Üçünuzden de allah razı olsun ablacim@yasom7272 yasomaeben im iyi ki geliyorsunuz günlüğüme...nimetsiniz...kızlar çok şanslı...ücretsiz sağlıklı beslenme,diyet eğitimi alıyorlar
Haklısın ablaam çok haklısınGelinim artık seni falakaya yatıracam bu kacıncı yarın?
az değilmi bunlar yahuBugunku (16.11.2015) menum
Kahvaltı iki kuru kayısı+su
Öğlen çorba+ cacık+ cokcok minik pasta
Akşam yoğurt çorbası.salata
Pasta olunca bana cokcok bile geldiaz değilmi bunlar yahu
Hızlı kilo vermek için iyi kalıcı kilo vermek için kötü bir menüBugunku (16.11.2015) menum
Kahvaltı iki kuru kayısı+su
Öğlen çorba+ cacık+ cokcok minik pasta
Akşam yoğurt çorbası.salata
en azından kahvaltın normal olup kahvaltı yerine yediğin 2 kayısı ara öğün olsaydı:)Pasta olunca bana cokcok bile geldi
Roxen diyetin tam metni böylemi ?herkese iyi akşamlar:)
portakal diiyetinin ilk günü kaçamaksız tamamlandı lakin ben öğlen 2yumurta yerine sabah ve akşam 1 yumurta yedim , menüm şu şekil efenim
sabah : 1 dilim kızarmış ekmek , 1 haşlanmış yumurta , 1 sade nescafe , 1 portakal
öğle : 1 dilim kızarmış ekmek , 1 haşlanmış yumurta , 1 kase yoğurt , marul domates , 1 portakal
akşam : 2 dilim kızarmış ekmek , 2 haşlanmış yumurta , 1 kase yoğurt , marul domates , 1 portakal
bi ara türk kahvesi içmiş olabilirim
su : 1,5 lt tamamlanacak
spor: 40dk yürüyüş
Hadi gelinim sınavlar bitti hedefinde var işi sıkı tut bu 2-3 haftaHaklısın ablaam çok haklısınAma sınavlarım varken istemsizce stres oluyorum ve tatlıya gidiyo elim
Roxen diyetin tam metni böylemi ?
Hülyanınki bunlardan baya azdı hele akşamki ekmeğin fazla sanki
Saraycam ben 2-3 yıl korudum aslında ama sonradan yazın aldıklarım arada bir yıgıntı derken geri geliyor 10 yılda korusan kilonu ok farketmiyor yanibende bir yazı okumuştum, kilo verip, 5 yıl korumadan, kilo verdim demeyin diyordu :) ben 2 ay koruyamıyorum
Bu diyetin piri hülya o yorumlar canım menünüaeben internete yazınca bu menü çıktı ordakinin aynısını uyguladım ,akşam 1 dilim yesem diye düşündüm ama listede 2 yazıyordu o yüzden yedim bende
Roxen öğlen marul yoktu akşam marul ama zararı olmaz sonuçta..vay beeee 1 haftada menünde reform yaptınherkese iyi akşamlar:)
portakal diiyetinin ilk günü kaçamaksız tamamlandı lakin ben öğlen 2yumurta yerine sabah ve akşam 1 yumurta yedim , menüm şu şekil efenim
sabah : 1 dilim kızarmış ekmek , 1 haşlanmış yumurta , 1 sade nescafe , 1 portakal
öğle : 1 dilim kızarmış ekmek , 1 haşlanmış yumurta , 1 kase yoğurt , marul domates , 1 portakal
akşam : 2 dilim kızarmış ekmek , 2 haşlanmış yumurta , 1 kase yoğurt , marul domates , 1 portakal
bi ara türk kahvesi içmiş olabilirim
su : 1,5 lt tamamlanacak
spor: 40dk yürüyüş
Cümlemizden razı olsun inşallah ...Üçünuzden de allah razı olsun ablacim
Aebenim diyetin ekmek kısmını kendime göre değiştirdim aslında ama Roxen 1 dilim fazla yemiş :)Roxen diyetin tam metni böylemi ?
Hülyanınki bunlardan baya azdı hele akşamki ekmeğin fazla sanki
ay ablacım sağol burası bana iyi geldi:) bugün spor üyeliğimi yeniledim 3 aylık yazıldım salona bir gaz geldi bakalım yarın tartıda ne görücez ben arada hiç tartılmadımRoxen öğlen marul yoktu akşam marul ama zararı olmaz sonuçta..vay beeee 1 haftada menünde reform yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?