• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Menüm :

8:30
2yumurta , 1kş yulaf kepegi ve az sütle yapılmış omlet . Peynir , yeşillik ..

13:00
2 hş. Yumurtayla büyük kase salata ..

17:30
Yasom usulu hamsi :-)( hamsi soğan maydonoz ,limon .) salata ..

1 saat yürüyüş ,
1,5 su daha içicem ;).

Menüm :

8:30
2yumurta , 1kş yulaf kepegi ve az sütle yapılmış omlet . Peynir , yeşillik ..

13:00
2 hş. Yumurtayla büyük kase salata ..

17:30
Yasom usulu hamsi :-)( hamsi soğan maydonoz ,limon .) salata ..

1 saat yürüyüş ,
1,5 su daha içicem :KK66:.
:KK60::KK9::KK9:

Selam kızlar sabah tartildim 62.5 kilom cumaya halbuki 62.2 ydi yine bir calkalanma yani her pazartesi aynısı oluyor ama:-)
Kahvaltı 1 dilim kızarmış ekmek 1 portakal ve cay
Öğlen 1 yumurta ekmek yerine tarhana çorbası 1 kepçe ve 1 sb yoğurt birde yarım portakal ay çorba sıcak sıcak yedim valla:-) portakal küçüktü ama doydum:KK66:
Aksami da görcez artık bakalım ne yiyecegim:KK66:
Aksam da 1 dilim kızarmış ekmek 1 kase yoğurt 2 domates 3 yk fasulye yemeği :-) misafir yanında haşlanmış yumurta yiyemedim ya:KK66: bu arada su daha olmadı ama 1.5 lt spor da 30 dk focus t25 programı arti 5 10 dk Zımba düşünüyorum bakalim:KK66:

Aksam da 1 dilim kızarmış ekmek 1 kase yoğurt 2 domates 3 yk fasulye yemeği :-) misafir yanında haşlanmış yumurta yiyemedim ya:KK66: bu arada su daha olmadı ama 1.5 lt spor da 30 dk focus t25 programı arti 5 10 dk Zımba düşünüyorum bakalim:KK66:
Misafire rağmen çok çooook iyi atlattın ,alkışlayalım arkadaşımızı :KK9::KK9:

Dün akşamdan 1 kilo eksilmiş..,aslında yediklerini azaltsa bile doyar...büyüme çağında hemen kilo verir ama..işte o iştahı çok..
Kaç yaşında ki ;) Kıyamam ya küçükken bende öyleydim ya ama yemeden duramazdim anlıyorum onu ben:-)

Misafire rağmen çok çooook iyi atlattın ,alkışlayalım arkadaşımızı :KK9::KK9:
Evet bende şaşırdım ama başardım :-) öğlen sorun ya yumurta götürunce ise soğuk yumurta hiç sevmem midem bulandı ya ondan corba ictim zaten yemek çıkıyor ordan bişeyler mi yapsam acaba :(

iyi akşamlar kızlar, nasıl gidiyor :) menüm;

sabah
1 kk beyaz peynir
1 kuru kayısı
5 siyah zeytin
1 çay bardağı süt
nescafe

ara
2-3 kaşık yoğurt
nescafe

öğle
haşlanmış tavuk
2-3 cherry domates

ara
1 elma

akşam
haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
1 salatalık

ara
nescafe

su şimdilik 1,5 litre. 61 dk yürüyüş + 20şer şınav, mekik, squat, dumbbella 2-3 kol egzersizi. geçtiğimiz günlerde diyeti bozdum diye 700 gr almıştım ve pişmanlıktan kendimi yedim bitirdim o yüzden artık sıfır kaçamakla yoluma devam etmeye çalışıcam :) bakalım kaç kg çıkıcam yarın :)

yaseminim canım sen ne dersin, akşam yağsız sebze salata yoğurt 3 lüsüne, zararlı olur mu, bak gerçek düşüncelerini söyle lütfen

mesela haşlanmış brokoli, karnabahar, lahana vs. gibi,
saraycam çok özür misafirlerim gelecekti cevap veremedim tabiki güzel olur ama bir müddet sonra bıkarsın bence çeşitlendir ama miktarı az tut.

slm kızlar misafirlerim gitti hemen ortalığı toplayıp yanınıza koştum herkes iyidir inşallah bugün arkadaşların anneleride geldi onların geleceğinden haberim yoktu anneler olunca biraz panikledim ev hanımları benim yaptıklarımı beğenirmi diye neyse atlattım herşeyi beğendiler gözüktüler :oops: kalanlarıda bi baktımki ikisi mutfaga girmiş pay ediyolar herşeyi alıp gittiler hiç bişey kalmadı evde bide diyolar çöpe atma diye götürüyoruz:KK70:allah razı olsun hepsinden:KK70:
kontesim ata senden etkileniyor galiba o şefk benim oğlumada bulaşsın inşallah:nazar: benim yerime öp onu kutluyorum:KK60:

aeben bacım yasom üsülü hamsiyi beğendinmi çok merak ettim?

Farklı diyetler uyguluyorsunuz sanırım. Şuan bende kararsızım hangi diyeti yapmam konusunda . Fakat bildiğim tek şey karbonhidratı azalttığımda kilo verebiliyorum.
hoşgeldin canım evet sayfanın sahibi arkadaşım herkesi istediği diyeti yapmakta özgür bıraktı ama sana tavsiyem önce sağlıklı beslenmek bugün ne yediysen alt alta sıralayıp yaz bizlerde sana yardımcı oluruz.

Back