ah o kahvaltı nedir ahMerhaba iyi akşamlar kızlar benim girmeye yorum yapmaya pek fisatim olmuyor idare edin lütfen benden de yorum ve desteklerini esirgemeyin
Sabah
Ablam yine kahvaltıya çağırdı ah ablam ah
Yakın oturuyoruz gitme gelme hiç eksik olmuyor
Sabah iki krep peynir sarellekrepte en güzel onunla oluyor bal çok az ekmek
Sanırım bu kadardı
Ara yok
Öğle
Yarım porsiyon barbunya ayran
Ara yok
Akşam
2 kase yoğurt çorbası
Bir küçük biber dolması
Yoğurt
Ara 3kuru kayısı
Emine'm yarın sabah etimek yoksa 1 ince dl ekmek kızart 2 mandalinayla ye...sonraki günler portakal,etimek (yada kızarmış ekmek) yaparsın.,,Yarın ben de portakal diyetini bi denemeye karar verdim yarın akşam sohbet var ama umarım bozmadan devam ederim.
Evde portakal yok mandalina olur mu
Bi de yarım marul ne yaa göbek marulun yarısı mi yani?
Sanirim 1 file portakal alicam ıyii olur bu sayede c vitamini almış olurum. Hadi bismillah.... Çarşamba başlanan işler neticeye ulasirmis yarın portakal diyeti 1. Gün inşallah. ..
hep gülün canım benimabla evi inlettim yahu kahkahayla sonra komşular dicek napıyor bu kız
ayy abla boşver siz kısaların bir lafı var bodur tavuk piliç olur diyehep gülün canım benimne yapayım azcık boy takıntım varda yani 2cm daha uzun olaydım ideal olurdu ay biz kadınlar hiç biseyden memnun olmayız
neden olmasın ama sen bir 60 ta da fıstık olursun
ya ablam ya standart türk kadını boyu işte 158 mis gibi sen bakma bu roxen sulak yerde yetişmiş
aşkolsun kızarmıyım ben mutlu oluyorumayy abla boşver siz kısaların bir lafı var bodur tavuk piliç olur diyeay abla kızma bana lütfen
Evet kahvaltı fena oldu dengelemeye çalıştım aralarda da hiç acikmadimah o kahvaltı nedir aharalar neden yok spor nerede su nerede Daydream- kızar vallahi öğle ve akşam iyi olmuş
oyyyş severim seniaşkolsun kızarmıyım ben mutlu oluyorum
Aebenim burada takımdan menü yazan 2-3 kişi anca var,Koza,yasom ve sen...Fatma zaten babasından dolayı öbür tarafa da buraya da gelmiyor..,Rabiş zaten takımdan kopmuştu burası ona iyi geldi özellikle Yasomun yazdıkları...onun dışında kimse yok ki burada takımdan..,Emine de arada bir uğruyor...yasom bişey mi yazdı da bu onun cevabı bilmiyorum daha geçmişi okumadım tamTam bende bununla ilgili yazacaktım .
Yaseminim takımlarda bazen böyle iniş çıkışlar oluyor tabiki . Uzun süredir burda olduğumdan az çok biliyorum .
Ama açıkçası takıma hiç ugramayıpta buraya menü bildirimi yapan ve sohbetinide burda yapan takımdanda çok bişi bişi beklenmez acıkçası .
Anlıyorum bazı durumları ama takıma sırtımı dönemem burda olmayıp orda olan arkadaşlarımda var ve ayakta tutmamız gereken bir takım var .Bazı durumları doğru bulmuyorum
Bu benim düşüncelerim tabi kimseyi bağlamaz
ay gene ne yaptım bennnnnAebenim burada takımdan menü yazan 2-3 kişi anca var,Koza,yasom ve sen...Fatma zaten babasından dolayı öbür tarafa da buraya da gelmiyor..,Rabiş zaten takımdan kopmuştu burası ona iyi geldi özellikle Yasomun yazdıkları...onun dışında kimse yok ki burada takımdan..,Emine de arada bir uğruyor...yasom bişey mi yazdı da bu onun cevabı bilmiyorum daha geçmişi okumadım tam
Rollacım bu diyet yapmayan insan menüsü kuzum...yoğurt çorbasının içinde de karbon var dolma da da...sadece sabah yediğin bile tümgün yeterdiMerhaba iyi akşamlar kızlar benim girmeye yorum yapmaya pek fisatim olmuyor idare edin lütfen benden de yorum ve desteklerini esirgemeyin
Sabah
Ablam yine kahvaltıya çağırdı ah ablam ah
Yakın oturuyoruz gitme gelme hiç eksik olmuyor
Sabah iki krep peynir sarellekrepte en güzel onunla oluyor bal çok az ekmek
Sanırım bu kadardı
Ara yok
Öğle
Yarım porsiyon barbunya ayran
Ara yok
Akşam
2 kase yoğurt çorbası
Bir küçük biber dolması
Yoğurt
Ara 3kuru kayısı
hey yavrum hey maşallah diyim tütütüO zaman benden size bi before after gelsin en solda 68.5 kg ile ben orta ve S agda 54 kg ile ben sag foto üç hafta öncesine ait
Kıskandııııım çok güzel olmuşsun maşallahO zaman benden size bi before after gelsin en solda 68.5 kg ile ben orta ve S agda 54 kg ile ben sag foto üç hafta öncesine ait
hey yavrum hey maşallah diyim tütütü
Yaa çook hoş gözüküyosunuuz valla maşallahO zaman benden size bi before after gelsin en solda 68.5 kg ile ben orta ve S agda 54 kg ile ben sag foto üç hafta öncesine ait
Kıskandııııım çok güzel olmuşsun maşallah
Yaa çook hoş gözüküyosunuuz valla maşallahBoyun kaç acaba ?
Biliyorum inşallah yarın daha güzel olurRollacım bu diyet yapmayan insan menüsü kuzum...yoğurt çorbasının içinde de karbon var dolma da da...sadece sabah yediğin bile tümgün yeterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?