- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
57. Sayfanın yarısı yoktuda bi araSayfalarda tuhaflıkmı var kızlar ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
57. Sayfanın yarısı yoktuda bi araSayfalarda tuhaflıkmı var kızlar ?
Hosgeldin canım okadar üzülmüşsün ki
bukadar uzun anlatmasın . Zaten kendine gelmişsin yarın yeni bir gün ya bismillah de ve başla. Hangi takimda sin ?
Eminim çabuk toparlanirsin takımda olunca insanın sorumluluğu daha fazla oluyor bizde yardımcı olmaya çalışırız.Aynen canim ya inanilmaz uzuldum4. Takimdayim
Aslında eleştirilebilecek bir menü ama senin için gayet ilerleme var roxenim :) keşke akşam ayran içip bi meyve yeseydin..iyi akşamlar
sabah : 2 ceviz 2 kayısı 200 ml muzlu süt
ara : sade nescafe
öğle : 4 kaşık kısır , ayran
ara : türk kahvesi
akşam : yok çünkü kursum yeni bitti eve geldim dışarda yemek istemedim geçte oldu bugün böyle
50 dk yürüyüş yapıldı
2 lt su
K.t ne Rabişim..T tabakta k yi anlamadımMenüm
Kahvaltım:2 dilim kepek ekmeği,5 tane zeytin
1 kk peynir
Domates
1 tane haşlanmış yumurta
Limonlu yeşil çay
Ara Öğün:elma
Öğle:1 k.t bulgur pilavı
Domates
Ara:elma
Akşam:1 kase salata
Hamsi(10-12 tane)
2 dilim kepek ekmeği
3 litre su
Yasom kime yazdın bunu,olmayan ne,ben kimim nerdeyimEvet bazen oluyor bacım şimdi yoktu ama
K.t ne Rabişim..T tabakta k yi anlamadım
Hamsi kızartma mı?
Aebene yazdım sayfa gözükmuyormus hülyacım bizde sıkıntı yoktu.Yasom kime yazdın bunu,olmayan ne,ben kimim nerdeyim![]()
Bugünlerini arayacaksın,temizlikle geçti gençliğim diceksin...eğilip silmekten otuzunda belin ağrıyacak..viledalar ne güne duruyor ya..yapma bırak bu kadar temizliği..Ablam temizlik yaptımpert oldum ben biraz aşırı titizim yerleri bile elimle siliyorum temizlik baya yoruyor beni
![]()
Hoşgeldin kakaocum,sabah kilonu yaz yine...salı gününe kadar da dikkat et olur muBen de katilmak istiyorum kizlar. Bir takimda yarisiyorum zaten ama tarti gunlerinin sali olmasi motive edici olur, benim takimimda cuma bildirim yapiliyor, hafta sonu kacamak yapasim geliyor bazen ama sali gunu bildirim yapicam dusuncesiyle kendimi frenlerim. Bir aydir diyet ve spor yapiyorum, 6 kg verdim toplamda ama bugun dahil olmak uzere son iki-uc gun diyeti bozdum, 700 gr aldim, bu aksam ustu bir silkelendim, toparladim kendimi :) bakalim yarin kac kg cikicam, 300-400 gr daha almis olabilirim. Bu sabah 71.1 idim, boyum 1.65, 29 yasindayim, yarismaya istanbuldan katiliyorum ve yarismaci arkadaslara basarilar diliyorumbir aydir her gun 45-60 dk arasi yuruyorum, hic firsat bulamadigim 2-3 gun oldu ama onun disinda yurudum hep. Ilk hedef 69.9u gormek ve salakligima doymayayim cunku uc gun once 70.4 iken bozdum diyeti. Su an coktan 69lari gormus olabilirdim. Ay yine cok gicik oldum kendime
dukana biraz meyve, zeytin, ara sira kuruyemis ekleyerek ortaya karisik bir diyet uyguluyorum :) ama elimden geldigince protein agirlikli beslenmeye calisiyorum. Simdilik bu kadar kizlar :)
ben gençlere hep diyorum ama şuan gençlıklerinin kıymetini bilmiyolar kontesim malesef bende hiç bilmemişim bak şimdi yer silmek değil 1 tane cam silince 3 gün yatıyorum 1 poşet taşıyamıyorum.Bugünlerini arayacaksın,temizlikle geçti gençliğim diceksin...eğilip silmekten otuzunda belin ağrıyacak..viledalar ne güne duruyor ya..yapma bırak bu kadar temizliği..
sabah çok erken çıkıyorum akşamda 9 a doğru geliyorum cumartesi günleri malesef böyle oluyor , bende biliyorum olmadı ama bundan sonra en azından akşam için atıştırmalık birşeyler götürecdeğimRoxen canım meyveli sütler şekerli dikkat etmek lazım , normal kahvaltı şansın yokmu ?
Pek olmamış menün![]()
sağol ablacım , biraz aç kaldım dengesiz bir menü oldu ama bugünlük böyle malesefAslında eleştirilebilecek bir menü ama senin için gayet ilerleme var roxenim :) keşke akşam ayran içip bi meyve yeseydin..
Ben gençlik yıllarımı (şimdide gencim o ayrı konu)temizlik yapmadan geçirdim valla,,ievde anne ablalar yenge sıra gelmedi banaben gençlere hep diyorum ama şuan gençlıklerinin kıymetini bilmiyolar kontesim malesef bende hiç bilmemişim bak şimdi yer silmek değil 1 tane cam silince 3 gün yatıyorum 1 poşet taşıyamıyorum.![]()
Ay ben onu yaptım ablam ama berbat birşey ay ne kötü olmuştu midem aklıma gelince bile acıyor halaKontesim tere tohumu aldım sabahları biraz kullanacam hipotiroidi de metobolizma için faydaliymis deneyim bakayim inşallah ise yarar.
evet aynen ben şimdi anladımda geç oldu benimki.Ben gençlik yıllarımı (şimdide gencim o ayrı konu)temizlik yapmadan geçirdim valla,,ievde anne ablalar yenge sıra gelmedi banael Bebek Gül Bebek yani...üniversitede temizlerdik üstün körü...okul bitip eve dönünce anama iş yaptırmamak için yapmaya başladım...evimi HerGün muhakkak süpürüyorum HerGün süpürünce doğru dürüst kirlenmiyor...arada bir dip köşe...kendimi helak edemem temizlik diye valla...benim takıntım dağınık olmayacak...derli toplu seviyorum..