TAVŞAN KANI ÇAYA KİM HAYIR DE :) :)kızlar bende çaycıyım ya
![]()
bunlarda topiğin çay severlerine ikramım olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TAVŞAN KANI ÇAYA KİM HAYIR DE :) :)kızlar bende çaycıyım ya
![]()
Bilmiyorum ki 1 hafta ara verilip devam edilebiliyormuş yaparsam da eklemeler yaparım biraz,sen ne yapacaksın?Daydream- ablam sen portakal diyetine devam edecekmisin
bu hafta bittikten sonra kendi menülerimle bi devam edeyim diyorum sonuca göre devam ederim yada iskeleti portakal diyeti olan birkaç eklemeyle buna devam ederim..portakalsız portakal diyeti yapan bir benim herhalde sabah bitmiş portakal kahvaltıda yiyemedimBilmiyorum ki 1 hafta ara verilip devam edilebiliyormuş yaparsam da eklemeler yaparım biraz,sen ne yapacaksın?
Günaydın ablam. Allah korusun umarım sakin sakin yağar bereket olur. Ülkem güzel vatanım yeterince kötü haber aldı allah bundan korusunGünaydın kızlar,
Gök yarıldı resmen Antalya da böyle giderse sel olur bugün...fırtına,yağmur...Allahım afetten korusun..
Hah işte bu benlik oldu sağol saraycam ben de demligin dibini aramakla meşgulümkızlar bende çaycıyım ya
![]()
günaydıınn ben topiğin bekçisi olarak her daim burdayımGünaydın arkadaşlar nasılsınız
günaydınGünaydın arkadaşlar nasılsınız
Hiç gitme kuzum zaten çok sevdim ben seni sulecimgünaydıınn ben topiğin bekçisi olarak her daim burdayım![]()
yani, bizde ne kadar önemli çay, ekmek gibi, su gibi, afiyet olsunTAVŞAN KANI ÇAYA KİM HAYIR DE :) :)
bendensin o zamanHah işte bu benlik oldu sağol saraycam ben de demligin dibini aramakla meşgulüm![]()
günaydınGünaydın arkadaşlar nasılsınız
günaydıınn ben topiğin bekçisi olarak her daim burdayım![]()
oh oh, keyfine bak ne güzelgünaydın
kendi adıma iyiyim patronum yok antalyalara gitti bende rahat rahat takılıyorum
sen nasılsın
Oh oh kiskandim. Ben de salı başlıyorum ise inşallah. Ama şirket baya kalabalık patrona ulaşmak için iki tane müdürüm olacakgünaydın
kendi adıma iyiyim patronum yok antalyalara gitti bende rahat rahat takılıyorum
sen nasılsın
kız takım nasıl, accık dedikodu yap banaHiç gitme kuzum zaten çok sevdim ben seni sulecimben de takıma yazmaya çalışıyorum bu ara canlansin diye yasemin abla da pek olmayacak bu ara iyice sessiz kalmasın takım
![]()
oyyyşş nası mutlu oldum bende herkesi çok sevdim burda vallahi monoton günlerime renk geldi okul staj dershane arasında çok sıkılıyordumHiç gitme kuzum zaten çok sevdim ben seni sulecimben de takıma yazmaya çalışıyorum bu ara canlansin diye yasemin abla da pek olmayacak bu ara iyice sessiz kalmasın takım
![]()
yani, bizde ne kadar önemli çay, ekmek gibi, su gibi, afiyet olsun
bendensin o zamanafiyet olsun canım, işe ne zaman başlıyorsun bu arada
günaydın
kız bende 2. bekçi sayılırım
oh oh, keyfine bak ne güzel![]()
aynen keyif bendeyani, bizde ne kadar önemli çay, ekmek gibi, su gibi, afiyet olsun
bendensin o zamanafiyet olsun canım, işe ne zaman başlıyorsun bu arada
günaydın
kız bende 2. bekçi sayılırım
oh oh, keyfine bak ne güzel![]()
hayırlı olsun yeni işin o zmnasaOh oh kiskandim. Ben de salı başlıyorum ise inşallah. Ama şirket baya kalabalık patrona ulaşmak için iki tane müdürüm olacakhep en tepede olmuştum bu sefer geri olan istedim ama nasıl olacak bilmiyorum hiç. Heyecan yaptım baya neden bilmem
Az biraz durgun canim ya yeni üyeler var ama çok karisamiyorlar henüz. Peri toplamaya çalışıyor Ama yalnız olunca zor yardımcı arıyor kendine selin dedik ama o da yoğunkız takım nasıl, accık dedikodu yap bana![]()
Evet canım ya. Ben de birçok sanal platformda oldum ama birası kadar gerçek ve devamlı bir yer yoktu. Buradaki dostlar gerçek bence. Birçok kişide numaram var mesela. Konyaya yolu düşen herkesi beklerim başımın üstünde yeriniz varoyyyşş nası mutlu oldum bende herkesi çok sevdim burda vallahi monoton günlerime renk geldi okul staj dershane arasında çok sıkılıyordum![]()
ayy evet keşke böyle buluşma ayarlama gibi bi şansımız olsa pasta börek tatlı yeriz hepimizin ödül günü olurEvet canım ya. Ben de birçok sanal platformda oldum ama birası kadar gerçek ve devamlı bir yer yoktu. Buradaki dostlar gerçek bence. Birçok kişide numaram var mesela. Konyaya yolu düşen herkesi beklerim başımın üstünde yeriniz var