Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

11 yaşında ablası..çok iştahlı boğa Burcu işte yasom7272 gibi :)

Merhaba arkadaşlar 39 yaşında iki cocuk annesiyim. Bende bircok kez diyet denedim ama istikrarlı olamadığım için hep geri aldım. Sizleri takip edeceğim . Inşallah sayenizde bende motive olur ve diyete başlarım.
Hoşgeldin Can'ım

evet gelelim benim cıslı menüme artık asarmısınız kesermisiniz bilememyanlız cam silemem söyleyim

sabah
1yumurta rokalı maydonozlu domatesli kapya biberli bir kase salata 1 kaşık lor pyniri3 zeytin 1 dilim tb ekmeği yeşil çay

öğlen ikindi
2 mercimekli köfte yarım ıspanaklı börek yeşillk
akşam
valla hala tokum
belki birazdan biraz yoğurt yerim
su 2 lt spor yapmam lazımda kalkabilirsem

Beğenmemeleri mümkünmü?yasom yapacak ta... O kadar çok beğenmişler ki baksana sen demeden pay etmişler

Akşamla telafi etmişsin yasom...misafirle zor oluyor..

Teşekkūr ederim yasom. Hoşbuldum. Aslinda diyet konusunda bilgi çok ama icraat yok. Bunun içinde siizlerden destek alip motive olmak istiyorum. Bugūn koşuşturmalı bir gūndū ve dūzenli bir öğūnūm olamadı. Ama inşallah yarin başlar ve yazarım canim

Wooooooov süper..beğendim ben...senin gibi nescafeci olduğum için onları görmüyorum. :)

Akşamla telafi etmişsin yasom...misafirle zor oluyor..
aslında yemeği düşünmüyordum habire oturup kalktım ama sen yemeyecenmi sen yemeyecenmi diyince ayıp olmasın dedim oturdum bende tabi bunlarla geçiştirdim. bu arada mercimekli köfteyede dayanamam çok severim aynura duymasın

Farklı diyetler uyguluyorsunuz sanırım. Şuan bende kararsızım hangi diyeti yapmam konusunda . Fakat bildiğim tek şey karbonhidratı azalttığımda kilo verebiliyorum.
Burada herkes istediği diyeti yapmakta serbest ama eleştirilmeyi göze alacak sağlıklı kilo verelim yeter..

yarın senin için güzel kalıcı kilo verme başlagıcın olsun inşallah yarın senin miladın arkadaşım hayırlısıyla.

Sizler hangi diyetleri uyguluyorsunuz
ben kendi diyetimi uyguluyorum yani diyetisyen diyeti gibi ara öğünlü bir öğün sebze bir öğün protein tabi salata ve yoğurt öğünlerde pilav makarmna sevmem ama ekmek düşkünüyüm sabah ve sebze yemekleriyle yerim. 1er dilim böyle
ismi olan her diyete karşıyımmm

protein ve sebze tüketiyorum ben, bir de günde bir öğün meyve. canım çekerse 3-5 fındık, birkaç ceviz. ekmek çok nadiren yiyorum, pek sevmem zaten.
katı kurallı diyetleri bende pek uygulayamıyorum. En iyisi sizinki gibi sebze meyve ve protein ağirlikli bir diyet uygulayim. Ekmeğide belki sadece sabahlari bir iki dilim olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…