Anaaa sen nerden gördün kızevet feraceli bence de çok güzelsin kız kandırma şimdibi kere yüzün çok güzel herşeyden kurtarırsın
ne güzel düzenini oturtmuşsun45dk kardiyo =4 km=303 kkal ve 4 kgluk damble ile 20 squat
Eve geldim kuru fasulye ve şehriye pilavı yaptım şimdi de çamaşır asacagım
ne güzel düzenini oturtmuşsun
sporu evde mi yapıyosun salonamı gittin geldinSagol canım herşey planlı olmazsa çok dagılıyorum böyle alıştım inş böylede devam ederr
sporu evde mi yapıyosun salonamı gittin geldin
ay ne güzel bir imkanın varSitenin altında spor aletleri olan yer var canım 5 kardiyo aleti 5 bisiklet ve damblelar filn orda yapıyorum
şimdi hemen kuralları okuyorum. :) 28 yaşındayım 167 boyunda ve 68 kiloyum . 3.5 yaşında bi oğlum var. doğum kilolarımi hala veremedim . desteğiniz ihtiyacım var. basaramuyirum . yemeyi içmeyi çok seviyorummerhaba , kurallar ilk sayfada yazıyor..hoşgeldin:) kendinden bahsedersen bizlerde seni tanırız:)
max. 10 kilo versen yeter ki bence sporla birlikte 6-7 kilo vermende çok iyi sonuçlar almanı sağlar:) burda zaten yemeği içmeyi sevmeyen yokşimdi hemen kuralları okuyorum. :) 28 yaşındayım 167 boyunda ve 68 kiloyum . 3.5 yaşında bi oğlum var. doğum kilolarımi hala veremedim . desteğiniz ihtiyacım var. basaramuyirum . yemeyi içmeyi çok seviyorum
bir ara hani ses atıyordunuz ya geyikte birgünde resim koyup silmiştik falan sende beni görmüştün unutmuşsun amaAnaaa sen nerden gördün kız
Yok kız ben seni görmedim hiçbir ara hani ses atıyordunuz ya geyikte birgünde resim koyup silmiştik falan sende beni görmüştün unutmuşsun ama
Ben küçükken sogan pişirip içine sabun dogrsyip sarardı annem ben küçükken ablam geçmiş olsun kuzuyaKızlar bide kuzumun ayak tırnağında batma var şimdi gidip merhem falan alacağım..,önerisi yada bildiği bi yöntem olan var mı?tırnağıyla Eti arasına pamuk koyup antibiyotik krem sürdüm...okula gitti ama Can'ım çok sıkkın...parmağına dokundurtmuyor..
çok geçmiş olsun çocuklara dayanamıyor insan bi bilgim yok inşallah kısa sürede geçerKızlar bide kuzumun ayak tırnağında batma var şimdi gidip merhem falan alacağım..,önerisi yada bildiği bi yöntem olan var mı?tırnağıyla Eti arasına pamuk koyup antibiyotik krem sürdüm...okula gitti ama Can'ım çok sıkkın...parmağına dokundurtmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?