Bana ideal o gibi geliyor.kendime daha cok yakistiriyorumofff çok az değil mi 46![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana ideal o gibi geliyor.kendime daha cok yakistiriyorumofff çok az değil mi 46![]()
onu yapıyorum benim öğünlerde ne yiyeceğim belli olunca daha rahat yapıyorum..şu yada bunu ye dendiğinde çok yiyourm..bununla devam edeyim diyorum..şu portakallı olan diyetmiydi
tamam canım sevinirim.tamam canım uğrarım tabiki .
yaşın kaç acabaBana ideal o gibi geliyor.kendime daha cok yakistiriyorum
düzelttim canım..haftaya salı günü bildir olur mu kilonu?canım benim 89 yalnış olmuş ama dün tartıldım 87.6 olmuşum bilgin olsun
belki de takintimdir bilmiyirumBana ideal o gibi geliyor.kendime daha cok yakistiriyorum
listeden çıkartmamı mı istiyorsun elma şekerim?kızlar haftalık kilo verme yarışmasındayım ,iki tarafa bölünmek istemiyorum,inş hepimiz hedefleimize ulaşırız
26yaşın kaç acaba
sağol ablacım , haftaya salı daha umutluyum , bugün salonada başladım bakarsın haftaya en çok kiloyu ben veririm
kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle olsun tabi, boylarımız aynı ben 52 nin altına hiç düştüğümü hatırlamam,Be
belki de takintimdir bilmiyirum![]()
tamam canım sevinirim.
arada senin menülerini kopya çekerim![]()
nazcım ben tam uymam belki, iş yerinde yiyeceğim, ama uygun olanı alırım, tam monti olmasada, genel hatlarıyla uymaya çalışacağım bakalımbenim menülerde pek sıcak yemek olmuyor ama . aeben abla beni hep uyarıyor bu konuda . işyerinde yemek çok nadir montiye uygun oluyor evden getirebildiğim kadarıyla getirmeye çalışıyorum . akşamda direk spora gittiğim için işyerinde yemek zorundayım onuda çoğunlukla kuruyeşim ayran süt tarzında geçiştiriyorum
daydream portakal diyeti sağlıklı mi hep ayni besin turu ya ondan sormak istedimonu yapıyorum benim öğünlerde ne yiyeceğim belli olunca daha rahat yapıyorum..şu yada bunu ye dendiğinde çok yiyourm..bununla devam edeyim diyorum..
Ben hep 45-46ydim evlenince ve düşük yaptığım için kilo aldimkendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle olsun tabi, boylarımız aynı ben 52 nin altına hiç düştüğümü hatırlamam,
Bu arada yasin kaç canmkendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle olsun tabi, boylarımız aynı ben 52 nin altına hiç düştüğümü hatırlamam,
35 yaşım, ayrıca portakal diyeti pek sağlıklı değil, şok diyet, zaten kilosu duranlar ya da kısa sürede çok kilo alan arkadaşlar yapıyor, bence sen normal beslenmene devam et, hiç öyle şok diyetlere başlama derim.Bu arada yasin kaç canm
rollam hoşgeldin canım, bu gün kilona baktıysan yazMerhaba bende size katılmak isterim boyun 1.60 kilom 69 hedefim 60 sonra belki 55 tâbi önce bir 60 olayım duruma göre başka bir günlüğe de yazıyorum iki yere birden yazıcam beni de liseye eklerseniz sevinirim
yarın dan itibaren gün sonunda menü mü yazarım yorumlarsaniz sevinirim
sağol cnm bu sabah tartilmadim unuttum kahvaltıdan sonra tartildim 70.1 geldim yarın sabah net yazarımrollam hoşgeldin canım, bu gün kilona baktıysan yazDaydream- eklesin listeye, salı günleri tartı günü oluyor, burada kızlar sana çok yardımcı olurlar, menü vs. yorumlarlar, yeter ki sen kilo vermek iste :)