- 22 Mart 2015
- 12.025
- 33.437
- 598
- 52
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaseminim canım sen ne dersin, akşam yağsız sebze salata yoğurt 3 lüsüne, zararlı olur mu, bak gerçek düşüncelerini söyle lütfenkontesim sende iyiki varsın valla benim için çok güzel oldu sizlerle sohbet etmek beni mutlu ediyor ve sizlerden öğreneceğim çokkkkk şey var.![]()
Evet dogru söylüyorsunuz.ama o motive edici olacak ve bundan sonra daha dikkatli Olucam kismetse:)canım verdiğin kiloya sevindim ama aldadıcı olmasın beni yanlış anlama hevesini kursagında bırakmak istemem diyet çok yiyip sonra aç gezmek değil lütfen bunu yapmayın sağlıklı yavaş ama kalıcı zayıflamaya çalışın yaşınız genç sağlığınızdan olmayın lütfen.![]()
bugünün menusuyle örnek öğrenci olurum insallahcanım verdiğin kiloya sevindim ama aldadıcı olmasın beni yanlış anlama hevesini kursagında bırakmak istemem diyet çok yiyip sonra aç gezmek değil lütfen bunu yapmayın sağlıklı yavaş ama kalıcı zayıflamaya çalışın yaşınız genç sağlığınızdan olmayın lütfen.![]()
İnsallahhhh:)inşallah o günlerde gelir, fit hatunlar kilolarını koruyor diye açarız sayfa![]()
Öyle bi sayfa var hülyam hemde püsküüt aktif tutuyor maşşallahta koruyor kilosunu . Diyet gurupları bölümündeKilosunu koruyanlar sayfası açarız kıııız ay ne güzel olur :)
Gelinim artık seni falakaya yatıracam bu kacıncı yarınIyi gecelerBen bugün yine düzensiz beslendim utanıyorum artık
Ama söz yarından itibaren düzelicem
![]()
Aynen . Nil gün diye biri vardı duymuşşunuzdur kitapları var . Bi yazısında şöyle diyor tüm aptallar kilo verebilir akıllı koruyandırcanım inan fazla hala ya, spor yapsam belki toparlanırım daha iyi olur, ama fazla vakit bulamıyorum, bulunca da dinlenmeyi tercih ediyorum![]()
son 9 günde şunu farkettim ki, korumak çok zor olacak... diyet yapmaktan daha zor...
Sen istedinmi yaparsın sarsycam bilirimmerhaba aebenim, tekrar sizlerle yazışmak çok iyi gelecek bana, iyi ki varsınız canım
gelelim bana; öğlen fena değil, akşamı da atlatırsam yeniden kıvıracağım bu işi![]()
yok yok çok doğru söylemiş, hakikaten öyle,Aynen . Nil gün diye biri vardı duymuşşunuzdur kitapları var . Bi yazısında şöyle diyor tüm aptallar kilo verebilir akıllı koruyandırtabir için çok pardon
![]()
haftasonu girmedim evet, çocuklar akşam yoruyor beni,Sen istedinmi yaparsın sarsycam bilirim.. Hafta sonu girmedin özledik seni
![]()
afiyet olsun canım,Öğlen yemağııım..Eki Görüntüle 1690466
Sağolasın Saraycamafiyet olsun canım,