Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Koza'm olunca gidilmiyor ben 6 ay öncesine kadar HerGün salona gidiyordum şimdi üşeniyorum evde yapıyorum spor,,salon dediğim yer sitenin içi 3 blok ötemin altında yani..

Koza'm olunca gidilmiyor ben 6 ay öncesine kadar HerGün salona gidiyordum şimdi üşeniyorum evde yapıyorum spor,,salon dediğim yer sitenin içi 3 blok ötemin altında yani..
Evet haklısın ablam bir zaman sonra tek gidince salon beni de sıktı ama özellikle yazın yüzmekten sıkılmam galiba pek günde 1 saat bile olsa

Merhaba herkese. grupta yeniyim. 58.8 kilom pazartesi böyleydim. 155 cm boyum. aslında 50 kilo olmak isterim. ama ilk hedefim 55. su çok içmyorum. artık ona diikat edeceğim. akşam 7den sonra zaten yemiyorum normalde de. başka neler demeliyim bilemedim:)

ben sana hoşgeldin diyim öyleyse hemen hakkında kısmınada baktım , öğretmenler günün kutlu olsun:)

Bugün ne yedin mesela?menünü yaz yorumlayalım hadi :)

İyi geceler fıstık sütünü içtin mi kız

deadline ben geleyimde dişlerimi yap sizde varmı kanal tedavisi vs bizde sadece çekim yapıyolar
yapıyoruz canım biz hem ilçede olduğumuz halde gel yapayım bazı yerlerde yapılmıyor ama film malzeme eksikliği falan işte
O zaman benden size bi before after gelsin en solda 68.5 kg ile ben orta ve S agda 54 kg ile ben sag foto üç hafta öncesine ait
ne kadar alımlı birisin ya çok beğendim kilo değilde bazı insanlar gerçekten doğuştan alımlı oluyor ya ben ne yapsam sevimliyim mesela küçük görünüyorum ama böyle olmak isterdim farkta çok iyi ayrıca

1ay sende kalmam lazım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…