Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

ah o kahvaltı nedir ah aralar neden yok spor nerede su nerede Daydream- kızar vallahi öğle ve akşam iyi olmuş

Emine'm yarın sabah etimek yoksa 1 ince dl ekmek kızart 2 mandalinayla ye...sonraki günler portakal,etimek (yada kızarmış ekmek) yaparsın.,,

ah o kahvaltı nedir ah aralar neden yok spor nerede su nerede Daydream- kızar vallahi öğle ve akşam iyi olmuş
Evet kahvaltı fena oldu dengelemeye çalıştım aralarda da hiç acikmadim
Maalesef spor yok su az içtim bugün yine dişçide randevum vardı dişçi iş ev derken ancak bu kadar oldu

Aebenim burada takımdan menü yazan 2-3 kişi anca var,Koza,yasom ve sen...Fatma zaten babasından dolayı öbür tarafa da buraya da gelmiyor..,Rabiş zaten takımdan kopmuştu burası ona iyi geldi özellikle Yasomun yazdıkları...onun dışında kimse yok ki burada takımdan..,Emine de arada bir uğruyor...yasom bişey mi yazdı da bu onun cevabı bilmiyorum daha geçmişi okumadım tam

ay gene ne yaptım bennnnn masumum hakim bey

Rollacım bu diyet yapmayan insan menüsü kuzum...yoğurt çorbasının içinde de karbon var dolma da da...sadece sabah yediğin bile tümgün yeterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…