11 yaşında ablası..çok iştahlı boğa Burcu işteKaç yaşında kiKıyamam ya küçükken bende öyleydim ya ama yemeden duramazdim anlıyorum onu ben
Evet bende şaşırdım ama başardımöğlen sorun ya yumurta götürunce ise soğuk yumurta hiç sevmem midem bulandı ya ondan corba ictim zaten yemek çıkıyor ordan bişeyler mi yapsam acaba
Hoşgeldin Can'ımMerhaba arkadaşlar 39 yaşında iki cocuk annesiyim. Bende bircok kez diyet denedim ama istikrarlı olamadığım için hep geri aldım. Sizleri takip edeceğim . Inşallah sayenizde bende motive olur ve diyete başlarım.
Beğenmemeleri mümkünmü?yasom yapacak ta... O kadar çok beğenmişler ki baksana sen demeden pay etmişlerslm kızlar misafirlerim gitti hemen ortalığı toplayıp yanınıza koştum herkes iyidir inşallah bugün arkadaşların anneleride geldi onların geleceğinden haberim yoktu anneler olunca biraz panikledim ev hanımları benim yaptıklarımı beğenirmi diye neyse atlattım herşeyi beğendiler gözüktülerkalanlarıda bi baktımki ikisi mutfaga girmiş pay ediyolar herşeyi alıp gittiler hiç bişey kalmadı evde bide diyolar çöpe atma diye götürüyoruz allah razı olsun hepsinden
kontesim ata senden etkileniyor galiba o şefk benim oğlumada bulaşsın inşallahbenim yerime öp onu kutluyorum
aeben bacım yasom üsülü hamsiyi beğendinmi çok merak ettim?
immmmm immmmmmmm diye yeriz biz yemekleriiiii11 yaşında ablası..çok iştahlı boğa Burcu işteyasom7272 gibi :)
Akşamla telafi etmişsin yasom...misafirle zor oluyor..evet gelelim benim cıslı menüme artık asarmısınız kesermisiniz bilememyanlız cam silemem söyleyim
sabah
1yumurta rokalı maydonozlu domatesli kapya biberli bir kase salata 1 kaşık lor pyniri3 zeytin 1 dilim tb ekmeği yeşil çay
öğlen ikindi
2 mercimekli köfte yarım ıspanaklı börek yeşillk
akşam
valla hala tokum
belki birazdan biraz yoğurt yerim
su 2 lt spor yapmam lazımda kalkabilirsem
Teşekkūr ederim yasom. Hoşbuldum. Aslinda diyet konusunda bilgi çok ama icraat yok. Bunun içinde siizlerden destek alip motive olmak istiyorum. Bugūn koşuşturmalı bir gūndū ve dūzenli bir öğūnūm olamadı. Ama inşallah yarin başlar ve yazarım canimhoşgeldin canım evet sayfanın sahibi arkadaşım herkesi istediği diyeti yapmakta özgür bıraktı ama sana tavsiyem önce sağlıklı beslenmek bugün ne yediysen alt alta sıralayıp yaz bizlerde sana yardımcı oluruz.
Arkadaşım gelecek o gidince bulup atarım sana,bakarsın..Olur ben varimmmmmm:)
Wooooooov süper..beğendim ben...senin gibi nescafeci olduğum için onları görmüyorum. :)iyi akşamlar kızlar, nasıl gidiyor :) menüm;
sabah
1 kk beyaz peynir
1 kuru kayısı
5 siyah zeytin
1 çay bardağı süt
nescafe
ara
2-3 kaşık yoğurt
nescafe
öğle
haşlanmış tavuk
2-3 cherry domates
ara
1 elma
akşam
haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
1 salatalık
ara
nescafe
su şimdilik 1,5 litre. 61 dk yürüyüş + 20şer şınav, mekik, squat, dumbbella 2-3 kol egzersizi. geçtiğimiz günlerde diyeti bozdum diye 700 gr almıştım ve pişmanlıktan kendimi yedim bitirdim o yüzden artık sıfır kaçamakla yoluma devam etmeye çalışıcam :) bakalım kaç kg çıkıcam yarın :)
Hoşbulduk daydream teşekkūr ederimHoşgeldin Can'ım
aslında yemeği düşünmüyordum habire oturup kalktım ama sen yemeyecenmi sen yemeyecenmi diyince ayıp olmasın dedim oturdum bende tabi bunlarla geçiştirdim. bu arada mercimekli köfteyede dayanamam çok severim aynura duymasınAkşamla telafi etmişsin yasom...misafirle zor oluyor..
Burada herkes istediği diyeti yapmakta serbest ama eleştirilmeyi göze alacakFarklı diyetler uyguluyorsunuz sanırım. Şuan bende kararsızım hangi diyeti yapmam konusunda . Fakat bildiğim tek şey karbonhidratı azalttığımda kilo verebiliyorum.
yarın senin için güzel kalıcı kilo verme başlagıcın olsun inşallah yarın senin miladın arkadaşım hayırlısıyla.Teşekkūr ederim yasom. Hoşbuldum. Aslinda diyet konusunda bilgi çok ama icraat yok. Bunun içinde siizlerden destek alip motive olmak istiyorum. Bugūn koşuşturmalı bir gūndū ve dūzenli bir öğūnūm olamadı. Ama inşallah yarin başlar ve yazarım canim
Kararsızım aslında karatay mı yapsam yoksa kafama göre bir diyetmi yapsamyarın senin için güzel kalıcı kilo verme başlagıcın olsun inşallah yarın senin miladın arkadaşım hayırlısıyla.
Kesinlikle arkadaşlar eleştirilere açığım onun için burdayım☺Burada herkes istediği diyeti yapmakta serbest ama eleştirilmeyi göze alacaksağlıklı kilo verelim yeter..
ben kendi diyetimi uyguluyorum yani diyetisyen diyeti gibi ara öğünlü bir öğün sebze bir öğün protein tabi salata ve yoğurt öğünlerde pilav makarmna sevmem ama ekmek düşkünüyüm sabah ve sebze yemekleriyle yerim. 1er dilim böyleSizler hangi diyetleri uyguluyorsunuz
Sizler hangi diyetleri uyguluyorsunuz
Ay şeker ya şimdi yiyeceklerde hep çocuklara zararlı ya abur cubur Fast food yazık valla ama tam gelişme çağı şimdi çok rahat verir hareket yeter11 yaşında ablası..çok iştahlı boğa Burcu işteyasom7272 gibi :)
katı kurallı diyetleri bende pek uygulayamıyorum. En iyisi sizinki gibi sebze meyve ve protein ağirlikli bir diyet uygulayim. Ekmeğide belki sadece sabahlari bir iki dilim olabilirprotein ve sebze tüketiyorum ben, bir de günde bir öğün meyve. canım çekerse 3-5 fındık, birkaç ceviz. ekmek çok nadiren yiyorum, pek sevmem zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?