Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Yok konyalı üstüne yenisini alır eskiyi de elinde tutar da trakyali abe yaa der yenisi ile koyar kaçar arap olana girmiyoruz bile dörde kadar yolu var
Ayyy allah korusun....
Ama adam bişey demiyo benim kiloma yaa hatta zayıf sevmem diyo kaslı ol diyo.
Adam hafif balık etli seviyom diyince ben de saliyom

Menüm:
Sabah (07.45)
1 bardak süt
1 yumurtayla omlet
Domates,salatalık,peynir

Öğle: (12.30)
4 kaşık çorba
1 tane piliç tavuk(içinde çok az pirinç var)
Kayısı suyu (Yasemin ablama söz vermiştim içmiycektim ama bunu da içmezsem doymuyodum yanii yoksa gidip tatlı yicektim ben de içtim )

Akşam: (17.30)
10 tane lahana sarmasıı ( Yaa memleketten lahana gelmiş annem gitmiş sarma yapmış Bu aralar yapacağı tuttu annemin anne yine mii sarma diyorum artık )
1 büyük bardak ayran

Ara:
1 minik nar
1 muz

Su: 2.5
Spor: Henüz yapmadım. Ama ip atamayı ve biraz abs çalışmayı düşünüyorum

akşam biraz fazla olmuş sanki ama şimdi senin metabolizma hızlı yakarsın sporada yapacaksın

bir önerim var tabloya herkesin boyunuda eklesek verilmesi gereken kiloyu aşağı yukarı daha iyi biliriz ben kim ne kadar vermek istiyor bilmiyorum Daydream-
evet bence de iyiolur

İyi akşamlar kızlar özlediniz mi benisanki bulunmaz hint kumasiyim ama ben sizi cok ozledim.
ben özledim yeşil yeşil yazılarını bile bu arad vicdan çorbası denedim bugün bence tadı güzelmiş ya kabak seviyorum ondan beğendim herhalde

akşam biraz fazla olmuş sanki ama şimdi senin metabolizma hızlı yakarsın sporada yapacaksın
Sarma zaten olmadıı ama gün içinde meyve yiyebildiğim tek zaman eve gelince oluyo. Okula götürüyorum bazen ama o da zor oluyo arada. O yüzden meyveyi akşamları yiyorum :) Umarıı yakarım canıım

koza16 aynı benim annem geçen sene evdeyken abartmıyorum 1 ay lahana türevleri yedim hergün kapuska zeytinyağlı sarma bulgurlu sarma pirinçli sarma yeter dedim en son ya
O da zormuş yaa valla lahana lahana da bir yere kadar Biz de ikidir sarma yapıyoruz önünü almam lazıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…