Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

İlginç menü,nasıl yedin Fatma sabah sabah pırasayı

Kızlar menüm
Kahvaltı 1.5 yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
Yeşillik
Şekersiz çay
Ara yeşil çay

Öglen 1 küçük muz

Ara yeşil çay

Akşam 1 kase tavuklu sebze kavurma
1 dilim ekmek

Yatana kadar içebildigim kadar çay ve yeşil çay

2. Litre su
3 kupa yeşil çay

40 dak. Yürüyüş

Çok iyi semacım...tebrikler :)

iyi akşamlar
sabah : 2 ceviz 2 kayısı 200 ml muzlu süt
ara : sade nescafe
öğle : 4 kaşık kısır , ayran
ara : türk kahvesi
akşam : yok çünkü kursum yeni bitti eve geldim dışarda yemek istemedim geçte oldu bugün böyle
50 dk yürüyüş yapıldı
2 lt su

Roxen canım meyveli sütler şekerli dikkat etmek lazım , normal kahvaltı şansın yokmu ?
Pek olmamış menün

Ben de katilmak istiyorum kizlar. Bir takimda yarisiyorum zaten ama tarti gunlerinin sali olmasi motive edici olur, benim takimimda cuma bildirim yapiliyor, hafta sonu kacamak yapasim geliyor bazen ama sali gunu bildirim yapicam dusuncesiyle kendimi frenlerim. Bir aydir diyet ve spor yapiyorum, 6 kg verdim toplamda ama bugun dahil olmak uzere son iki-uc gun diyeti bozdum, 700 gr aldim, bu aksam ustu bir silkelendim, toparladim kendimi :) bakalim yarin kac kg cikicam, 300-400 gr daha almis olabilirim. Bu sabah 71.1 idim, boyum 1.65, 29 yasindayim, yarismaya istanbuldan katiliyorum ve yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum bir aydir her gun 45-60 dk arasi yuruyorum, hic firsat bulamadigim 2-3 gun oldu ama onun disinda yurudum hep. Ilk hedef 69.9u gormek ve salakligima doymayayim cunku uc gun once 70.4 iken bozdum diyeti. Su an coktan 69lari gormus olabilirdim. Ay yine cok gicik oldum kendime dukana biraz meyve, zeytin, ara sira kuruyemis ekleyerek ortaya karisik bir diyet uyguluyorum :) ama elimden geldigince protein agirlikli beslenmeye calisiyorum. Simdilik bu kadar kizlar :)

Hosgeldin canım okadar üzülmüşsün ki bukadar uzun anlatmasın . Zaten kendine gelmişsin yarın yeni bir gün ya bismillah de ve başla. Hangi takimda sin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…