Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

ay gene ne yaptım bennnnn masumum hakim bey
Hayır yasoooom takımdan çok kimse yok demek istedim sen zaten eskisi gibi oradasın aebenimde...takımda özellikle listede olanların daha çok birbirini motive etmesi lazım.,,ben zaten 73 e indikten sonra listede yer olursa girip mezun olmak istiyorum..o kadar uğraştım 1 yılı geçti bi madalya alayım yaniciğime..

Selamlar İnternette araştırma yapıyorum hemen size bir bakayım dediim Bugün menü veremiyorum çünküüü kursum vardı azıcık dengem şaştı Bu arada boy konusunu konuşmuşsunuuz ben de ablam da 1.70 civarıyız tam net bilmiyorum annem ise kısa 1.55 Babama hep nasıl uzun bu kızlar diye sorarlardı babam da gece yatarken büyüsünler diye ayaklarınıı ıslatıyoruz diyodu roxen2303 Canıım sen de mi göçmensin ne göçmenisiniz ? Biz de yanii annemle babam bulgaristan göçmeni

yarın eskilerden foto bulursam salonda da çekip bende atim bir başta bana sonra hepimize motivasyon olsun
Beni de gaza getirdiniiz before-after yapasım geldii ama bunun içiiin aralığın ortasını bekliyorum Senin before afterını bekliyoruz ama

canım benim baba tarafım girit anne tarafım bulgaristan göçmeni bi taraftan hemşeriyiz yani

Gelelim menümeeee

Sabah:yarım kase sütlaç (dün yiyemedim içimde kalmıştı )
Öğle:yoğurt,vicdan çorbası,etimek
15:00 mandalina,etimek
Akşam:yoğurt,vicdan çorbası,etimek veeee oğlandan kalan yarım tabak makarna

1,5 saat dışarıda yürüdüm,bileğimi incitmişim biraz ağrıyor ama makarna yedikten sonra huzursuz oldum o ayakla 53 dakika cardio tae bo yaptım...affettirebildim mi acaba kendimi

grup kurucumuz olarak bende herzaman bir cıslık kredin var o makarna çoktan gitmiştir

yeniden gruplar yapılsa hala aynı fikirdeyim yoksa kimse kaynaşmıyor nebileyim

ablam ütü senin hobinmi hergün yapıyosun
Şaka değil valla çok seviyorum biriktirmem ütülerimi ama HerGün makine çalışınca bugün 2 kez dünle beraber 3 makine oldu...havlu falan herşeyi ütülerim hemen hemen.. :)

Yaa ben de koşu bandı istiyorum ama almıyoruz tabikii Ne güzel yazın fitnessa giderken koşuyodum yaa Ah bir taşınsak taşınıcağımız siteniin havuzu var yazıın müthiş olucak Bir de ortam çok güzel koşu,yürüyüş,bisiklet yolları var şuan zamanım dahi olsa tek çıkıp yürüyemiyorum Yani yürüsem yürürüm de annem ne olur ne olmaz diye benle ne yazık kii yaşadığıım yer bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…