bekarız biz bu kadarAynen ya bi ağız tanıyla şu kadan bebeyim va şu kadan yıllık evliyin diyomiyok bekarım iste öyleöldüm gülmekten ay
yesinler kalmasın ya sonra yazık olur hatta bitmezse de paket yapıp kalanları ver bence2si lohusa 1 hamile yerler merak etme hatta beni bile yiyebilirler
Ben henuz sultanlığını göremedim ya onu napcezbekarız biz bu kadarneyse bekarlık sultanlık demişler bir süre tadını çıkaralım
yesinler kalmasın ya sonra yazık olur hatta bitmezse de paket yapıp kalanları ver benceben öyle yapıyorum bazen yemeyim diye
ben zaten obur biri değilim onlarda biliyolar diyette olduğumu dile kolay 8 9 aydır diyetteyim o yüzden kimse israr etmez gittiğim yerdede. ben ne yemek istiyorsam yerim bazen bane göre yiyecekler yaparlar.Wuuu ters psikoloji siz yiyin yiyin sende ye diyecek ler tabi işte orda kalıyorum ben ay ben diyetteyim demek var ahh ahh başımı alıp gitmek istiyorum yaa
görüyormuş gibi yapcez o zamanBen henuz sultanlığını göremedim ya onu napcez
Analdıım sanki varmış gibi hayal ama geçek gibi yaneegörüyormuş gibi yapcez o zaman
Analdıım sanki varmış gibi hayal ama geçek gibi yanee
evde kırıntısını bile bırakmıyorum yiyeceğimden değil çöpe atacağımdan dolayı hepsini paket paket yapıp yanlarına veriyorumbekarız biz bu kadarneyse bekarlık sultanlık demişler bir süre tadını çıkaralım
yesinler kalmasın ya sonra yazık olur hatta bitmezse de paket yapıp kalanları ver benceben öyle yapıyorum bazen yemeyim diye
Yehooo biz sultanmışız yehoooevet sultanlar biziz
benimde uykum geldi ya saçmalama noktasına ulaştım bendeYehooo biz sultanmışız yehooouykjm geldi gakiba beyini uyuşuyorda
evet ama bencede :) acaba evli bekar nasıl oluyor ki merak ettimrabişş siz evsiz bekarsınız bende evli bekarım ne yapacağızbekarlık sultanlıktır boşver okadar heves etme evliliğe.
benimde uykum geldi ya saçmalama noktasına ulaştım bende
evet ama bencede :) acaba evli bekar nasıl oluyor ki merak ettim
Evsiz bekar??? Evli bekar??? anlamadım benrabişş siz evsiz bekarsınız bende evli bekarım ne yapacağızbekarlık sultanlıktır boşver okadar heves etme evliliğe.
benimde uykum geldi ya saçmalama noktasına ulaştım bende
evet ama bencede :) acaba evli bekar nasıl oluyor ki merak ettim
Evsiz bekar??? Evli bekar??? anlamadım ben
Ben hiiiç heves etmiyrumaeben ablam biliyor tepikliyorum gelenleri hiç öyle bi düşüncem yok
bende ya üşeniyorum kzı biriyle tanışmayada aman yaEvsiz bekar??? Evli bekar??? anlamadım ben
Ben hiiiç heves etmiyrumaeben ablam biliyor tepikliyorum gelenleri hiç öyle bi düşüncem yok
Anladııımben evliyim ama eşim yanımda değil oğlumda okulda kimsecikler yok sizden başka yani evli ama bekar yaşıyorum
anladım canım ya zormuş senin durumdaben evliyim ama eşim yanımda değil oğlumda okulda kimsecikler yok sizden başka yani evli ama bekar yaşıyorum
Aynen insanın içinde olmayınca olmuyor zaten hayırlısı sonra 40 mıza gelince nettik biz demiyelimdebende ya üşeniyorum kzı biriyle tanışmayada aman yademekki daha zamanı değil feraceli boşverelim hayırlısı
Aynen insanın içinde olmayınca olmuyor zaten hayırlısı sonra 40 mıza gelince nettik biz demiyelimde
Amin inşallahay demeyelim inşalllah allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın her zaman ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?