- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 39
Bende çiğköfteyi 17 dd yemiştim açlıktan midem gurulduruyordu yarım bardak ayranla 1 avuç leblebi yedim günün 1 saat önce kesti neyseki...ayyy yemicem zaten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çiğköfteyi 17 dd yemiştim açlıktan midem gurulduruyordu yarım bardak ayranla 1 avuç leblebi yedim günün 1 saat önce kesti neyseki...ayyy yemicem zaten![]()
Evet canım akşam kaçmış sankiiBen de menüsü mu yazıyı biraz gec oldu.ama idare edesiniz efem
Sabah k flakes
Ara tarcinliyoğurt hurma
Oglen 1 tabak sebze yemeği 1bucukesmer ekmek
Ara 1 adet portakal
Aksam bir porsiyon sac kavurma cacık 2 esmer ekmek zeytinyağlı kabak akşam cook acikmisim zor frenledim kendimisu 1 litre yarım saat yürüyüş
Hiç anlamadım disaridaydim yorulmuş tum ve biraz yemek saati gecikti...galiba ondan artık sabah ayarlamak lazimEvet canım akşam kaçmış sankii![]()
yulaf ezmesi omletin içinde çok güzel oluyorKızlar kahvaltı için k- flakes iyi bir şeçim değil şeker oranı çok yüksek . Benim küçük kız canı tatlı çekince onu yiyyoryulaf ezmesini tavsiye ederim
![]()
Bi parça peynir yeayyy kızlar bir acıktım bir acıktım bide canım sarımsaklı yoğurtlu makarna istiyo kalktım yapacaktım ay dedim roksi sen napıyosun ya kendine gel uyku saatimede çok var daha![]()
duramam diye korkuyorumBi parça peynir ye![]()
canısı ben tarçının kokusuna dahi tahammül edemiyorum , sanırım bugün aç yatıcam çünkü baya oldu saatRoxen2303 tarçınlı süt iç canım
Aebenim sen montiye göre yapıyosun sanırım dimi bu monti menüsüyse olmuşİyi akşamlar..
Menüm ;
1,5 dl ekmek
Peynir .
Dom-sal-bib.
Maydonoz .
3 ceviz .
Öğlen ;
14:00
Sebzeli köfte ,(1patlıcan.1 kabak ,5 köfte ) yogurt .
Akşam aç değildim
Peynir .5-6 üzüm ,1 mandalina ,5 çilek (bu mevsimde yenmez ama küçük cadı çok istedi ) dadına nefisti
30 dk kadar yürüdüm .
2 lt su .
spor yaptım nasıl iyi geldi duşumu alıp kahve içcemmmmNapıyonuz kızlar
yulaf ezmesi çok sağlıklı lif oranı yüksek ben yerim hep olur dolabımda kuru üzümlü yaparım genelde yada pekmezle...ne Yulaf ezmesi yedim nede nesfit hiç sevmiyorum yiyemiyorum![]()
su içcanısı ben tarçının kokusuna dahi tahammül edemiyorum , sanırım bugün aç yatıcam çünkü baya oldu saat![]()
ayy ben dizi izliyorum kara sevda varya adam çok yakışıklı yaNapıyonuz kızlar