Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Gelelim bana.,.

Sabah: portakal,etimek
Öğle:yoğurt,etimek,yumurta,portakal

Saat 5 gibi acayip gerginleştim patlayacak gibiyim hala,Regl olucam 3-4 güne...normalde sakinimdir ama ne bileyim ya sinir var üstümde...hiç listeye uyasım gelmedi...

Akşam:3 lahana sarması,yoğurt,portakal ( et yiyesim yoktu yumurta haşlarım diyordum Onuda yapasım gelmedi)

Hani Regl iken olaya karışan kadınlara ceza indirimi yapılıyormuş ya bazı ülkelerde bugün anladım nedenini...yıllardır oluyorum böyle bişey ilk kez yaşıyorum..çok kahve içtim ondan mı oldu ki?

kahve çay içmek ağrıya sebep oluyomuş ama böyle duygusal dalgalanmalara sebep olacağını sanmıyorum ablam çünkü bende olmuyor o kadar kahve içiyorum biliyosun , başka şeyemi kaktın acaba kafana

menün gayet güzel canım benim de ender oluyor ama oldu mu kimse yaklaşmasın yanımao derece yani ama kahveye hiç dikkat etmedim

kahve çay içmek ağrıya sebep oluyomuş ama böyle duygusal dalgalanmalara sebep olacağını sanmıyorum ablam çünkü bende olmuyor o kadar kahve içiyorum biliyosun , başka şeyemi kaktın acaba kafana
Allah'a şükür öyle kafama takacağım bi durum yok roksim ablam rahatsız oda iyiye gidiyor başka bişey yok.,bide ben öyle kafaya takan bi tip değilim dile getiririm herşeyi içime atmam.,,biraz çarpıntı oldu gibi ondan dedim kahveden herhalde diye 5 koca kupa içtim çayı saymıyorum bile...

Aferin rabişimeeee...

Abla kahve çok fena yapıyor bende seri katil gibi oluyorum cok içince

Menü güzel
Portakalsız portakal diyeti öldüm ya gülmekten allah seni

ay ablam bu saatten sonra içme bugün kahve çok olmuş ondan olabilir.. allahım dert sıkıntı vermesin inşallah

hadi yine iyisin

Tarifini yazsana buraya yapacağı yöresel yemeğin,,,
ablam tarif kolay ama bu bitki lazım https://tr.wikipedia.org/wiki/Molehiya kayınvalide kilisten getirmişti buzluğa atmıştım ben de.

tavuğu haşlıyorsun. göğüsleri çıkarıp tavuk suyunu ayırıyorsun, tavuklar didiliyor. muluhiya kaynar suya batırılıp çıkarılıyor. soğan kavruluyor, bu bitki eklenip soteleniyor. kişniş, karabibe tuz ekleniyor. sonra bu karışım tavuk suyuna eklenip kaynatılıyor tavuklar didiklenip ekleniyor.

Allah şifa versin güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…