- 19 Kasım 2015
- 161
- 308
- 18
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anamm o nutellalar bitirmedimi bizi zaten, ben öyle almıyorum eve artık yoksa yiyorum yani tek yaşadığım için benden başka yiyecak kimsede yok almamak en iyisiDiyete başlamadan önce yani ağustosta önce nutella kavanozunu kasiklamak gibi bi alışkanlığım vardı kiihic girmeyim o ralara![]()
mercimekli köfte dışında çok iyi menü spor onları eritme amaçlı olacak sanırımMenümm ekte kızlar spor kardiyo yapacam eşim gelince gidecem
Deli kız yalnız kalınca kendinle mi arkadaşlık ediyorsunısrarla havanın soğuduğunu kabul etmiyorum balkonda oturmaya diretiyorum bide içerde sigara yasağı koymuştum kendime biliyosunuz ki hasta olmam yakındır![]()
Pazi olur bence ama kara lahana hiç yemedim ablam daha önce bizim buralarda yok. Suriyeli mültecilerin olduğu yerlerde kendi marketleri var aslında oralarda oluyor ya da kilis antep tarafındaBizde yok yani bu ottan...acaba pazı yada kara lahanayla yapsak Nasıl olur?
mercimekli köfte dışında çok iyi menü spor onları eritme amaçlı olacak sanırım![]()
ayy kediye yazık olur uzun süre dışarda kalfığım zamanlar oluyorDeli kız yalnız kalınca kendinle mi arkadaşlık ediyorsunkedi al sen de kedi iyidir. Ben mutfakta izin veriyorum sen de öyle yap
geçmiş olsun Şulecim...böyle böyle bağışıklık kazanacak...menün çok güzel..gofret derken büyük boy mu?Hayirli aksamlar Menüm
Sabah yumurta salata
Oglen sebze yemeği esmer ekmek yogurt
Aksam çorba 1 dilim ekmek balık salata
Bu gün ara öğün yapamadım benim ufaklik ateşli bu gün kuzum.allahım şifa versin bebişime de bende b
Daha rahat yaparım inşallah .kaçamak olarak Gofret yedimcook pişmanım .
Su şimdilik 1 buçuk litre spor yapamadim
bizde hala yağıyor maşallah..sizin yağmur buraya geldi ablam , yağmur başladı biraz izliyimde taşınırım içeri..çok severim yağmuru
hahah bende de öyle vallahiGördüm mü dayanamadığım yiyeceklerden çok seviyorum yaa napim
Spor da benim vicdan çorbam![]()
bence sporla desteklediğin için gayet iyi..Menümm ekte kızlar spor kardiyo yapacam eşim gelince gidecem
Sana bi şefkat tokadı lazım eminem .Kızım trakyadan evlisin dikkat etBilmem olabilir tabi.
Sartlandirdim demek ki neyim doymuycam diye. Diyette sinir olması beni kısıtlıyor sna bana dukan gibi monti gibi karatay gibi sınırsız ama şu yasak denilecek. Gerçi artık onları da yapamıyorum. Noldu bana yaaaaaa
He ya kendimi gördüm sende sulecim uni zamani kiloluk alırdım iki günde yemek kaşığı ile yerdim allah affetsin sonra neden sismanimDiyete başlamadan önce yani ağustosta önce nutella kavanozunu kasiklamak gibi bi alışkanlığım vardı kiihic girmeyim o ralara![]()
harikasınMenü
Kahvaltı
1 yumurta 1 kaşık yulaf ezmesi ile omlet
Azıcık acı sos 1 haşlanmış yumurta
Zeytin peynir domates
Ara
1 portakal
Öğle
Kavurma et
Ara
10 fındık 1 bardak ayran
Akşam
Yarım kase mercimekli un aşı biz cakildakli un aşı deriz
1 tabak tavuklu ot yemeği muluhiya
Yarimsar kaşık pirinç ve ferik pilavı. Valla pilavlari kv yi mutlu etmek için yedim
Yoğurt
Bol bitki çayı normal çay 1 sade kahve
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş ama sıkı yürüdüm
Niye kız ?Sana bi şefkat tokadı lazım eminem .Kızım trakyadan evlisin dikkat et![]()
Yok konyalı üstüne yenisini alır eskiyi de elinde tutar da trakyali abe yaa der yenisi ile koyar kaçarNiye kız ?
Trakyali olunca noluyo yani Konyalı gibi olmaz boşar mi diyon![]()