Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Bizde yok yani bu ottan...acaba pazı yada kara lahanayla yapsak Nasıl olur?

ısrarla havanın soğuduğunu kabul etmiyorum balkonda oturmaya diretiyorum bide içerde sigara yasağı koymuştum kendime biliyosunuz ki hasta olmam yakındır
Biz evde çocuk var diye içmiyoruz da sen niye içmiyorsun roksi?o evde içirsem daha çok içerim olayı varya inanmıyorum ben ona...bi dene istersen...

Iyi aksamlar kızlar. .

Benim portakal diyeti yine elimde patladı

Akşama kadar gayet iyiydi ana akşam hiç doymadim ve kendimi akşam sofrada buldum. Üstüne de mısır patlatmasi yedim.
Diyet yapamıyorum kızlar. Doktora gidip bi süre toparlanicam öyle gelicem. Kilo verememek moralimi çok bozuyor kesin bişey var. Yazdan beri 71 kg her gün 45 dk spor ile bile beslenme ile olmasa da 1
Kg vermem gerekirdi diye düşünüyorum. Ama bu sabah yöne 71 kg idim.
Hulyacim seni de tebrik ediyorum portakal diyeti bana göre çok zor bi diyet masallah iradene. .

Hayirli aksamlar Menüm
Sabah yumurta salata
Oglen sebze yemeği esmer ekmek yogurt
Aksam çorba 1 dilim ekmek balık salata
Bu gün ara öğün yapamadım benim ufaklik ateşli bu gün kuzum.allahım şifa versin bebişime de bende b
Daha rahat yaparım inşallah .kaçamak olarak Gofret yedimcook pişmanım .
Su şimdilik 1 buçuk litre spor yapamadim

belkide kendini şartladın çünkü benimde 2. kez yapışım portakal diyetini bozacak kadar açlık hiç hissetmedim bugün acıktım çünkü öğlen menüme uymadım sütle geçiştirdim , beyni ikna etmek gerekiyor

bebişe geçmiş olsun allah şifa versin...menü mükemmel gofret olayı hiç ama hiç olmamış adaşım niye böyle güzel geçirdiğin bir günü yemesi 30 sn süren şey için bozuyosun

bebişe geçmiş olsun allah şifa versin...menü mükemmel gofret olayı hiç ama hiç olmamış adaşım niye böyle güzel geçirdiğin bir günü yemesi 30 sn süren şey için bozuyosun
Adaşım bu aburcubur mahfetti bizi zaten.eve hiç almiycan da çocukları da arada istiyor. Bu çikolata aşkı beni bitirdi..cook seviyorum

Bilmem olabilir tabi.
Sartlandirdim demek ki neyim doymuycam diye. Diyette sinir olması beni kısıtlıyor sna bana dukan gibi monti gibi karatay gibi sınırsız ama şu yasak denilecek. Gerçi artık onları da yapamıyorum. Noldu bana yaaaaaa

bi gidip tahlil yaptır istersen durum ne öğren için rahatlasın psikolojik olabilir bendede oluyo bazen çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…