Merhaba kızlar
15 kasim menum
Kahvaltıya 12 de gittik .tarhana çorbası+1 dilim köy ekmeği+ 1gozleme+5 bardak çay+iki ttali kaşığı reçel ve bal toplamı+8_9 zeytin+ 1 kibrit kutuusu beyaz peyni
Akşam sadece maden suyu
Başka bişey yemedim
Valla sabah bi önceki güne 100nedesemki bilemedim çok yemişsin ama çokta aç kalmışsın tek öğün bügün toparlanırsın inş canım.
Burası sayesinde amacıma ulaşacam inşallah saraycam dünde yeğenim ,teyze kitap yazsan yazarsın niye istediğin kiloya gelemiyosun diye dalga geçiyo benimle haspa.. :) şeref meselesi yaptım görür o gününügünaydın hülyam, aynen bence de iyi ki varsınız, sende iyi ki açtın bu günlüğü
gözüm korkmaya başladı,Sarayca m hoşgeldin..dediğin doğru kilo vermekten daha zor korumak...aslında hedef kilodan birkaç kilo daha verip bonus yapmak gerek,,,korumada bir iki gün pro beslenmek lazım..ben öyle yapacağımda hele bi hedefime gelsem...birgün yesem hemen yarım kilo farkediyor oda abartmamama rağmen..
Burası sayesinde amacıma ulaşacam inşallah yasom dünde yeğenim ,teyze kitap yazsan yazarsın niye istediğin kiloya gelemiyosun diye dalga geçiyo benimle haspa.. :) şeref meselesi yaptım görür o gününü
Mesaja yasom yazmışım düzelttim Saraycam,,,aslında bu kilolardan memnunuz ondan yavaştan alıyoruz sanırım
Zamana bırakma o gün bugündür Saraycam...sen yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin..Onuda hallediverhülyam bende akşamları yağsız besleneyim diyorum, yani haşlanmış sebze yoğurt salata gibi, tabi sadece düşünüyorum, uygulamaya geçebilir miyim zamanla göreceğiz
olsun ha yasom ha ben ne fark ederMesaja yasom yazmışım düzelttim Saraycam,,,Valla şu göbek bölgem gitsin kilom umrumda değil...aslında çok kilolular daha rahat yapıyorlar diyeti.,,hep derim evi okulun dibinde olan çocuklar hep geç kalır uzak olanlar erken gelir ya..o hesap...rahatlık var bizde..
Kilosunu koruyanlar sayfası açarız kıııız ay ne güzel olur :)gözüm korkmaya başladı,
benim sorunum kilo vermek değil zaten, isteyince hep verdim, sorunum koruyamamak,
bende sanırım 1-2 gün pro ya da ayran aşı vs. öyle bir şeyler yapacağım, kilolarımızı verelim de, korumayı hep beraber öğrencez inşallah
Zamana bırakma o gün bugündür Saraycam...sen yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin..Onuda hallediver
inşallah o günlerde gelir, fit hatunlar kilolarını koruyor diye açarız sayfaKilosunu koruyanlar sayfası açarız kıııız ay ne güzel olur :)
bende ablaGünaydın kızlarrrrr,
Kuş sütü eksik kahvaltımı yaptım
canım verdiğin kiloya sevindim ama aldadıcı olmasın beni yanlış anlama hevesini kursagında bırakmak istemem diyet çok yiyip sonra aç gezmek değil lütfen bunu yapmayın sağlıklı yavaş ama kalıcı zayıflamaya çalışın yaşınız genç sağlığınızdan olmayın lütfen.Yarına 300 gr eksik çıksam.6 günde 1 kilo vermiş olucammm.benm için büyük bir başarı olur.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?