Yok ya ben güzel değilim kiKoymaz canim bulmuş senin gibi güzel kızı bırakır mi
Tabi öylesin ablam öpüyorum kocamanİyi akşamlar kızlar özlediniz mi benisanki bulunmaz hint kumasiyim ama ben sizi cok ozledim.
Ha sen ondan rahatsin desene. Valla benimki sevmiyor açıkça da diyor. Biz çabuk eskittik evliliği galiba yaAyyy allah korusun....
Ama adam bişey demiyo benim kiloma yaa hatta zayıf sevmem diyo kaslı ol diyo.
Adam hafif balık etli seviyom diyince ben de saliyom
Ayy bunun romantizmle alakası yok be canim.Ha sen ondan rahatsin desene. Valla benimki sevmiyor açıkça da diyor. Biz çabuk eskittik evliliği galiba yayılı dolmadan romantizmi gömdük
pastaya kadar çok iyi geldin yahu bugün herkesin menüler on numara kaçamaklar vahimİyi akşamlar herkese ancak vaktim oldu
SabahEki Görüntüle 1701557 ara yarım armut
ÖğleEki Görüntüle 1701559 ara yarım armut
2.ara 1mandalina yarım elma
AkşamEki Görüntüle 1701560 evet herşey güzel giderken akşam Ablamın
Doğum günü vardı bir dilim yaş pasta
Tabi ki güzelsin...Yok ya ben güzel değilim ki
Ayy bunun romantizmle alakası yok be canim.
Bence her erkek hafif balık etli sever. Yada ben erkek olsaydım da etine dolgun isterdim. Ama bu yağlı vücut değil kaslı vücut.
Benim de kemiklerim iri çok yağlı görünmüyorum o yüzden.
Ama yine de hedefim 60 kg olabilmek
Kızken bile olamadim şimdi 2 çocuklu olur muyum bilmem ama hayali bile güzel...
Tabi ki güzelsin...
Ben gördüm seni çok hoşsun. ...
Seni küçük kandırıkçı
Bence benimki de merak ediyor.Benim yapım da iri ama ben baya sağlıksızdim 80 ken şimdi yeter demeye başlıyor ufaktan ama merak da ediyor 60 altında nasıl olacağımi
İyi akşamlar herkese ancak vaktim oldu
SabahEki Görüntüle 1701557 ara yarım armut
ÖğleEki Görüntüle 1701559 ara yarım armut
2.ara 1mandalina yarım elma
AkşamEki Görüntüle 1701560 evet herşey güzel giderken akşam Ablamın
Doğum günü vardı bir dilim yaş pasta
Ay kilo almada ne var biz hele bir zayıfla yalım da 1 2 kilo dediğin 3 günlük iş benim içinBence benimki de merak ediyor.
Neyse 60 a bi düşek de çirkin olursak alırım 1 2 kilo.
Ne 3 günü 1 günde 2 kilo alabilme yeteneği varAy kilo almada ne var biz hele bir zayıfla yalım da 1 2 kilo dediğin 3 günlük iş benim içinbogayim ne de olsa
ya lahana dan bıktım 1 yıldır yemiyorum inan geçen ay annem geldi yine lahana almıştı o zaman yedim işte annem lahanayla şartlandı bendeO da zormuş yaa valla lahana lahana da bir yere kadarBiz de ikidir sarma yapıyoruz önünü almam lazıım
evet feraceli bence de çok güzelsin kız kandırma şimdiYaaa ben kandırıkçımıyım
Ne 3 günü 1 günde 2 kilo alabilme yeteneği var
merhaba , kurallar ilk sayfada yazıyor..hoşgeldin:) kendinden bahsedersen bizlerde seni tanırız:)mrb arkadaşlar ben de aranıza katilmak istiyorum . biraz gec kalmış olabilirim ama
.. nerden başlasam kar diye düşünüyorum. yazdıklarınızı tek tek okuyamadim tabi malum 300. sayfadasiniz :) kurallarını var mı neler yapiyorsunuZ beni aranıza kabul eder misiniz ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?