bu arada teşekkür edeirm çok evet buşekilde yapabilirim köfte yapıyordum zaten de yine yapayım zaten kolay oluyorSabah çıkmadan 1 dl ekmekle yumurta zeytin azıcıııık peynir,öğlen çorba,yoğurt yoksa ayran gerekirse 2 bardak,ve yarım tabak yemekten..,pilav neviyatınından yeme sakın...ayran mideni dolduracağı için hemen doyacaksın...buzluğa köfte yapıp at..akşamları ızgara köfte,salata,yoğurt diğer akşam köftenin yerine sebze ye...bu şekilde yap bakalım bi hafta sonuç ne olacak.,
Kayboldun gittin şekercim.,,gel tabi ama HerGün menünü yazacaksan..kaç kiloydun bugün?Beni tekrar kabul edermisiniz kızlar daha çok motive etmeye ve edilmeye ihtiyacım var sanırım , kendimi yırttım geçen ay resmen diyet , spor yaptım , aç yattım ama yavaş kilo verebiliyorum ya ayda 7 kilo veren var mı nasıl başarıyor merak ediyorum açıkcası.
Sağol kuzum ya kilom 87 olmuş bugün bende anlamadımKayboldun gittin şekercim.,,gel tabi ama HerGün menünü yazacaksan..kaç kiloydun bugün?
matabolizmayla alakalı bence ben hiç 1 haftada 1 kilodan fazla vermedim mesela ortalama 600 veriyorum bence normali o vucudunda ödem falan yoksa yani bence hızlı vermek değil verdiğini korumakta öenmli 1 ayda 8 kilo veripte mesela 10 günde geri alacaksan yavaş ver daha iyi benim görüşümBeni tekrar kabul edermisiniz kızlar daha çok motive etmeye ve edilmeye ihtiyacım var sanırım , kendimi yırttım geçen ay resmen diyet , spor yaptım , aç yattım ama yavaş kilo verebiliyorum ya ayda 7 kilo veren var mı nasıl başarıyor merak ediyorum açıkcası.
süper vicdan çorbası yaparımay gel ya kimse yok zaten evde yerde buluruz merak etmesabah akşam vicdan çorbası içeriz hem iyi olur
selamm feraceliiİyi akşamlaaaaar
Iyi akşamlar canımİyi akşamlaaaaar
bekliyorum atla ilk arabayasüper vicdan çorbası yaparımbekle geliyorum
Selam tatlımselamm feracelii
Aslında gayet iyi gidiyorum pco olmama rağmen en az haftada 1 kilo veriyorum geçen hafta bu rakam 1.400 gr dı bu sabah +400 olmuşum ama inanılmaz spor yaptım bugün ve menümmatabolizmayla alakalı bence ben hiç 1 haftada 1 kilodan fazla vermedim mesela ortalama 600 veriyorum bence normali o vucudunda ödem falan yoksa yani bence hızlı vermek değil verdiğini korumakta öenmli 1 ayda 8 kilo veripte mesela 10 günde geri alacaksan yavaş ver daha iyi benim görüşüm
allaha emanet ablam biz burdayız çabuk gelhayırlı geceler 15 20gün çok gelemem kızlar rabbime emanetsiniz nöçbetçiyim yarın ondan sonrada ağır misafirlerim var kendinize cici bakın dönüşte 64 kilo olarak dönecem öhöhö
ben sizsiz yapamam merak etme hergün gelirim yazarım ama çok aktif olamam galiba bu arada senin finaller bittimi benim oğlanın yeni başladı rabbim hepinize kolaylık versin zihin açıklıgı versin.allaha emanet ablam biz burdayız çabuk gel
dikkat edersin bence sen ama bekliyoruz burdayızben sizsiz yapamam merak etme hergün gelirim yazarım ama çok aktif olamam galiba bu arada senin finaller bittimi benim oğlanın yeni başladı rabbim hepinize kolaylık versin zihin açıklıgı versin.
genel olarak güzel şekercim sporun yok mu bugün?Aslında gayet iyi gidiyorum pco olmama rağmen en az haftada 1 kilo veriyorum geçen hafta bu rakam 1.400 gr dı bu sabah +400 olmuşum ama inanılmaz spor yaptım bugün ve menüm
Kahvaltı
1 dilim buğday ekmeği (biber salçalı)
1 haşlanmış yumurta
Domates
Ara
Meyveli yoğurt
2 ceviz
Öğle
Dışardaydım Kumru (domates peynirli)
Çay
Akşam 17.00
150 gr ızgara tavuk
3 kaşık yoğurt
Az önce midem bulandı 1 avuç leblebi ve mandalina yedim
vizeler bizde erken başladı ablam 1 hafta oldu biteliben sizsiz yapamam merak etme hergün gelirim yazarım ama çok aktif olamam galiba bu arada senin finaller bittimi benim oğlanın yeni başladı rabbim hepinize kolaylık versin zihin açıklıgı versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?