Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

bu arada teşekkür edeirm çok evet buşekilde yapabilirim köfte yapıyordum zaten de yine yapayım zaten kolay oluyor

Beni tekrar kabul edermisiniz kızlar daha çok motive etmeye ve edilmeye ihtiyacım var sanırım , kendimi yırttım geçen ay resmen diyet , spor yaptım , aç yattım ama yavaş kilo verebiliyorum ya ayda 7 kilo veren var mı nasıl başarıyor merak ediyorum açıkcası.

Kayboldun gittin şekercim.,,gel tabi ama HerGün menünü yazacaksan..kaç kiloydun bugün?

matabolizmayla alakalı bence ben hiç 1 haftada 1 kilodan fazla vermedim mesela ortalama 600 veriyorum bence normali o vucudunda ödem falan yoksa yani bence hızlı vermek değil verdiğini korumakta öenmli 1 ayda 8 kilo veripte mesela 10 günde geri alacaksan yavaş ver daha iyi benim görüşüm

Aslında gayet iyi gidiyorum pco olmama rağmen en az haftada 1 kilo veriyorum geçen hafta bu rakam 1.400 gr dı bu sabah +400 olmuşum ama inanılmaz spor yaptım bugün ve menüm
Kahvaltı
1 dilim buğday ekmeği (biber salçalı)
1 haşlanmış yumurta
Domates

Ara
Meyveli yoğurt
2 ceviz

Öğle
Dışardaydım Kumru (domates peynirli)
Çay

Akşam 17.00
150 gr ızgara tavuk
3 kaşık yoğurt

Az önce midem bulandı 1 avuç leblebi ve mandalina yedim

genel olarak güzel şekercim sporun yok mu bugün?

ben sizsiz yapamam merak etme hergün gelirim yazarım ama çok aktif olamam galiba bu arada senin finaller bittimi benim oğlanın yeni başladı rabbim hepinize kolaylık versin zihin açıklıgı versin.
vizeler bizde erken başladı ablam 1 hafta oldu biteli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…