- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
3 tane neskafefazla olmuş kuzum benim kadar kahve düşkünü yoktur ama kendimi nasıl tutuyorum bi bilsen en azından 2 günde bire indir
Buna başlıyorum...kalori yakıcı..
Ben sütlü kahve hastasıyım evde süt bulundurmuyirumnasıl tutuyorsun kendini canım? her şeyden vazgeçtim de bir nescafeden vazgeçemedim
Yasom usulü hamsi tava ne ?
Bugün tek eksigin meyve bence harici de 10 numara 5 yıldız
Ben sütlü kahve hastasıyım evde süt bulundurmuyirumkahveleri göremiceğim bi yere saklıyorum yeşil çay,su içiyorum ama arada geliyor atak kalkıp içiyorum ama 2 günde bir sadece
kako o gerçekten çok nescafe olmuş canım sabah yeşil çay iç kahvaltında bari çay içmiyorsun arada tkkavesi yap akşamda zero içmişsin nayn naynben çok az yağsız süt ekliyorum, bari küçük fincanda içeyim diyorum ama o da kesmiyor, kupada içiyorumben mecburen süt bulunduruyorum çünkü gece çok acıkırsam yağsız süt içiyorum.
Yarın yapsam bari azım sulandıemine tembel olunca yaso usülü oluyor nasıl kılçıklarını çıkarıyorum hamsinin sonrada kocaman soğan doğruyorum bitane sarımsak biraz limon az tuz kendi kendine kavruluyor işte yağ yok çünkü hamsi yağlı bir balık.
Kakaocum yagsız sütün yağlı sütden daha çok diyete uygunsuz oldugunu biliyormusunben çok az yağsız süt ekliyorum, bari küçük fincanda içeyim diyorum ama o da kesmiyor, kupada içiyorumben mecburen süt bulunduruyorum çünkü gece çok acıkırsam yağsız süt içiyorum.
Yağsız süt zararlı diye biliyordum light ürünler kullanma bence offf canım çektiben çok az yağsız süt ekliyor. Yarium, bari küçük fincanda içeyim diyorum ama o da kesmiyor, kupada içiyorumben mecburen süt bulunduruyorum çünkü gece çok acıkırsam yağsız süt içiyorum.
Hayatı diyetle kilo alıp vermekle geçmiş,44 bedeni de 36 bedeni de görmüş bir fani olarak son zamanlarda acayip açılmış iştahıma dur diyemediğimi ,diyete başlayayım dedikçe tabak tabak tatlıları götürdüğümü hayretle izlerken 3. Diyet günlüğümü açayım da şu kiloları vereyim artık dedim...Diyete başlayınca ağzıma bir yudum tatlı koymam ama nerede ne ara o diyetten çıktığımı da anlayamam...öyle deli gibi iştahlı değilimdir aslında ama havalar soğuyunca ailecek iştahlarımız bi açıldı bi açıldı ki sormayın..,Dün gece söylemesi ayıp işkembe çorbalarını içip sonrasında "n'oluyo ya bize"diye serzenişlenirken bulduk kendimizi eşimle...
Sabah kilomu yazıyorum buraya hedef 10 aralığa kadar 7 kilo sonra ay ay hedefler koyacağım..varsa BENDE VARIM diyen buyursun...Benim diyet anlayışım esnek...kalorisine dikkat edip aç kalmadan yapacağım diyetimi.,,öyle çok yasak olunca soğuyorum diyetten..1 hafta Karataya uyar 1 hafta dukana..kafamıza göre amaaaaa 10 aralıkta -7 olacak işte orada esneklik yok ..
TAKIM KURALLARI
KOLAY GELSİN
- Tartı günü salı günleridir..sabah aç karna tartılıp bildirilecek..
- Günlük 45 dakika spor yapılacak ,yapılamazsa ertesi güne enaz 30 dakika olarak eklenecek.
- Akşam 6:30 da akşam yemeği yenmiş olacak..Çok acıkılırsa 9-10 gibi bir elma yenebilir yada tarçınlı süt içilebilir.,,
- Günlük enaz 2litre su içilecek...Şekersiz çay kahve içilebilir.
- İsteyen istediği diyeti yapabilir...Diyetin kurallarını belirtir bizde ona göre yorumlarız.
- Her akşam o günün menüsü,sporu ve suyu belirtilecek...
[/merhaba benide sayın 90 kilodan 74 dü görmüş ve tekrar kilo almış biri olarak banada kol kanat gerin nolur noluuuur nolur bu arada (not) bu kilo denilen şey borç para gibi alması kolay vermesi zor :-(
Zaten ara öğün yapacak vaktim yok benim çalıştığım için öğle arasına kadar durmaksızın çalışıyorum bol tempolu hareketliKızlardeadline roxen2303 diyeti yaparken biliyorsunuz ara öğün yok..ben öğün saatlerimi 8:30,13:00 ve 18:00 olarak ayarlıyorum...böyle olunca daha düzenli oluyor..onun dışında çok çok acıkırsanız ikindi vakti 1 portakal yada elma yatmadan önce tarçınlı süt içebilirsiniz...su enaz 2,5 litre...30 dakika spor şart..
Çok hoş görünüyor ya benim içesim gelmiyor böyle olunca kiyamiyorumKızlar suyuma nane,salatalık ve limon koydum...fotoğraf yan olduEki Görüntüle 1690084
hoşbuldumZaten ara öğün yapacak vaktim yok benim çalıştığım için öğle arasına kadar durmaksızın çalışıyorum bol tempolu hareketlibenim saatlerde belli kahvaltı 8.30 öğle 12.30 akşam 17.30 en gec spor da ben focus t25 programını yapıyorum 2. Hafta 30 dk sürüyor zaten
roxen2303 hoşgeldin Portakallı diyetimize
Çok hoş görünüyor ya benim içesim gelmiyor böyle olunca kiyamiyorum
Böyle birden sorunca panik oldum yasom en Son 74 dü şimdi bilmiyorum ama yarın inşallah öğrenirimhoşgeldin jims şimdi kaç kilosun?
Hoşgeldin jims ...Böyle birden sorunca panik oldum yasom en Son 74 dü şimdi bilmiyorum ama yarın inşallah öğrenirim
Böyle birden sorunca panik oldum yasom en Son 74 dü şimdi bilmiyorum ama yarın inşallah öğrenirim
Bu arada ben yeni katıldım hoş bulduk <3 @):-Böyle birden sorunca panik oldum yasom en Son 74 dü şimdi bilmiyorum ama yarın inşallah öğrenirim
31 yaşında kilolu mu balık etlimi karar veremeyen yeşil ğözlü kısa boylu klasik Türk kadınıhadi kendini tanıtta tanıyalım seni ben 43 yaşında evli memur son 5 kilosunu veremeyen huysuz ihtiyarım
Bende 40 yaşında evli mutlu çoçuklu ihtiyar heyetindeyimhadi kendini tanıtta tanıyalım seni ben 43 yaşında evli memur son 5 kilosunu veremeyen huysuz ihtiyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?