Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Ayyy allah korusun....
Ama adam bişey demiyo benim kiloma yaa hatta zayıf sevmem diyo kaslı ol diyo.
Adam hafif balık etli seviyom diyince ben de saliyom
Ha sen ondan rahatsin desene. Valla benimki sevmiyor açıkça da diyor. Biz çabuk eskittik evliliği galiba ya :D yılı dolmadan romantizmi gömdük :D:D

şimdi bir şey okudum buz ile göbek yağlarınızdan kurtulun diye:KK70:
buzu beze sarıp göbek bölgesine 30-60 dk arası masaj yapar gibi gezdiriyoruz :KK70::KK70: yazın olsa okeyde kışın sakat iş bu üşütürüz..buzlu su içildiğinde vücut ısıyı yükseltmek için kalori harcıyor bu doğru ve üşüdüğümüzde yine aynı olay gerçekleşiyormuş buzda o bölgeyi soğutacağı için böyle bir etkisi olurmu acaba:KK70:

Ha sen ondan rahatsin desene. Valla benimki sevmiyor açıkça da diyor. Biz çabuk eskittik evliliği galiba ya :KK70: yılı dolmadan romantizmi gömdük :KK70::KK70:
Ayy bunun romantizmle alakası yok be canim.
Bence her erkek hafif balık etli sever. Yada ben erkek olsaydım da etine dolgun isterdim. Ama bu yağlı vücut değil kaslı vücut.
Benim de kemiklerim iri çok yağlı görünmüyorum o yüzden.
Ama yine de hedefim 60 kg olabilmek
Kızken bile olamadim şimdi 2 çocuklu olur muyum bilmem ama hayali bile güzel...

Ayy bunun romantizmle alakası yok be canim.
Bence her erkek hafif balık etli sever. Yada ben erkek olsaydım da etine dolgun isterdim. Ama bu yağlı vücut değil kaslı vücut.
Benim de kemiklerim iri çok yağlı görünmüyorum o yüzden.
Ama yine de hedefim 60 kg olabilmek
Kızken bile olamadim şimdi 2 çocuklu olur muyum bilmem ama hayali bile güzel...

Benim yapım da iri ama ben baya sağlıksızdim 80 ken şimdi yeter demeye başlıyor ufaktan ama merak da ediyor 60 altında nasıl olacağımi :D:D

mrb arkadaşlar ben de aranıza katilmak istiyorum . biraz gec kalmış olabilirim ama
.. nerden başlasam kar diye düşünüyorum. yazdıklarınızı tek tek okuyamadim tabi malum 300. sayfadasiniz :) kurallarını var mı neler yapiyorsunuZ beni aranıza kabul eder misiniz ....

mrb arkadaşlar ben de aranıza katilmak istiyorum . biraz gec kalmış olabilirim ama
.. nerden başlasam kar diye düşünüyorum. yazdıklarınızı tek tek okuyamadim tabi malum 300. sayfadasiniz :) kurallarını var mı neler yapiyorsunuZ beni aranıza kabul eder misiniz ....
merhaba , kurallar ilk sayfada yazıyor..hoşgeldin:) kendinden bahsedersen bizlerde seni tanırız:)

Back