gibİ oluyorum ama bi inebilsem 10 kilocuuuuukbende öyle 2 boyutlu olmayı sevmiyorum abla ama şuan 67 bana iyi gelmiyor bi 63 olayım beğenmezsem alması kolay zaten
63 kilo halimin üzerinden o kadar çok geçtiki beyin silmiş görüntüyü , güncellemek lazımHaklısın valahada billaha
165 kısamı ilahihiçte değil
inersin be ablam 1 ayda 7 kilo dedin topladın bizi buraya ilk haftadan 2 kilo gitti bile tamam yavaşlar kilo verme hızın ama olmayacak şey değilBende sevmiyorum gerçekten kedi uzanamadığı etme mundar der olayı değil yani...65 kiloda genç kız gibİ oluyorum ama bi inebilsem 10 kilocuuuuuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?