Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Seni cok iyi anliyrm.ben de son katta oturuyrm soba borusu var kullanlmiyr vuuuu dye ses cikaroyr bide gecen gun yalnzm kizim uyudu bnde ituruyrdum pat dye ses gelmesiyle kafamda bir agrlik hissetim soba cikisina kapattgmz plastik kapak asiri ruxgardan firlamis kafama carpmis ama nasil korktum anlataman yaaaa
Aynen canım ya son kat sendromu :(

Kömürü alsam baca deliği yok evde ablam allah muhafaza birşey olsa rusya ile eve soba kurulmaz ilk krizde annemin eve gideriz artık hiç olmazsa ekmek falan var kış bitene kadar yetecek odun komur var :KK66:
Valla bilmiyorum putin ilginç bir adam...bizimle bütün ilişkileri bitirebilir..

Kızlar napıyonuz

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-26-15-52-58.png
    Screenshot_2015-11-26-15-52-58.png
    257,9 KB · Görüntüleme: 54
selam bugünkü menümü yazayım öğlen azıcık garip oldu çünkü işyerinede tek çeşit yemek çıktı ya napayım akşama vicdan çorbası gerekliymiş hakkaten :D
kahvaltı 8.30 4 yk lor peyniri 1 yumurta 1dilim tb ekmeği çay yarım mandalina
öğle12.30 1 kepçe mercimek çorbası 2 servis kaşığı tavuklu pilav
ara 15,30 7 çiğ fındık
akşam 18.30 civarı planlıyorum vicdan çorbası daha pişmedi de yeni yapıyorum :D yanına yoğurt
türk kahvesi içerim birde
su 1 lt oldu spor yapacağım sanırım;)

herkese iyi akşamlar:) hani ne kadar yesenizde doymadığınız günler olur ya onlardan birini yaşıyorum bugün menümü vereyim..
sabah : 1 yumurta , 1 dilim kızarmış ekmek
öğle : 200 ml süt , 4 form bisküvi (sözde evde yiyip çıkacaktım okula kaldı)
akşam : ızgara köfte , 2 dilim kızarmış ekmek , yarım kase yoğurt , domates (hala çok açım ekmeği 1 dilim fazla yememe rağmen)
portakalsız biz portakal diyeti oldu bugün buda benim sıradışı tarzım:KK70:
spor bugün bende yok gün içerisinde yürüyerek 123 kal harcamışım yani yürümedim denebilir:KK70:
su ise 1,5 litre kahveyi bol içtim bugün sade içiyorum ama suyun yerine geçmez tabi onu tamamlarım

Bugün doktor randevum vardı canım biz 1.5 yıldır bebiş istiyoruz da bende pco var işte tahlil sonuçlarını götürdük eşimle yumurtlama olmuyormuş serophene diye bi ilaç verdi bakalım inşallah iyi gelir ,zayıflamaya devam et güzel gidiyorsun dedi yani bütün gün dışardaydım ama şimdi başlıcam kondisyon sürcem canıım 1 saat sporsuz olmaz,su 2 lt içtim

Bugün doktor randevum vardı canım biz 1.5 yıldır bebiş istiyoruz da bende pco var işte tahlil sonuçlarını götürdük eşimle yumurtlama olmuyormuş serophene diye bi ilaç verdi bakalım inşallah iyi gelir ,zayıflamaya devam et güzel gidiyorsun dedi yani bütün gün dışardaydım ama şimdi başlıcam kondisyon sürcem canıım 1 saat sporsuz olmaz,su 2 lt içtim
inşallah allah gönlünü göre hayırlısı versin:KK74: sağlıklı ve fit bir anniş olursun:KK68:

selam bugünkü menümü yazayım öğlen azıcık garip oldu çünkü işyerinede tek çeşit yemek çıktı ya napayım akşama vicdan çorbası gerekliymiş hakkaten :KK70:
kahvaltı 8.30 4 yk lor peyniri 1 yumurta 1dilim tb ekmeği çay yarım mandalina
öğle12.30 1 kepçe mercimek çorbası 2 servis kaşığı tavuklu pilav
ara 15,30 7 çiğ fındık
akşam 18.30 civarı planlıyorum vicdan çorbası daha pişmedi de yeni yapıyorum :KK70: yanına yoğurt
türk kahvesi içerim birde
su 1 lt oldu spor yapacağım sanırım:KK66:
Genel olarak çok değil aslında yediklerin deadcim..

İnşallah bebişini en kısa zamanda kucağına alırsın :)

herkese iyi akşamlar:) hani ne kadar yesenizde doymadığınız günler olur ya onlardan birini yaşıyorum bugün menümü vereyim..
sabah : 1 yumurta , 1 dilim kızarmış ekmek
öğle : 200 ml süt , 4 form bisküvi (sözde evde yiyip çıkacaktım okula kaldı)
akşam : ızgara köfte , 2 dilim kızarmış ekmek , yarım kase yoğurt , domates (hala çok açım ekmeği 1 dilim fazla yememe rağmen)
portakalsız biz portakal diyeti oldu bugün buda benim sıradışı tarzım:KK70:
spor bugün bende yok gün içerisinde yürüyerek 123 kal harcamışım yani yürümedim denebilir:KK70:
su ise 1,5 litre kahveyi bol içtim bugün sade içiyorum ama suyun yerine geçmez tabi onu tamamlarım
Öğlen yediklerin yüzünden açlık çekiyosun roksim..

Selam kızlar
Kahvaltı
1 dilim buğday ekmeği (biber salçalı)
1 dilim peynir
6 kırma zeytin (kendim yaptım)
Şekersiz çay

Öğle
1 küçük kutu laktozsuz süt
1 haşlanmış yumurta

Akşam
Paylaştım
Menülerine yoğurt ve salatada ekle şekercim..

Back