Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım siz daha çok gençsiniz hele sen okumuşsun yeni işe başlamışsın paranı kazan gez toz sonra evlenirsin boşver. erken evllenmenin tek güzel bir yönü var çoçuklar başka bir artısı yok bak aebene boyunca çoçukları var gerçi benimkide büyük ama şimdiki aklım olsa 25inden önce evlenmezdim.anladım canım ya zormuş senin durumdaiyi olsunlar sağlıklı olsunlar yeter ama dimi allah kavuştursun diyim
![]()
evet bende öyle düşünüyorum birde herşeyin zamanı var bence zamanı gelince olur diyorumsaol canım siz daha çok gençsiniz hele sen okumuşsun yeni işe başlamışsın paranı kazan gez toz sonra evlenirsin boşver. erken evllenmenin tek güzel bir yönü var çoçuklar başka bir artısı yok bak aebene boyunca çoçukları var gerçi benimkide büyük ama şimdiki aklım olsa 25inden önce evlenmezdim.
ne yapayım fatma öneri ver ay bugün tembellik var üstümde en kolay neyse onu yapmak geldi içimden.Aaa o kadar çeşit kime yeter aşk olsun![]()
günaydın canım, seni gördüğüme sevindim, nasılsıngünaydın hayırlı sabahlar incecik güzel hatunlar.
günaydın canım nasılsın ? hamdolsun bende iyiyim neden bu moddan çıktın canım bayağı iyi gidiyordun hadi toparlan bitanem.günaydın canım, seni gördüğüme sevindim, nasılsın![]()
toparlandım sayılır, pazar ayran aşı yaptım, bu günde iyi gidiyorgünaydın canım nasılsın ? hamdolsun bende iyiyim neden bu moddan çıktın canım bayağı iyi gidiyordun hadi toparlan bitanem.![]()
saraycam bana soracak olursan açıkçası kilon iyi şuan ama insan kafasında bişey belirlediği için o kiloya düşmek istiyor o yüzden sana kilo verme yeter demek istemiyorum . ama en azından bu şekilde korumuş olup kilo almadan gitsen kilon oturur.toparlandım sayılır, pazar ayran aşı yaptım, bu günde iyi gidiyorbırakmam bir tanem
![]()
canım inan fazla hala ya, spor yapsam belki toparlanırım daha iyi olur, ama fazla vakit bulamıyorum, bulunca da dinlenmeyi tercih ediyorumsaraycam bana soracak olursan açıkçası kilon iyi şuan ama insan kafasında bişey belirlediği için o kiloya düşmek istiyor o yüzden sana kilo verme yeter demek istemiyorum . ama en azından bu şekilde korumuş olup kilo almadan gitsen kilon oturur.
haklısın canım korumak daha zor ama sen azimlisin yaparsın biliyorumcanım inan fazla hala ya, spor yapsam belki toparlanırım daha iyi olur, ama fazla vakit bulamıyorum, bulunca da dinlenmeyi tercih ediyorum
son 9 günde şunu farkettim ki, korumak çok zor olacak... diyet yapmaktan daha zor...
marlin canım akşam çok çok yemişsin bunun farkınadasın
- Dünkü menüm baya abartiliydi kahvalti:1 yumurta1kk peynir10zeytin2dilim ekmek domates salatalik biber iki catal pekmezögle:1köfte iki kasik bulgur aksam:3dilim pizza iki kasik kisir iki kasik patates salatasi bir dilim pasta.dogum gününde olunca ancak bu kadar tutabildim kendimi.bayada cok yemisim ama yarim saat yürüdüm