Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Kızlar geldim ben naber bugün ku detoks menim sabah bir muz bir bardak tarçınlı süt öğlen bir muz aksam bir bardak süt ve yarım muz iki adet kurabiye misafirliğe gidince dayanamadım 2lt su

merhaba , kurallar ilk sayfada yazıyor..hoşgeldin:) kendinden bahsedersen bizlerde seni tanırız:)
şimdi hemen kuralları okuyorum. :) 28 yaşındayım 167 boyunda ve 68 kiloyum . 3.5 yaşında bi oğlum var. doğum kilolarımi hala veremedim . desteğiniz ihtiyacım var. basaramuyirum . yemeyi içmeyi çok seviyorum

şimdi hemen kuralları okuyorum. :) 28 yaşındayım 167 boyunda ve 68 kiloyum . 3.5 yaşında bi oğlum var. doğum kilolarımi hala veremedim . desteğiniz ihtiyacım var. basaramuyirum . yemeyi içmeyi çok seviyorum
max. 10 kilo versen yeter ki bence sporla birlikte 6-7 kilo vermende çok iyi sonuçlar almanı sağlar:) burda zaten yemeği içmeyi sevmeyen yok ben bir iki lokma fazla yiyebileyim diye spor yaptığım zamanları biliyorum akşamları menünü yazdıktan sonra burda yorumluyoruz birbirimizi Daydream- ablam bu konuda iddalı ve hergün bildirim yapmayanları listeye almıyor bu arada bende Şule nağmı diyar roksi 22 yaşında 18 kilo vermiş bir öğretmen adayı

Kızlar bide kuzumun ayak tırnağında batma var şimdi gidip merhem falan alacağım..,önerisi yada bildiği bi yöntem olan var mı?tırnağıyla Eti arasına pamuk koyup antibiyotik krem sürdüm...okula gitti ama Can'ım çok sıkkın...parmağına dokundurtmuyor..

Ben küçükken sogan pişirip içine sabun dogrsyip sarardı annem ben küçükken ablam geçmiş olsun kuzuya

herkese günaydın

menüm
sabah : iki dilim ekmek , peynir zeytin az salça sürdüm ekmeğe sekersiz nescafe
öğlen : domates çorbası, bir dilim palamut, bir dilim patates, salata çatal ucuyla helva aldım.
ara : 10 adet fındık
akşam: bir mandalina. bir prsiyon balık , iki dilim çavdar ekmeği marul roka

1,5 litreden fazla su , 200 adet ip atlama
akşam işlerim çoktu balık yap ortalık bulaşık duş derken spora vakit kalmadı

çok geçmiş olsun çocuklara dayanamıyor insan bi bilgim yok inşallah kısa sürede geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…