Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kavurma da mi iyi ??5-6 adet yerimm az yağda kendi yağıyla yapiciimmmÇekirdek çok yağlı kuzum onun dışında iyi..bi bisküviyi görmüyorum...![]()
Ben de kapisi6im miii by hafta kac ko hedefoluuur ,tatlı kapışmaları severim![]()
tabiki öyle oluyor ben bu durumdan muzdaribim zaten ablacım ama eğer bu portakal diyetine devam edeceksen 1 kilodan fazla gider bence ablacımBenim hedefim 1 Kilo haftaya...bu hafta 2 kilo veremem sanırım..Zaman'la yavaşlar çünkü..
benim hedefim 1,5 kiloBen de kapisi6im miii by hafta kac ko hedef![]()
Benim hedefim vermek sadecebenim hedefim 1,5 kilo![]()
Bugun diyetin tam olmuş roxeiyi akşamlar herkese:)
sabah : 1 etimek , 1 portakal ,1 haşlanmış yumurta
öğle : 2 etimek , 1 haşlanmış yumurta , 1 portakal , 1 kase yoğurt
akşam : 1 etimek , 1 domates , 4 ızgara köfte , 1 kase yoğurt , 1 portakal
su : 2 lt
spor : bugün salona başladım ilk gün olduğu için 1 saat kaldım 580 kalori harcandı
türk kahvesinden ödün veremiyorum malesef spor sonrası 1 kupa türk kahvesi içtim
Et kendi yağıyla piştikten sonra yenebilir benim diyette de var kırmızı et..Kavurma da mi iyi ??5-6 adet yerimm az yağda kendi yağıyla yapiciimmm![]()
Gözlerim yaşarıyor devrim bu :)iyi akşamlar herkese:)
sabah : 1 etimek , 1 portakal ,1 haşlanmış yumurta
öğle : 2 etimek , 1 haşlanmış yumurta , 1 portakal , 1 kase yoğurt
akşam : 1 etimek , 1 domates , 4 ızgara köfte , 1 kase yoğurt , 1 portakal
su : 2 lt
spor : bugün salona başladım ilk gün olduğu için 1 saat kaldım 580 kalori harcandı
türk kahvesinden ödün veremiyorum malesef spor sonrası 1 kupa türk kahvesi içtim
SupermisssssEt kendi yağıyla piştikten sonra yenebilir benim diyette de var kırmızı et..
Aksama arti bir dilim etimek yedimKahvaltı yarım portakal 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle yoğurt etli patlıcanlı Kabaklı türlü 4 yk 1 dilim ekmek
Aksam yarım portakal 1 domates 1 kase yoğurt zeytinyağlı fasulye 3 yk
Diyete uymadim bugün ya öğesini zaten olmuyor da akşam dünden kalan yemekleri bitirmeye çalışıyorum evde tek başıma olduğumdanyanında pırasa yemeği var onu yiyim bari nasılsa kilo alıyorum dedim
Spor yapacağım 40 dk su daha 1 lt olmadı ama 1.5 a tamamlarim
abla sen beni yabana atma ya ben kafama koyunca yaparım buraya gelene kadar 17 kilo verdimGözlerim yaşarıyor devrim bu :)
Şok değil bencede pro ağırlıklı bi diyet..bende öyle çok aç kalmıyorum açıkçası..Daydream- aslında bu portakal diyeti hiç aç bırakmıyor bence baya şey var yiyecek şok diyet gibi değil bence ne bileyim hergün elma hergün patates falan o diyetlere göre çeşitli gıdalar var
![]()
kesinlikle katılıyorum yemeği hazırlıyorum ye ye bitmiyor benim için tek kötü yanı ara öğün olmaması o kadar :)Daydream- aslında bu portakal diyeti hiç aç bırakmıyor bence baya şey var yiyecek şok diyet gibi değil bence ne bileyim hergün elma hergün patates falan o diyetlere göre çeşitli gıdalar var
![]()
Evet aralar uzun kalıyor o da sıkıntı değil ya sanki daydream 2 kilo vermiş sonuçta değer ona dakesinlikle katılıyorum yemeği hazırlıyorum ye ye bitmiyor benim için tek kötü yanı ara öğün olmaması o kadar :)
inşallah aynı sonucu alırız.. o uzun aralarda belki şu koca midem küçülür benimdeEvet aralar uzun kalıyor o da sıkıntı değil ya sanki daydream 2 kilo vermiş sonuçta değer ona da![]()