dizimde sorun olduğu için pek yüklenmek istemiyorum eğim dize daha çok yük bindiriyor biliyosunBende eskiden öyle egimsiz yürürdüm şimdi genelde Egim 8 hız 5.5 bazen 6
Koza'm olunca gidilmiyor ben 6 ay öncesine kadar HerGün salona gidiyordum şimdi üşeniyorum evde yapıyorum spor,,salon dediğim yer sitenin içi 3 blok ötemin altında yani..Yaa ben de koşu bandı istiyorum ama almıyoruz tabikiiNe güzel yazın fitnessa giderken koşuyodum yaa Ah bir taşınsak taşınıcağımız siteniin havuzu var yazıın müthiş olucak Bir de ortam çok güzel koşu,yürüyüş,bisiklet yolları var şuan zamanım dahi olsa tek çıkıp yürüyemiyorum Yani yürüsem yürürüm de annem ne olur ne olmaz diye benle ne yazık kii yaşadığıım yer bozuldu
Probiyotik normaldengüzel oldu çok az ekşimsi ama tabii ki benimkiler yemedi..bide yoğurdu evde yap diyip duruyo eşim..bu arada yoğurdun ne oldu kontesim?
Evet haklısın ablam bir zaman sonra tek gidince salon beni de sıktı ama özellikle yazın yüzmekten sıkılmam galiba pek günde 1 saat bile olsaKoza'm olunca gidilmiyor ben 6 ay öncesine kadar HerGün salona gidiyordum şimdi üşeniyorum evde yapıyorum spor,,salon dediğim yer sitenin içi 3 blok ötemin altında yani..
ben sana hoşgeldin diyim öyleyse hemen hakkında kısmınada baktım , öğretmenler günün kutlu olsun:)Merhaba herkese. grupta yeniyim. 58.8 kilom pazartesi böyleydim. 155 cm boyum. aslında 50 kilo olmak isterim. ama ilk hedefim 55. su çok içmyorum. artık ona diikat edeceğim. akşam 7den sonra zaten yemiyorum normalde de. başka neler demeliyim bilemedim:)
Bugün ne yedin mesela?menünü yaz yorumlayalım hadi :)Merhaba herkese. grupta yeniyim. 58.8 kilom pazartesi böyleydim. 155 cm boyum. aslında 50 kilo olmak isterim. ama ilk hedefim 55. su çok içmyorum. artık ona diikat edeceğim. akşam 7den sonra zaten yemiyorum normalde de. başka neler demeliyim bilemedim:)
Kolay gelsin ayazcım..Bende şimdi pirinç pilavı yapıyorum yeşil fasulye yapmıştım yarının yemegi malum akşamdan yapıyorum sonra duş sonra cadııyı uyutma derken gün bitti
iyi geceler kuzum , kendi adıma teşekkür ediyorumHadi ben kaçtım herkese iyi gecelerYarın herkes içiin çook güzel,sağlıklı,musmutlu bir gün olsun Bu arada gruptakii öğretmenlerimiizin ve öğretmen adaylarımızıın öğretmenler gününü kutluyorum
İyi geceler fıstık sütünü içtin mi kızHadi ben kaçtım herkese iyi gecelerYarın herkes içiin çook güzel,sağlıklı,musmutlu bir gün olsun Bu arada gruptakii öğretmenlerimiizin ve öğretmen adaylarımızıın öğretmenler gününü kutluyorum
İyi geceler ablacımİyi geceler fıstık sütünü içtin mi kız
yapıyoruz canım biz hem ilçede olduğumuz halde gel yapayım bazı yerlerde yapılmıyor ama film malzeme eksikliği falan iştedeadline ben geleyimde dişlerimi yap sizde varmı kanal tedavisi vs bizde sadece çekim yapıyolar
ne kadar alımlı birisin ya çok beğendim kilo değilde bazı insanlar gerçekten doğuştan alımlı oluyor ya ben ne yapsam sevimliyim mesela küçük görünüyorum ama böyle olmak isterdim farkta çok iyi ayrıcaO zaman benden size bi before after gelsin en solda 68.5 kg ile ben orta ve S agda 54 kg ile ben sag foto üç hafta öncesine ait
1ay sende kalmam lazım galibayapıyoruz canım biz hem ilçede olduğumuz halde gel yapayım bazı yerlerde yapılmıyor ama film malzeme eksikliği falan işte
ne kadar alımlı birisin ya çok beğendim kilo değilde bazı insanlar gerçekten doğuştan alımlı oluyor ya ben ne yapsam sevimliyim mesela küçük görünüyorum ama böyle olmak isterdim farkta çok iyi ayrıca
ay gel ya kimse yok zaten evde yerde buluruz merak etme1ay sende kalmam lazım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?