Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Menümm ekte kızlar spor kardiyo yapacam eşim gelince gidecem

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-26-20-01-18.png
    Screenshot_2015-11-26-20-01-18.png
    144 KB · Görüntüleme: 31
Diyete başlamadan önce yani ağustosta önce nutella kavanozunu kasiklamak gibi bi alışkanlığım vardı kiihic girmeyim o ralara:KK34:
anamm o nutellalar bitirmedimi bizi zaten, ben öyle almıyorum eve artık yoksa yiyorum yani tek yaşadığım için benden başka yiyecak kimsede yok almamak en iyisi:KK14:

ısrarla havanın soğuduğunu kabul etmiyorum balkonda oturmaya diretiyorum bide içerde sigara yasağı koymuştum kendime biliyosunuz ki hasta olmam yakındır:KK70::KK70:
Deli kız yalnız kalınca kendinle mi arkadaşlık ediyorsun :D:D kedi al sen de kedi iyidir. Ben mutfakta izin veriyorum sen de öyle yap

Deli kız yalnız kalınca kendinle mi arkadaşlık ediyorsun :KK70::KK70: kedi al sen de kedi iyidir. Ben mutfakta izin veriyorum sen de öyle yap
ayy kediye yazık olur uzun süre dışarda kalfığım zamanlar oluyor:KK70: ev sınırları içerisine girersem kople delerim yasağımı ben havalar iyice soğuyana kadar balkonda takılim:KK70:

Hayirli aksamlar Menüm
Sabah yumurta salata
Oglen sebze yemeği esmer ekmek yogurt
Aksam çorba 1 dilim ekmek balık salata
Bu gün ara öğün yapamadım benim ufaklik ateşli bu gün kuzum.allahım şifa versin bebişime de bende b
Daha rahat yaparım inşallah .kaçamak olarak Gofret yedim:KK17:cook pişmanım .
Su şimdilik 1 buçuk litre spor yapamadim
geçmiş olsun Şulecim...böyle böyle bağışıklık kazanacak...menün çok güzel..gofret derken büyük boy mu?

Bilmem olabilir tabi.
Sartlandirdim demek ki neyim doymuycam diye. Diyette sinir olması beni kısıtlıyor sna bana dukan gibi monti gibi karatay gibi sınırsız ama şu yasak denilecek. Gerçi artık onları da yapamıyorum. Noldu bana yaaaaaa
Sana bi şefkat tokadı lazım eminem .Kızım trakyadan evlisin dikkat et ;)

Menü

Kahvaltı

1 yumurta 1 kaşık yulaf ezmesi ile omlet
Azıcık acı sos 1 haşlanmış yumurta
Zeytin peynir domates

Ara
1 portakal

Öğle
Kavurma et

Ara
10 fındık 1 bardak ayran

Akşam

Yarım kase mercimekli un aşı biz cakildakli un aşı deriz
1 tabak tavuklu ot yemeği muluhiya
Yarimsar kaşık pirinç ve ferik pilavı. Valla pilavlari kv yi mutlu etmek için yedim
Yoğurt

Bol bitki çayı normal çay 1 sade kahve

Su 2 litre

Spor 1 saat yürüyüş ama sıkı yürüdüm

Kızlar ta 13-14 sene önce alıp yıllarca giydiğim bir kaşe eteğim vardı 4-5 senedir totoma sığmayinca kardeşime vermiştim onu giymiş bugün o kadar güzel olmuş ki. Kendime acıdım resmen ne halden ne hale sokmusum kendimi diye :(:( bu arada yıllar önce babam deli para vermişti o etege ama taş gibi çıktı resmen hala yepis yeni duruyor :D:D

Menü

Kahvaltı

1 yumurta 1 kaşık yulaf ezmesi ile omlet
Azıcık acı sos 1 haşlanmış yumurta
Zeytin peynir domates

Ara
1 portakal

Öğle
Kavurma et

Ara
10 fındık 1 bardak ayran

Akşam

Yarım kase mercimekli un aşı biz cakildakli un aşı deriz
1 tabak tavuklu ot yemeği muluhiya
Yarimsar kaşık pirinç ve ferik pilavı. Valla pilavlari kv yi mutlu etmek için yedim
Yoğurt

Bol bitki çayı normal çay 1 sade kahve

Su 2 litre

Spor 1 saat yürüyüş ama sıkı yürüdüm
harikasın:KK9::KK9::KK9::KK73:

Back