Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Yasom usulü hamsi tava ne ?
Bugün tek eksigin meyve bence harici de 10 numara 5 yıldız
emine tembel olunca yaso usülü oluyor nasıl kılçıklarını çıkarıyorum hamsinin sonrada kocaman soğan doğruyorum bitane sarımsak biraz limon az tuz kendi kendine kavruluyor işteyağ yok çünkü hamsi yağlı bir balık.

Ben sütlü kahve hastasıyım evde süt bulundurmuyirum kahveleri göremiceğim bi yere saklıyorum yeşil çay,su içiyorum ama arada geliyor atak kalkıp içiyorum ama 2 günde bir sadece

ben çok az yağsız süt ekliyorum, bari küçük fincanda içeyim diyorum ama o da kesmiyor, kupada içiyorum ben mecburen süt bulunduruyorum çünkü gece çok acıkırsam yağsız süt içiyorum.

ben çok az yağsız süt ekliyorum, bari küçük fincanda içeyim diyorum ama o da kesmiyor, kupada içiyorum ben mecburen süt bulunduruyorum çünkü gece çok acıkırsam yağsız süt içiyorum.
kako o gerçekten çok nescafe olmuş canım sabah yeşil çay iç kahvaltında bari çay içmiyorsun arada tkkavesi yap akşamda zero içmişsin nayn naynotur sıfır

Kakaocum yagsız sütün yağlı sütden daha çok diyete uygunsuz oldugunu biliyormusun mehmet öz açıklamışti
. Yagıyla birlikte sanırım içindeki pro vs de ayrılıyormuş geriye karbonhidratı kalıyormuş . Diyet ürünlerinden uzak durun !

ben çok az yağsız süt ekliyor. Yarium, bari küçük fincanda içeyim diyorum ama o da kesmiyor, kupada içiyorum ben mecburen süt bulunduruyorum çünkü gece çok acıkırsam yağsız süt içiyorum.
Yağsız süt zararlı diye biliyordum light ürünler kullanma bence offf canım çekti yarın aeben abla gideyim de karşuluklu icerik

Zaten ara öğün yapacak vaktim yok benim çalıştığım için öğle arasına kadar durmaksızın çalışıyorum bol tempolu hareketli benim saatlerde belli kahvaltı 8.30 öğle 12.30 akşam 17.30 en gec spor da ben focus t25 programını yapıyorum 2. Hafta 30 dk sürüyor zaten
roxen2303 hoşgeldin Portakallı diyetimize
Kızlar suyuma nane,salatalık ve limon koydum...fotoğraf yan oldu Eki Görüntüle 1690084
Çok hoş görünüyor ya benim içesim gelmiyor böyle olunca kiyamiyorum

hoşbuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…