Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Selam kızlar sabah tartildim 62.5 kilom cumaya halbuki 62.2 ydi yine bir calkalanma yani her pazartesi aynısı oluyor ama
Kahvaltı 1 dilim kızarmış ekmek 1 portakal ve cay
Öğlen 1 yumurta ekmek yerine tarhana çorbası 1 kepçe ve 1 sb yoğurt birde yarım portakal ay çorba sıcak sıcak yedim valla portakal küçüktü ama doydum
Aksami da görcez artık bakalım ne yiyecegim

herkese iyi akşamlar:)
portakal diiyetinin ilk günü kaçamaksız tamamlandı lakin ben öğlen 2yumurta yerine sabah ve akşam 1 yumurta yedim , menüm şu şekil efenim
sabah : 1 dilim kızarmış ekmek , 1 haşlanmış yumurta , 1 sade nescafe , 1 portakal
öğle : 1 dilim kızarmış ekmek , 1 haşlanmış yumurta , 1 kase yoğurt , marul domates , 1 portakal
akşam : 2 dilim kızarmış ekmek , 2 haşlanmış yumurta , 1 kase yoğurt , marul domates , 1 portakal
bi ara türk kahvesi içmiş olabilirim
su : 1,5 lt tamamlanacak
spor: 40dk yürüyüş

Roxen diyetin tam metni böylemi ?
Hülyanınki bunlardan baya azdı hele akşamki ekmeğin fazla sanki

İyi akşamlar bacılar,

Yemeğimi yedim kahvemi içiyorum :)

Menüm

Sabah: portakal,etimek

Öğle:yumurta,yoğurt,portakal,etimek

15:00 minicik bi kurabiye

17:30 sirkeli salata,yoğurt,etimek

Su az içtim bugün..1lt içerim yatana kadar.

Spor:70 dakika yürüyüş

bende bir yazı okumuştum, kilo verip, 5 yıl korumadan, kilo verdim demeyin diyordu :) ben 2 ay koruyamıyorum
Saraycam ben 2-3 yıl korudum aslında ama sonradan yazın aldıklarım arada bir yıgıntı derken geri geliyor 10 yılda korusan kilonu ok farketmiyor yani yani bacım anlıycam hayatımız diyet o yüzden 8-9 yıldır burdayım yoksa çoktan tekrar 80 ni aşmıştım ..

Bir bilgide şu insanlarda yag hüçreleri kilo alınca önce hacmi genişler sonra bölünerek artar ... Kilo verincede hacimler küçüksede malesefki sayıları azalmıyor işte bundan dolayı bir kere kilo alan kimsenin , versede tekrar kilo alması daha kolay oluyor

aeben internete yazınca bu menü çıktı ordakinin aynısını uyguladım ,akşam 1 dilim yesem diye düşündüm ama listede 2 yazıyordu o yüzden yedim bende
Bu diyetin piri hülya o yorumlar canım menünü ama bence ekmek yerine sende etinegi terçih et derim nede olsa uzun süreli bir diyet değil yapacagın 1-2 hafta

Roxen öğlen marul yoktu akşam marul ama zararı olmaz sonuçta..vay beeee 1 haftada menünde reform yaptın

Roxen öğlen marul yoktu akşam marul ama zararı olmaz sonuçta..vay beeee 1 haftada menünde reform yaptın
ay ablacım sağol burası bana iyi geldi:) bugün spor üyeliğimi yeniledim 3 aylık yazıldım salona bir gaz geldi bakalım yarın tartıda ne görücez ben arada hiç tartılmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…