- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menüm :
8:30
2yumurta , 1kş yulaf kepegi ve az sütle yapılmış omlet . Peynir , yeşillik ..
13:00
2 hş. Yumurtayla büyük kase salata ..
17:30
Yasom usulu hamsi( hamsi soğan maydonoz ,limon .) salata ..
1 saat yürüyüş ,
1,5 su daha içicem.
Aksam da 1 dilim kızarmış ekmek 1 kase yoğurt 2 domates 3 yk fasulye yemeğiSelam kızlar sabah tartildim 62.5 kilom cumaya halbuki 62.2 ydi yine bir calkalanma yani her pazartesi aynısı oluyor ama
Kahvaltı 1 dilim kızarmış ekmek 1 portakal ve cay
Öğlen 1 yumurta ekmek yerine tarhana çorbası 1 kepçe ve 1 sb yoğurt birde yarım portakal ay çorba sıcak sıcak yedim vallaportakal küçüktü ama doydum
Aksami da görcez artık bakalım ne yiyecegim![]()
Aferim ata'yaKızlar benim oğlanın okulda öğlen hamburger çıkmış,yemedim dedi şaşırdım bayılır..herhalde kötüydü diye düşündüm ..neden dedim,,çok kalorili ya o yüzden yemedim dedi kuzuuum..
Dün akşamdan 1 kilo eksilmiş..,aslında yediklerini azaltsa bile doyar...büyüme çağında hemen kilo verir ama..işte o iştahı çok..Aferim ata'ya
Yavaştanda ergen artık dikkat eder kendine![]()
Misafire rağmen çok çooook iyi atlattın ,alkışlayalım arkadaşımızıAksam da 1 dilim kızarmış ekmek 1 kase yoğurt 2 domates 3 yk fasulye yemeğimisafir yanında haşlanmış yumurta yiyemedim ya
bu arada su daha olmadı ama 1.5 lt spor da 30 dk focus t25 programı arti 5 10 dk Zımba düşünüyorum bakalim
![]()
Kaç yaşında kiDün akşamdan 1 kilo eksilmiş..,aslında yediklerini azaltsa bile doyar...büyüme çağında hemen kilo verir ama..işte o iştahı çok..
Evet bende şaşırdım ama başardımMisafire rağmen çok çooook iyi atlattın ,alkışlayalım arkadaşımızı![]()
Ortasını bilican değerli destekleriidestekleriinzleeeHızlı kilo vermek için iyi kalıcı kilo vermek için kötü bir menü![]()
Bilican= bulucamOrtasını bilican değerli destekleriidestekleriinzleee
Hem takip et hemde bizimle ol bacımMerhaba arkadaşlar 39 yaşında iki cocuk annesiyim. Bende bircok kez diyet denedim ama istikrarlı olamadığım için hep geri aldım. Sizleri takip edeceğim . Inşallah sayenizde bende motive olur ve diyete başlarım.
Anlamıştım ,Bilican= bulucam
saraycam çok özür misafirlerim gelecekti cevap veremedim tabiki güzel olur ama bir müddet sonra bıkarsın bence çeşitlendir ama miktarı az tut.yaseminim canım sen ne dersin, akşam yağsız sebze salata yoğurt 3 lüsüne, zararlı olur mu, bak gerçek düşüncelerini söyle lütfen
mesela haşlanmış brokoli, karnabahar, lahana vs. gibi,
Inşallah canımHem takip et hemde bizimle ol bacım![]()
hoşgeldin canım evet sayfanın sahibi arkadaşım herkesi istediği diyeti yapmakta özgür bıraktı ama sana tavsiyem önce sağlıklı beslenmek bugün ne yediysen alt alta sıralayıp yaz bizlerde sana yardımcı oluruz.Farklı diyetler uyguluyorsunuz sanırım. Şuan bende kararsızım hangi diyeti yapmam konusunda . Fakat bildiğim tek şey karbonhidratı azalttığımda kilo verebiliyorum.