Olabilir bence de kilo-boy oranı önemli çünküü hedef kilodabir önerim var tabloya herkesin boyunuda eklesek verilmesi gereken kiloyu aşağı yukarı daha iyi biliriz ben kim ne kadar vermek istiyor bilmiyorumDaydream-
ayy seni özlemezyim biraz eğilde sarılim ablamİyi akşamlar kızlar özlediniz mi benisanki bulunmaz hint kumasiyim ama ben sizi cok ozledim.
Ayyy allah korusun....Yok konyalı üstüne yenisini alır eskiyi de elinde tutar da trakyali abe yaa der yenisi ile koyar kaçararap olana girmiyoruz bile dörde kadar yolu var
bi menü verde yorumlayalım tatlışBugün keyfim yok ablam böyle hiçbir şey yapasım yok
Emine artık diyeti ayın 3 üne kadar erteledik bekleAyyy allah korusun....
Ama adam bişey demiyo benim kiloma yaa hatta zayıf sevmem diyo kaslı ol diyo.
Adam hafif balık etli seviyom diyince ben de saliyom
Onu yazmak bile içimden gelmiyo inan kii canıımbi menü verde yorumlayalım tatlış
Tabikide özledik ablammmİyi akşamlar kızlar özlediniz mi benisanki bulunmaz hint kumasiyim ama ben sizi cok ozledim.
İyi akşamlar kızlar özlediniz mi benisanki bulunmaz hint kumasiyim ama ben sizi cok ozledim.
Ohh ne güzel ya bende beni alan 2 güne kapıya koyacak diye korkuyorumAyyy allah korusun....
Ama adam bişey demiyo benim kiloma yaa hatta zayıf sevmem diyo kaslı ol diyo.
Adam hafif balık etli seviyom diyince ben de saliyom
akşam biraz fazla olmuş sanki ama şimdi senin metabolizma hızlı yakarsın sporada yapacaksınMenüm:
Sabah (07.45)
1 bardak süt
1 yumurtayla omlet
Domates,salatalık,peynir
Öğle: (12.30)
4 kaşık çorba
1 tane piliç tavuk(içinde çok az pirinç var)
Kayısı suyu(Yasemin ablama söz vermiştim içmiycektim ama bunu da içmezsem doymuyodum yanii yoksa gidip tatlı yicektim ben de içtim )
Akşam: (17.30)
10 tane lahana sarmasıı ( Yaa memleketten lahana gelmiş annem gitmiş sarma yapmışBu aralar yapacağı tuttu annemin anne yine mii sarma diyorum artık )
1 büyük bardak ayran
Ara:
1 minik nar
1 muz
Su: 2.5
Spor: Henüz yapmadım. Ama ip atamayı ve biraz abs çalışmayı düşünüyorum
evet bence de iyiolurbir önerim var tabloya herkesin boyunuda eklesek verilmesi gereken kiloyu aşağı yukarı daha iyi biliriz ben kim ne kadar vermek istiyor bilmiyorumDaydream-
ben özledim yeşil yeşil yazılarını bileİyi akşamlar kızlar özlediniz mi benisanki bulunmaz hint kumasiyim ama ben sizi cok ozledim.
Sarma zaten olmadıı ama gün içinde meyve yiyebildiğim tek zaman eve gelince oluyo. Okula götürüyorum bazen ama o da zor oluyo arada. O yüzden meyveyi akşamları yiyorum :) Umarıı yakarım canıımakşam biraz fazla olmuş sanki ama şimdi senin metabolizma hızlı yakarsın sporada yapacaksın
Tamam yasom diyet yapmıyorum.Emine artık diyeti ayın 3 üne kadar erteledik bekle
O da zormuş yaa valla lahana lahana da bir yere kadarkoza16 aynı benim annem geçen sene evdeyken abartmıyorum 1 ay lahana türevleri yedim hergün kapuska zeytinyağlı sarma bulgurlu sarma pirinçli sarma yeter dedim en son ya
Koymaz canim bulmuş senin gibi güzel kızı bırakır miOhh ne güzel ya bende beni alan 2 güne kapıya koyacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?