• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Seninmi bulantın hülyam tam olaya vakıf değilim .atamı hala bulanıyor ? Geçmiş olsun canım ..
Ot çöp pek bilmem bacım sen tahlilleri yaptır , eger atanın bulantı sağlık açısından bişi değilse duygusal durumlara bi bakmak lazım ...
Atanın bulanıyor nane limon kaynatacağım akşam...cuma gidelim tahlillere diyor ,

Atanın bulanıyor nane limon kaynatacağım akşam...cuma gidelim tahlillere diyor ,
Bukadar uzun bulanması pek normal değil sanki , önceki hafta değilmiydi şikayeti ..
Benim bi komsu kekik suyu bulantıyı alır derdi hatta birinde benim küçük kıza içirmişti ama sonucu hatırlamıyorum :(.

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
5 adet zeytin,1 kk peynir
1 kupa portakallı yeşil çay

Ara
1 mandalina

Öğle yemeğim
1 tane simit
Ara
1 kase yoğurt,1 orta boy armut
Akşam yemeğim
1 tabak tarhana çorbası
:(1 tabak turşulu patates :(
1 bardak ayran
Ara
1 mandalina
3 litre su

Spoor
2 saat yürüyüş

Çok açtım ve benim annem her zaman olduğu gibi turşu patates yapmış bunlardaki turşu patates sevdasını aklım almıyor..Neyse aç olduğumdan oturdum yedim..ama kendime cezalar verdim.
1.Cezam:Saat 4'ten sonra ağzı
ma birşey sürmedim
2.Cezam:Spor oldu :)))

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
5 adet zeytin,1 kk peynir
1 kupa portakallı yeşil çay

Ara
1 mandalina

Öğle yemeğim
1 tane simit
Ara
1 kase yoğurt,1 orta boy armut
Akşam yemeğim
1 tabak tarhana çorbası
:(1 tabak turşulu patates :(
1 bardak ayran
Ara
1 mandalina
3 litre su

Spoor
2 saat yürüyüş

Çok açtım ve benim annem her zaman olduğu gibi turşu patates yapmış bunlardaki turşu patates sevdasını aklım almıyor..Neyse aç olduğumdan oturdum yedim..ama kendime cezalar verdim.
1.Cezam:Saat 4'ten sonra ağzı
ma birşey sürmedim
2.Cezam:Spor oldu :)))
Sizinklere kızma rabişim bende oek severim turşu pattisi :D

Kilo veriyorsun takip ediyorum . devam ;)

iyi akşamlar..
sabah : 2 yumurtadan yulaflı omlet , 4 siyah 4 yeşil zeytin , domates , maydanoz
öğle : 1 tabak yoğurt çorbası , havuç domates
akşam : salata ve yine yoğurt çorbası
aralarda kuruyemiş yedim (fındık-badem-kaju-a.fıstığı) fazla yemiş olabilirim çünkü acayip tok hissediyorum
su : 2 lt 3 olur yatana kadar
spor yarım saat dışarda yürüyüş , birazdan evde karın ve bacak egzersizleri yapacağım , içim sıkılıyor bugün ve son günlerde çok fazla baş dönmesi yaşıyorum bana dua edin canlar :KK14::KK42:

Sabah: 2 yumurta+yulaf ezmeli omlet, 1 salatalık, 4 çeri domates, şekersiz çay
Öğle: 1/2 tarçınlı elm

Akşam: 1 tabak yeşil fasulye yemeği, 2 bardak ayran, 3 dilim ekmek
Su: 1,5 litre
Spor: Bi saat sonra 2 mil Leslie yapıcam.
anam ne az yemişsin ya da yazı kısa diye bana öyle geldi:KK48:

Sabah: portakal,etimek

Öğle:1dilim kek (arkadaşa gittim kahve yanında)

Akşam: yarım porsiyon Dalyan köfte,2 kaşık patates püresi,yarım kase yoğurt

Bukadar uzun bulanması pek normal değil sanki , önceki hafta değilmiydi şikayeti ..
Benim bi komsu kekik suyu bulantıyı alır derdi hatta birinde benim küçük kıza içirmişti ama sonucu hatırlamıyorum :KK43:.
Nane limon kaynatayım birazdan,9 gün oldu.ilginç olan iştahı yerinde ..bulantı varken yemesi de ilginç

iyi akşamlar..
sabah : 2 yumurtadan yulaflı omlet , 4 siyah 4 yeşil zeytin , domates , maydanoz
öğle : 1 tabak yoğurt çorbası , havuç domates
akşam : salata ve yine yoğurt çorbası
aralarda kuruyemiş yedim (fındık-badem-kaju-a.fıstığı) fazla yemiş olabilirim çünkü acayip tok hissediyorum
su : 2 lt 3 olur yatana kadar
spor yarım saat dışarda yürüyüş , birazdan evde karın ve bacak egzersizleri yapacağım , içim sıkılıyor bugün ve son günlerde çok fazla baş dönmesi yaşıyorum bana dua edin canlar :KK14::KK42:
Menün güzel kuzum:KK19:Allah icine ferahlık versin canım ederiz:KK15:

Daydream- Daydream- aeben aeben nasilsiniz=) ben bu sene yine biraz kilo alip 63.5 civarina geldim cok dertliyim. dedim konuyu takip edeyim de kendimi biraz motive ediyim. Kosuya ve yediklerime dikkat etmeye basladim bikac gundur, bakalim etkisini ne zaman gorecegim.

Back