• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

anladım canım ya zormuş senin durumda :oops: iyi olsunlar sağlıklı olsunlar yeter ama dimi allah kavuştursun diyim:KK68:
saol canım siz daha çok gençsiniz hele sen okumuşsun yeni işe başlamışsın paranı kazan gez toz sonra evlenirsin boşver. erken evllenmenin tek güzel bir yönü var çoçuklar başka bir artısı yok bak aebene boyunca çoçukları var gerçi benimkide büyük ama şimdiki aklım olsa 25inden önce evlenmezdim.

saol canım siz daha çok gençsiniz hele sen okumuşsun yeni işe başlamışsın paranı kazan gez toz sonra evlenirsin boşver. erken evllenmenin tek güzel bir yönü var çoçuklar başka bir artısı yok bak aebene boyunca çoçukları var gerçi benimkide büyük ama şimdiki aklım olsa 25inden önce evlenmezdim.
evet bende öyle düşünüyorum birde herşeyin zamanı var bence zamanı gelince olur diyorum ;)

toparlandım sayılır, pazar ayran aşı yaptım, bu günde iyi gidiyor:KK60: bırakmam bir tanem:KK54:
saraycam bana soracak olursan açıkçası kilon iyi şuan ama insan kafasında bişey belirlediği için o kiloya düşmek istiyor o yüzden sana kilo verme yeter demek istemiyorum . ama en azından bu şekilde korumuş olup kilo almadan gitsen kilon oturur.

saraycam bana soracak olursan açıkçası kilon iyi şuan ama insan kafasında bişey belirlediği için o kiloya düşmek istiyor o yüzden sana kilo verme yeter demek istemiyorum . ama en azından bu şekilde korumuş olup kilo almadan gitsen kilon oturur.
canım inan fazla hala ya, spor yapsam belki toparlanırım daha iyi olur, ama fazla vakit bulamıyorum, bulunca da dinlenmeyi tercih ediyorum :(

son 9 günde şunu farkettim ki, korumak çok zor olacak... diyet yapmaktan daha zor...

Merhaba kızlar
15 kasim menum
Kahvaltıya 12 de gittik .tarhana çorbası+1 dilim köy ekmeği+ 1gozleme+5 bardak çay+iki ttali kaşığı reçel ve bal toplamı+8_9 zeytin+ 1 kibrit kutuusu beyaz peyni
Akşam sadece maden suyu
Başka bişey yemedim

1. Dünkü menüm baya abartiliydi kahvalti:1 yumurta1kk peynir10zeytin2dilim ekmek domates salatalik biber iki catal pekmezögle:1köfte iki kasik bulgur aksam:3dilim pizza iki kasik kisir iki kasik patates salatasi bir dilim pasta.dogum gününde olunca ancak bu kadar tutabildim kendimi.bayada cok yemisim ama yarim saat yürüdüm

canım inan fazla hala ya, spor yapsam belki toparlanırım daha iyi olur, ama fazla vakit bulamıyorum, bulunca da dinlenmeyi tercih ediyorum :KK43:

son 9 günde şunu farkettim ki, korumak çok zor olacak... diyet yapmaktan daha zor...
haklısın canım korumak daha zor ama sen azimlisin yaparsın biliyorum :KK200:

1. Dünkü menüm baya abartiliydi kahvalti:1 yumurta1kk peynir10zeytin2dilim ekmek domates salatalik biber iki catal pekmezögle:1köfte iki kasik bulgur aksam:3dilim pizza iki kasik kisir iki kasik patates salatasi bir dilim pasta.dogum gününde olunca ancak bu kadar tutabildim kendimi.bayada cok yemisim ama yarim saat yürüdüm
marlin canım akşam çok çok yemişsin bunun farkınadasın:KK66: bak böyle durumlarda şöyle yap masaya bak ve senin için zararı daha az olanlardan 2tane seç ve onları ye dün akşam karbonhidrat yağ şekere yüklenmişsin. pizaa 3dilim değilde 1 dilim yeseydin en azından miktarları düşür bunu yapabilirsen zafer senindir. bide çok zeytin yiyorsun 5 zeytin bir kaşık yağ demek:110:

Back