• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

iyi akşamlar herkese:)
sabah : 1 etimek , 1 portakal ,1 haşlanmış yumurta
öğle : 2 etimek , 1 haşlanmış yumurta , 1 portakal , 1 kase yoğurt
akşam : 1 etimek , 1 domates , 4 ızgara köfte , 1 kase yoğurt , 1 portakal
su : 2 lt
spor : bugün salona başladım ilk gün olduğu için 1 saat kaldım 580 kalori harcandı
türk kahvesinden ödün veremiyorum malesef spor sonrası 1 kupa türk kahvesi içtim

spor : bugün salona başladım ilk gün olduğu için 1 saat kaldım 580 kalori harcandı
türk kahvesinden ödün veremiyorum malesef spor sonrası 1 kupa türk kahvesi içtim
Bugun diyetin tam olmuş roxe;)

Gözlerim yaşarıyor devrim bu :)

Kahvaltı yarım portakal 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle yoğurt etli patlıcanlı Kabaklı türlü 4 yk 1 dilim ekmek
Aksam yarım portakal 1 domates 1 kase yoğurt zeytinyağlı fasulye 3 yk

Diyete uymadim bugün ya öğesini zaten olmuyor da akşam dünden kalan yemekleri bitirmeye çalışıyorum evde tek başıma olduğumdan :-) yanında pırasa yemeği var onu yiyim bari nasılsa kilo alıyorum dedim:p
Spor yapacağım 40 dk su daha 1 lt olmadı ama 1.5 a tamamlarim
Aksama arti bir dilim etimek yedim:-)

Daydream- Daydream- aslında bu portakal diyeti hiç aç bırakmıyor bence baya şey var yiyecek şok diyet gibi değil bence ne bileyim hergün elma hergün patates falan o diyetlere göre çeşitli gıdalar var:KK66:
Şok değil bencede pro ağırlıklı bi diyet..bende öyle çok aç kalmıyorum açıkçası..

Kontesim bu tür diyetleri acil ameliyat olması gereken ama kilosu çok olanlara verilen bir diyet bide kardiyolojinin onerdigi 3 günlük bir diyet vardı bizim arkadaşlar yapmisti güya 3 günde 3 kilo gibi ama kimse 3 kilo veremedi sen yaparmisin de :KK70: herşeye hayırci ben :p

Daydream- Daydream- aslında bu portakal diyeti hiç aç bırakmıyor bence baya şey var yiyecek şok diyet gibi değil bence ne bileyim hergün elma hergün patates falan o diyetlere göre çeşitli gıdalar var:KK66:
kesinlikle katılıyorum yemeği hazırlıyorum ye ye bitmiyor benim için tek kötü yanı ara öğün olmaması o kadar :)

Back