öğretmenler günün kutlu olsun canım...4 çok erken 5,5 yapsan bu kadar acıkmazsın..Tesekkur ederim. Evet bugun öğretmenler gunuydu. Okulda epey yedik. Sabah kahvaltida az yedim bilerek. Ogle 3 gibi cok yedim. Bi daha bi şey yemedim. Su anda cok acim.
Yediklerimi bugun saymiyim. Cunku guzel seylerdi. Kimsenin cani istemesin. Ben 64 kiloydum. 6 ayda fln 56ya dustum. Hep bu yöntemle verdim. 4 gibi yiyip ac yatmak. Ama kis geldi. Okuldan ac geldim. Aksam yemeklerim artmaya başladı. 2 kilo aldim. Simdi tekrar başlıyorum.
Herkese selamlar:)
1 saat bisiklet sürdüm ve 2 saat tempolu yürüyüş yaptımgenel olarak güzel şekercim sporun yok mu bugün?
merhaba hoşgeldin , kurallarımız ilk sayfada yazıyor , hergün gelip bildirim yapmayanlarımIyi geceler kizlar nasilsiniz bende araniza katilablr mıyım ?
günaydın çıtırlar , bu saatte bu enerji bana fazlasabahın köründe ders olunca kahvaltı yapmak için günün ilk ışığıyla kalkıyoruz mecbur
Hoşgeldin Gizem tabi katılabilirsin...Iyi geceler kizlar nasilsiniz bende araniza katilablr mıyım ?
Hey maşallah enerjin yansıyor ..günaydın çıtırlar , bu saatte bu enerji bana fazlasabahın köründe ders olunca kahvaltı yapmak için günün ilk ışığıyla kalkıyoruz mecbur
Hoşgeldin Penelope..Merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Ben Penelope: 27 yaş, 1.68 boy, 95.5 kilo.107'lere çıkıp oradan indim; uzun süre kaldığım eski kilom 68-70. Ama ben 55-59 arası olacağımmmmm (Önümüzdeki yaz sonuna kadar)
Fakat kendimi bıktırmamak için haftada 1 öğün serbest takılıyorum ben.(Çünkü yoksa cidden rejimden ve hayattan soğuyorum büsbütün dozutuk yemeye başlıyorum zincirden kurtulmuşçasına) O yüzden ayda 7 kiloya çıkar mıyım bilmiyorum... (4-5 filan olur diye tahmin ediyorum?)
Öpücükleeeeeeeeeer!!!!
Hoşgeldin Penelope..Serbest öğün Hakkını öğlen yemeğinde kullanıyorsun di mi?sağlıklı olan ayda 5 kilo zaten..30 kiloyu 6 ayda rahat rahat verirsin.bence yazbaşını hedefle..
Kansızlık için ilaç kullanıyor Musun?ayrıca kan yapıcı besinler tüketmelisin...psikolojik yeme dönem dönem bende de oluyordu gece kalkıp yemeler...sorunların üzerine gidip çözmek ve aslında kafaya takmamak gerek ama olmuyor hayatın akışı içinde..çalışıyor Musun peki?Evet, sabah ya da öğlen kullanıyorum... : )
Yaz başı Haziran başı gibi 65 kilo filan olurum diye tahmin ediyorum; 5'er kilo vererek gidersem; Temmuz başı 60; Ağustos başı gibi de inşallah 57 filan... Yalnız daha ideal kiloya yakın kilolarda vücut çok direnir mi...Kilo vermem çok yavaşlar mı acaba bilemiyorum... Yetişkinlikten beri 65'in altına düşmedim çünkü... : (((
Bir de benim psikolojik yeme olayım var... O yüzden aşırı kilo aldım zaten (bir de kansızlıktan) Kansızlık varmış; ben devamlı uyuyorum, enerjim az, hiç spor yapamıyorum filan farkında değildim; bir de üstüne stres ve baskı altında kendimi yemeğe vurma eklenince baya aldım. O, gözüm hiçbir şey görmeyip acayip yeme olayı geri gelirse naparım, nasıl dururum bilmiyorum. Çok zamanla yarışıyorsam, hayatımda birçok şey problemli gidiyorsa, stres, baskı çoksa olabiliyor o... : ((( Ama belki şimdi haftada 1 serbest olacağım ya, o biraz bastırabilir o olayı.... (diye umuyorum?) Tavsiyeleriniz varsa çoook memnun olurum çünkü psikologlar filan da bilgili değiller bu "duygusal yeme" olayında; yani ortalama bir arkadaş tesellisinden öte, çok bir şey söyleyemiyorlar.
Hoşbulduuuum
Günaydın Saraycamgünaydın kızlar,
o zaman seninde geçmiş diş hekimleri günün kutlu olsun canımdiş hekimiyim ben taze yenibu arada öğretmenlik mi okuyorsun öğretmenler günün kutlu olsun
O zaman benden size bi before after gelsin en solda 68.5 kg ile ben orta ve S agda 54 kg ile ben sag foto üç hafta öncesine ait
Evet, sabah ya da öğlen kullanıyorum... : )
Yaz başı Haziran başı gibi 65 kilo filan olurum diye tahmin ediyorum; 5'er kilo vererek gidersem; Temmuz başı 60; Ağustos başı gibi de inşallah 57 filan... Yalnız daha ideal kiloya yakın kilolarda vücut çok direnir mi...Kilo vermem çok yavaşlar mı acaba bilemiyorum... Yetişkinlikten beri 65'in altına düşmedim çünkü... : (((
Bir de benim psikolojik yeme olayım var... O yüzden aşırı kilo aldım zaten (bir de kansızlıktan) Kansızlık varmış; ben devamlı uyuyorum, enerjim az, hiç spor yapamıyorum filan farkında değildim; bir de üstüne stres ve baskı altında kendimi yemeğe vurma eklenince baya aldım. O, gözüm hiçbir şey görmeyip acayip yeme olayı geri gelirse naparım, nasıl dururum bilmiyorum. Çok zamanla yarışıyorsam, hayatımda birçok şey problemli gidiyorsa, stres, baskı çoksa olabiliyor o... : ((( Ama belki şimdi haftada 1 serbest olacağım ya, o biraz bastırabilir o olayı.... (diye umuyorum?) Tavsiyeleriniz varsa çoook memnun olurum çünkü psikologlar filan da bilgili değiller bu "duygusal yeme" olayında; yani ortalama bir arkadaş tesellisinden öte, çok bir şey söyleyemiyorlar.
Hoşbulduuuum
Kansızlık için ilaç kullanıyor Musun?ayrıca kan yapıcı besinler tüketmelisin...psikolojik yeme dönem dönem bende de oluyordu gece kalkıp yemeler...sorunların üzerine gidip çözmek ve aslında kafaya takmamak gerek ama olmuyor hayatın akışı içinde..çalışıyor Musun peki?
artık size katıldım kendimi frenlemeye çalışıcam inşallahanam sakın ha topa tutarız seni burda bir paket ne
bu menüyle doymayı başarabiliyor musunherkese iyi akşamlar:)
menümü vereyim hemen..
sabah : 1 etimek , 1 portakal , 1 yumurta
öğlen: 1 yumurta , 1 portakal , 2 kızarmış ekmek , yoğurt
akşam : 1 portakal , 1 kızarmış ekmek , yoğurt , schnitzel
spor : 45 dk cardio 495 cal yakıldı , 30 dk ağırlık antrenmanı
su : 2 lt
dur bende yazayım menümüü benimkinide yorumlayın
sabah
2 patetesli poğaça sucuklu yumurta 1parça peynir7 zeytin
öğlen
1tabak patlıcan musakka 1tabak pilav salata yoğurt 2 baklava
akşam
1tabak pilav ve kurufasülye 1bardak cola
1lt su spor yok
menü çok güzel benceBu da benim menü
Sabah=09.00=1 bdrk nescafe
Ara:3 tane bisküvi 1avuç sarı leblebi
Öglen: 2 dilim etimek, 1kase tutmaç çorba, yarım tbk zeytinyağlı barbunya, ton balıklı salata,
Ara:1 tane portakal,4 adet Altınbaşak form bisküvi
Akşam:1 kase cacık, 1kase brokoli çorba
Spor:5 brdk
benim boyumda aynı ama topuklu falan idare ediyoruz takıntı yapmasamda yanımda uzun birini görünce moralim çok bozuluyoryaşlandıkça boy kısalıyor ya 158dim 155 düşerim bikaç seneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?