• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

yasom7272 yasom7272 yasom aeben aeben im iyi ki geliyorsunuz günlüğüme...nimetsiniz...kızlar çok şanslı...ücretsiz sağlıklı beslenme,diyet eğitimi alıyorlar :KK19::KK60:
kontesim sende iyiki varsın valla benim için çok güzel oldu sizlerle sohbet etmek beni mutlu ediyor ve sizlerden öğreneceğim çokkkkk şey var.:KK200:

kontesim sende iyiki varsın valla benim için çok güzel oldu sizlerle sohbet etmek beni mutlu ediyor ve sizlerden öğreneceğim çokkkkk şey var.:KK200:
yaseminim canım sen ne dersin, akşam yağsız sebze salata yoğurt 3 lüsüne, zararlı olur mu, bak gerçek düşüncelerini söyle lütfen

mesela haşlanmış brokoli, karnabahar, lahana vs. gibi,

canım verdiğin kiloya sevindim ama aldadıcı olmasın beni yanlış anlama hevesini kursagında bırakmak istemem diyet çok yiyip sonra aç gezmek değil lütfen bunu yapmayın sağlıklı yavaş ama kalıcı zayıflamaya çalışın yaşınız genç sağlığınızdan olmayın lütfen.:KK66:
Evet dogru söylüyorsunuz.ama o motive edici olacak ve bundan sonra daha dikkatli Olucam kismetse:)

canım verdiğin kiloya sevindim ama aldadıcı olmasın beni yanlış anlama hevesini kursagında bırakmak istemem diyet çok yiyip sonra aç gezmek değil lütfen bunu yapmayın sağlıklı yavaş ama kalıcı zayıflamaya çalışın yaşınız genç sağlığınızdan olmayın lütfen.:KK66:
bugünün menusuyle örnek öğrenci olurum insallah

yasom7272 yasom7272 yasom aeben aeben im iyi ki geliyorsunuz günlüğüme...nimetsiniz...kızlar çok şanslı...ücretsiz sağlıklı beslenme,diyet eğitimi alıyorlar :KK19::KK60:
Senin günlüğü açman bizede iyi oldu hülyam , takımda kaynıyor sohbetimiz hemde salı tartılmakta daha frenler insanı . Teşşekkürler bacım ;).

canım inan fazla hala ya, spor yapsam belki toparlanırım daha iyi olur, ama fazla vakit bulamıyorum, bulunca da dinlenmeyi tercih ediyorum :(

son 9 günde şunu farkettim ki, korumak çok zor olacak... diyet yapmaktan daha zor...
Aynen . Nil gün diye biri vardı duymuşşunuzdur kitapları var . Bi yazısında şöyle diyor tüm aptallar kilo verebilir akıllı koruyandır :-) tabir için çok pardon :-)

Öğlen yemağııım..
image.jpeg

Back