• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Menü

Sabah erkenden ( ise başlama alistirmasi diyelim )

1yumurta 1 kaşık yulaf ezmesi az peynir ile omlet
1 dilim kavun

Öğlen 1yumurta 1 kaşık yulaf ezmesi az peynir ile omlet

Ara
1 mandalina

Akşam
Tavuk ızgara marul domates

Ara küçük fincan boza

Su bilmiyorum hiç dikkat etmemisim ama icmisimdir diye tahmin ediyorum

Spor
Gururla bildiriyorum 2.5 saat yürüyüş. Araba olmayınca baya yürüdüm ne yapsam satsam mi arabayı :KK70::KK70:
Cnm menün güzel abartı yok afiyet olsun

:D konyalı mısın ya sen benim arkadaşım da konyalı bir teyze var komşusu gidip gelip ona birini buluyordu ya banada diyor hep seni teyxeye götüreyim istersen diye sen misin yoksa o :D
Konyaliyim canım ama merkez değil. Merkezdeki teyzeler sabah 9 da geliyor kapıya kız görme diye sen dusun gerisini :D:D

süppper kısırını canım çekti yaa:KK33:
spor yoksa ,kilo da almazsın bu menüyle ama biraz daha yavaş olur kiloların gitmesi canım sağlık olsun
Evet haklısin yavaş olur ama ben her besin gurubundan yiyerek vermek istiyorum
Daha sonra hızlı bir şekilde almamak için sporu nasıl eklicem bilmiyorum ankarada yaşıyorum burada hava soğuk olur kış çetin geçer yani dışarıda spor yapılmaz evde de iş hiç bitmiyor:mad:zaten sabah 9 akşam 6 çalışıyorum ancak yetişiyorum

Evet haklısin yavaş olur ama ben her besin gurubundan yiyerek vermek istiyorum
Daha sonra hızlı bir şekilde almamak için sporu nasıl eklicem bilmiyorum ankarada yaşıyorum burada hava soğuk olur kış çetin geçer yani dışarıda spor yapılmaz evde de iş hiç bitmiyor:mad:zaten sabah 9 akşam 6 çalışıyorum ancak yetişiyorum
Çalışıyorsan zor olabilir canım , bende çalışırken yapamıyordum , sporumu evde yapıyorum ama bel hareketleri çalışıp kondisyon sürüyorum , spor yapmadan 500 gr veriyorsa sporla o rakam 1 kilo ve üstüne çıkıyor diyeti spor tamamlıyor gerçekten spor can mış:21:

Slm kızlar benim menim çok geç kalktım sabah patates kızartması omlet aksam patates kavurması 1.5 lt su haa bu arada 2_3 tane baklava antep fıstıkli

Ayy bunun hiç diyet menüsu ile alakası yok bugün uzun zaman sonra ilk defa eşim izinliydi onunla yeme sınırlarını aştık
eşine ayak uydurma yumiticiiim bende yasom gibi espri yapıyosun sandım menünü okurken bazen o böyle abartılı menü yazar espri olsun diye ama senin ki gerçek :KK61: yasom7272 yasom7272

Ben de menüsü mu yazıyı biraz gec oldu.ama idare edesiniz efem
Sabah k flakes
Ara tarcinliyoğurt hurma
Oglen 1 tabak sebze yemeği 1bucukesmer ekmek
Ara 1 adet portakal
Aksam bir porsiyon sac kavurma cacık 2 esmer ekmek zeytinyağlı kabak akşam cook acikmisim zor frenledim kendimi:kk77: su 1 litre yarım saat yürüyüş

Back