menü güzeliyi akşamlar herkese..
sabah : 1 küçük poğaça , 1 kk peynir , biber , sade nescafe
öğle : 150 gr tavuk ızgara , marul , 2 dilim ekmek , zero kola
ara : 1 sade türk kahvesi , bitter çikolata 2 kare
akşam : henüz yemedim bugünde geç saate kaldım bişeyler yicem şimdi
su : 2,5 litre
spor : 1 saat yürüyüş
Anlatmak istersen burdayım kuzum, dinleriz seni. Çık balkona böyle temiiz bi hava al, Roksi'nin dediği gibi dua et. Bir şeylerle meşgul ol canım, at kafanda ne varsa o anAHH KUZUM NE SEN SOR NE BEN SÖYLİYİM
Kolay gelsin ablam:) ufaklığa başarılar..Kızlar kusura bakmayın gelemiyorum oğlana matematik çalıştırıyorum sonra ütü yapacağım...yarın söz bütün menülere bakacağım bugün için beni affedin :)
biraz daha iyiyim iyiki varsınız sağol kuzumcumAnlatmak istersen burdayım kuzum, dinleriz seni. Çık balkona böyle temiiz bi hava al, Roksi'nin dediği gibi dua et. Bir şeylerle meşgul ol canım, at kafanda ne varsa o an
herhalde kuzum gitsin artık şu kilolarmenü güzelbizim mideler küçülüyor bak bende bugün patlıcaktım çok yedim
Gönlün ferahlasın inşallah .biraz daha iyiyim iyiki varsınız sağol kuzumcum
aminGönlün ferahlasın inşallah .
duygusalız bugün feracelimBugün Menüm
Kahvaltım
2-3 biber kızartması
7 zeytin,2 fincan çay
2 dilim k.ekmeği
Ara:1 küçük elma
Öğle:2 tane dolma
Yarım kase yayla çorbası
1 kase yoğurt
Ara:1 kupa sütlü neskafe
Akşam:yok
Ara:1 küçük portakal,1-2 dilim elma
2.50 litre tarçınlı su
Hissizleştim gene uyuşuyor beynim yüreğimse kanıyor acılar sırtlandım gene geceler beni yakıyor cayır cayır ahmet kaya dinliyorum ateşli yüreğime su serpiyor gözyaşlarım rabbim bana dayanma gücü ver...yanıyorum
Sendemi canımduygusalız bugün feracelim
menü güzell
Tam benim kafa yaselam kızlarrr
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Öğle
2 dilim beyaz ekmek
1 dilim peynir
domates,salatalık
saat 14:00 de kuzenin pastane açılışına gittim veee 1 tane bülbül yuvası,çok ince dilim meyveli pasta,ufak porsiyon kazandibi yedimçok gözükebilir ama çok yemedim tatlarına baktım kızlar, ödül kazandibi yicektim yarın tartıdan sonra ama bugün yemiş bulundum,pişman değilim ben bilinçli besleniyorum kendimi diyet psikolojisinde görmüyorum en sevdiğim özelliğim bu olsa gerek neyse uzattım
Akşam
1 tabak limonlu brokoli
vee 2 saat spor yaptım,sporun dibine vurdum resmen
Bende bugün onur akın ı dinledim çok severim de eskilere götürüyor beni.Sendemi canımsağol
Duydum dinlemişimdirde büyük ihtimal bende ahmet kaya dinledimBende bugün onur akın ı dinledim çok severim de eskilere götürüyor beni.
Aynen sonra mahrum bırak yeme sık kendini , herşeye saldırıp daha çok kilo al ne önemi kaldı , canım ne istiyorsa yerim ama az ve sporla dengelerim , işte bu kadar basitmişTam benim kafa yasıkmadan piskolojimizi bozmadan yapıyoruz en güzelini yapıyoruz
Ne demek canım :) Sevindim iyi olmanabiraz daha iyiyim iyiki varsınız sağol kuzumcum
afiyet olsun öncelikle bana kalırsa başka bişey yeme çok bile olmuş o pilavlar nedir hem öğlen hem akşam çok olmuş öğle yemeğin zaten karbonhidrat bide yanına pilav yarın protein günü yapıp dengelemelisin bence ve sporda 20 dk sonra yağ yakmaya başlıyor vücut tavsiyem sporu biraz arttır , bugün pazar diyemi böyle oldu yoksa? :) suyu içersin yatana kadar zaten 2-3 bardak daha:)Menu:
Kahvalti 8:30
Tam bugday eZmesi + 100 ml sut
Haslanmis yumurtanin beyazi
Ara 11:00
1 sb sut
Ogle 13:00
5 yemek kasigi nohut
9-10 yemek kasigi yagsiz pilav
Marul+kirmizi lahana+havuc salatasi (az yagli bol limonlu)
Ara 16:00
1 kase Yagsiz patlamis misir
Aksam 18:00
10 kasik et yemegi az patates(suyu haric)
7 kasik yagsiz pilav
19:00
Sekersiz kusburnu cayi
Umarim baska bir sey yemeden bu gunu kapatirim :)
Egzersiz:
40 squat
20 mekik
10 dk cardio
Su: 6 bardak
Sagolasin.afiyet olsun öncelikle bana kalırsa başka bişey yeme çok bile olmuş o pilavlar nedir hem öğlen hem akşam çok olmuş öğle yemeğin zaten karbonhidrat bide yanına pilav yarın protein günü yapıp dengelemelisin bence ve sporda 20 dk sonra yağ yakmaya başlıyor vücut tavsiyem sporu biraz arttır , bugün pazar diyemi böyle oldu yoksa? :) suyu içersin yatana kadar zaten 2-3 bardak daha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?