• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

İyi akşamlar bayanlaar:KK54:
Sabah 1,5 kk kaşar peynir, yarım kapya biber, 1 salatalık- 4 çeri domates, 1,5 dilim kepek ekmek, az şekerli(2gr) çay
Öğlen : yok
Ara: 3 dilim pizza:confused:
Akşam: 1 tabak kabak yemeği, 1 kase yoğurt
Su: 1,5 lt 30 dk yürüyüş
Olmamış cookiesim..arada pizza mı oluuuuur..

selamlar ben baya dağıttım bu günü detox günü ilan ettim vicdan çorbasını karabuğdaylı yaptım :KK70:

kahvaltı : 5 yk yulaf ezmesi 1 su bardağı süt tarçın bir portakal 2 ceviz
öğle karabuğdaylı vicdan çorbası
ara 1 elma 2 ceviz tarçınlı 3 yk yoğurt
akşam karabuğdaylı çorba aynısı 1 büyük porsiyon ve 3 ykyoğurt

ayrıca 1 bardak 7 li çay( mate kiraz sapı biberiye yeşilçay funda yaprağı kekik bieşy daha vardıda unuttum işte:KK70: )
1 bardakta şekersiz türk kahvesi
2.5 lt su oldu şu an ama 3 e yaklaşırım
sporda sabah kalkınca 3 mile leslie ve az önce 3mile leslie ve ardına 10 dk strech :KK66:
akşam yatmadanda rezene çayı içeceğim bugün detox günü :KK70::KK70:
İyileştin mi tam olarak spor yapmışsın...

Kızlar dün akşam eşimin süprizi Karadeniz mutfağı olan bi meyhaneymiş...yıllardır yemediğim şeyleri görünce (yazmayayım şimdi) deli gibi yedim.,, :oops: içki içmedim ama yediklerim yetti.bugünde o kadar koşuşturdum ki hiç dikkat etmedim bu salı umutsuzum çok artıyım ama cuma takımımın listesine girmek istediğim için bu hafta cumaya kadar çok dikkat etmek gerek...2 gün tartı günüm olacağı için kaçamak yapma Hakkı'm sıfır..

Ben ilk actiginiz gün konunuzu okudum. Simdi yine gözüme carpti konunuz. Merak ettim nasil verebildiginiz kilo?
Benim de fazlam var. Bir seyleri bekliyorum diyette baslamak icon ama neyi bilmiyorum:-)
Diyet yapmak dünyanın en bence en zor işi...diyette süreklilik zor..aynı diyeti 2 hafta aynı ölçülerde yapıp bir hafta verip öbür hafta vermemek hatta artı çıkmak mümkün bu da motivasyonu düşürebiliyor...tek yapmamız gereken sabır ve yılmamak..sen kaç kilosun ,hedefin nedir?

Diyet yapmak dünyanın en bence en zor işi...diyette süreklilik zor..aynı diyeti 2 hafta aynı ölçülerde yapıp bir hafta verip öbür hafta vermemek hatta artı çıkmak mümkün bu da motivasyonu düşürebiliyor...tek yapmamız gereken sabır ve yılmamak..sen kaç kilosun ,hedefin nedir?

70 kiloyum. Ilk hedefim 65 sonra devam 58 'e . Boyum 1,64 . Yani kilomun cogu yağ:(
Emziriyorum. Ama ek gudaya gecti bebegim. Bugün yarin baslicam...

İyileştin mi tam olarak spor yapmışsın...
İlaç içiyorum ağrım olmuyor ama dikkat ediyorum kol hareketlerini zorlamadan yaptım belli bir yere kadar ağrım olmuyor daha iyi gibiyim bakalım Leslie yapabilirsin bu hafta Leslie yapmayı planlıyorum yavaştan bugün Biraz abartmis olabilirim çünkü tartıda çıktığım rakamı hiç begenmedim:KK43:

70 kiloyum. Ilk hedefim 65 sonra devam 58 'e . Boyum 1,64 . Yani kilomun cogu yağ:KK43:
Emziriyorum. Ama ek gudaya gecti bebegim. Bugün yarin baslicam...
Emzirmek günde 300-400 kalori yaktırıyor vücuda bu avantajı kullanırsın bide günde 3 mil Leslie yapabilirsen süper olur..

Sabah
2 yumurtadan Omlet( beyaz peynirli biraz da unlu)
4 tane zeytin
1 kk kasar
Sekerli cay :(

Ogle
Yarim tabak pilav
3 kasik et
1 tavuk but
2 yudum kola
( misafirlikteydik)

Ara
etimek + krem peynir
kakaolu sut

Aksam
Sebze corbasi
3-4 minik kitir ekmek

Spor yok :(
Su 2 lt

hafta sonu çok yoğun oluyorum:KK43:
sabah : 1 dilim b.ekmeği , 1 kk peynir , salatalık , 2 zeytin
öğle : burger menü:KK23:
akşam : salata , kase yoğurt , 1 kase çorba
su : 2 lt
spor yok kursa gidip elirken yürüyorum 207 kal yakmışim bugün

Sabah
2 yumurtadan Omlet( beyaz peynirli biraz da unlu)
4 tane zeytin
1 kk kasar
Sekerli cay :KK43:

Ogle
Yarim tabak pilav
3 kasik et
1 tavuk but
2 yudum kola
( misafirlikteydik)

Ara
etimek + krem peynir
kakaolu sut

Aksam
Sebze corbasi
3-4 minik kitir ekmek

Spor yok :KK43:
Su 2 lt
Haftasonu kaçamaklarımdan sonra bugün menülere yorum yapacak yüzüm yok :(

+günaydın millet
bu hafta artı görmek istemesemde gene hafta sonu kaçamaklarına devam....
cumartesi:
sabah: yarım simit, salata domates peynr zeytin
şekersiz nescafe
öğlen ezogelin çorba , salata , kasap köfte ik kaşık pilav yogurt
akşam : az tavuk acı biber turşusu kızımın yarım döneri vardı onu yedim ayran
gece birde bir karam çikolata
1 lt su
200 ip atlama
50 mekik

pazar :
sabah:yağlı ekmek yumurta salata zeytin domates iki dilm sucuk
öğle yok
ara bir kase şehriye salatası bir dl börek
türk kahvesi
akşam : bi dl pizza iki dl börek iki kurabiye
su bilmiyorum az içtim
spor yok sadece gün vardı bayanlarla roman havası falan oynadık biraz
akşam eve gelince bide süpürge açtım temizlik yaptım
yorgun bi hafta sonu gene bişi anlamadan gecti

iyi akşamlar..
sabah : 3 dilim ekmek , 1 yumurta , 7-8 yeşil zeytin , salatalık domates
ara : 1 mandalina , yarım portakal
öğle : 1 kase yoğurt , 4 kaşık bulgur pilavı
akşam : 1 dilim ekmek , kocaman kasede salata
su : 2 lt
spor : 1 saat spor (30 dk cardio , 30 dk ağırlık antrenmanı)

Selam kızlar
Hepinize tşk ederim daha iyiyim şükür
Sbh:yarım simit ilaç içmek için kahvaltı şart
Ara:yok
Öglen:az kuru fasulye az Yogurt çorbası, küçük patlıcanlı Yogurt
Ara:1 elma
Akşam:mercimek çorbası yarım dilim bugday ekmegi
Spor yok halsizlik devam çünkü

Kızlaaaar daha yeni gelebildim eve ..yazacak menüm yok sabah 8 den beri dışarlarda saçmasapan yedim yarın artıyım ..anladım ki benim elimde liste varsa diyet yapabiliyorum...cumaya kadar takımdan ayrıldığım kilonun altına düşmem lazım..73.8 in..geçen hafta 73.5 dim ama yarın 74 üstü olacak sanırım...yarın kilo veren olmayacak büyük ihtimal..

Kızlaaaar daha yeni gelebildim eve ..yazacak menüm yok sabah 8 den beri dışarlarda saçmasapan yedim yarın artıyım ..anladım ki benim elimde liste varsa diyet yapabiliyorum...cumaya kadar takımdan ayrıldığım kilonun altına düşmem lazım..73.8 in..geçen hafta 73.5 dim ama yarın 74 üstü olacak sanırım...yarın kilo veren olmayacak büyük ihtimal..
muhtemelen abla herkes ya yerinde saydı yada artıda.. ben kafama çok takıyomuşum gibi geldi acaba yarından sonra yeni yıla kadar tartılmasammı diyorum

İyi akşamlar ....

Hanımlar yogunluktan teli eline almak bile zor . Hafta sonu sınavlarla gelti diyet uçtu gitti . Bugun unutmuşum günümüz varmış . Hafta sonuna kadarda hergün bişi var . Üzgünümki baya artıdayım kilo bildirimi yapmamında sanırım anlamı olmayacak :(

Öpüyorum hepinizi ;)

Back