• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

ay gene ne yaptım bennnnn:KK70::KK70: masumum hakim bey :63:
Hayır yasoooom takımdan çok kimse yok demek istedim sen zaten eskisi gibi oradasın aebenimde...takımda özellikle listede olanların daha çok birbirini motive etmesi lazım.,,ben zaten 73 e indikten sonra listede yer olursa girip mezun olmak istiyorum..o kadar uğraştım 1 yılı geçti bi madalya alayım yaniciğime..:oops:

Selamlar :KK28: İnternette araştırma yapıyorum hemen size bir bakayım dediim :KK48: Bugün menü veremiyorum çünküüü kursum vardı azıcık dengem şaştı o_O :oops: Bu arada boy konusunu konuşmuşsunuuz ben de ablam da 1.70 civarıyız tam net bilmiyorum annem ise kısa 1.55 :KK48: Babama hep nasıl uzun bu kızlar diye sorarlardı babam da gece yatarken büyüsünler diye ayaklarınıı ıslatıyoruz diyodu :KK70::KK70::KK70: roxen2303 roxen2303 Canıım sen de mi göçmensin ne göçmenisiniz ? Biz de yanii annemle babam bulgaristan göçmeni :KK54:

yarın eskilerden foto bulursam salonda da çekip bende atim bir başta bana sonra hepimize motivasyon olsun:KK70:
Beni de gaza getirdiniiz before-after yapasım geldii ama bunun içiiin aralığın ortasını bekliyorum :KK70::KK70::p Senin before afterını bekliyoruz ama ;)

Selamlar :KK28: İnternette araştırma yapıyorum hemen size bir bakayım dediim :KK48: Bugün menü veremiyorum çünküüü kursum vardı azıcık dengem şaştı o_O :oops: Bu arada boy konusunu konuşmuşsunuuz ben de ablam da 1.70 civarıyız tam net bilmiyorum annem ise kısa 1.55 :KK48: Babama hep nasıl uzun bu kızlar diye sorarlardı babam da gece yatarken büyüsünler diye ayaklarınıı ıslatıyoruz diyodu :KK70::KK70::KK70: roxen2303 roxen2303 Canıım sen de mi göçmensin ne göçmenisiniz ? Biz de yanii annemle babam bulgaristan göçmeni :KK54:
canım benim baba tarafım girit anne tarafım bulgaristan göçmeni bi taraftan hemşeriyiz yani:KK19:

Gelelim menümeeee

Sabah:yarım kase sütlaç (dün yiyemedim içimde kalmıştı )
Öğle:yoğurt,vicdan çorbası,etimek
15:00 mandalina,etimek
Akşam:yoğurt,vicdan çorbası,etimek veeee oğlandan kalan yarım tabak makarna :oops:

1,5 saat dışarıda yürüdüm,bileğimi incitmişim biraz ağrıyor ama makarna yedikten sonra huzursuz oldum o ayakla 53 dakika cardio tae bo yaptım...affettirebildim mi acaba kendimi :KK24:

Gelelim menümeeee

Sabah:yarım kase sütlaç (dün yiyemedim içimde kalmıştı )
Öğle:yoğurt,vicdan çorbası,etimek
15:00 mandalina,etimek
Akşam:yoğurt,vicdan çorbası,etimek veeee oğlandan kalan yarım tabak makarna :oops:

1,5 saat dışarıda yürüdüm,bileğimi incitmişim biraz ağrıyor ama makarna yedikten sonra huzursuz oldum o ayakla 53 dakika cardio tae bo yaptım...affettirebildim mi acaba kendimi :KK24:
grup kurucumuz olarak bende herzaman bir cıslık kredin var:KK70: o makarna çoktan gitmiştir:KK50:

Hayır yasoooom takımdan çok kimse yok demek istedim sen zaten eskisi gibi oradasın aebenimde...takımda özellikle listede olanların daha çok birbirini motive etmesi lazım.,,ben zaten 73 e indikten sonra listede yer olursa girip mezun olmak istiyorum..o kadar uğraştım 1 yılı geçti bi madalya alayım yaniciğime..:oops:
yeniden gruplar yapılsa hala aynı fikirdeyim yoksa kimse kaynaşmıyor nebileyim :110:

ablam ütü senin hobinmi hergün yapıyosun:KK70:
Şaka değil valla çok seviyorum biriktirmem ütülerimi ama HerGün makine çalışınca bugün 2 kez dünle beraber 3 makine oldu...havlu falan herşeyi ütülerim hemen hemen.. :)

Yaa ben de koşu bandı istiyorum ama almıyoruz tabikii :KK70::KK70: Ne güzel yazın fitnessa giderken koşuyodum yaa :mad: Ah bir taşınsak taşınıcağımız siteniin havuzu var yazıın müthiş olucak :KK68: Bir de ortam çok güzel koşu,yürüyüş,bisiklet yolları var şuan zamanım dahi olsa tek çıkıp yürüyemiyorum :KK43: Yani yürüsem yürürüm de annem ne olur ne olmaz diye benle ne yazık kii yaşadığıım yer bozuldu :KK43:

Back