• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Merhaba iyi akşamlar kızlar benim girmeye yorum yapmaya pek fisatim olmuyor idare edin lütfen benden de yorum ve desteklerini esirgemeyin
Sabah
Ablam yine kahvaltıya çağırdı ah ablam ah
Yakın oturuyoruz gitme gelme hiç eksik olmuyor
Sabah iki krep peynir sarelle :KK43: krepte en güzel onunla oluyor bal çok az ekmek
Sanırım bu kadardı
Ara yok
Öğle
Yarım porsiyon barbunya ayran
Ara yok
Akşam
2 kase yoğurt çorbası
Bir küçük biber dolması
Yoğurt
Ara 3kuru kayısı
ah o kahvaltı nedir ah :KK20: aralar neden yok spor nerede su nerede Daydream- Daydream- kızar vallahi:KK70: öğle ve akşam iyi olmuş:KK19:

Yarın ben de portakal diyetini bi denemeye karar verdim yarın akşam sohbet var ama umarım bozmadan devam ederim.
Evde portakal yok mandalina olur mu

Bi de yarım marul ne yaa göbek marulun yarısı mi yani?

Sanirim 1 file portakal alicam ıyii olur bu sayede c vitamini almış olurum. Hadi bismillah.... Çarşamba başlanan işler neticeye ulasirmis yarın portakal diyeti 1. Gün inşallah. ..
Emine'm yarın sabah etimek yoksa 1 ince dl ekmek kızart 2 mandalinayla ye...sonraki günler portakal,etimek (yada kızarmış ekmek) yaparsın.,,

ah o kahvaltı nedir ah :KK20: aralar neden yok spor nerede su nerede Daydream- Daydream- kızar vallahi:KK70: öğle ve akşam iyi olmuş:KK19:
Evet kahvaltı fena oldu dengelemeye çalıştım aralarda da hiç acikmadim
Maalesef spor yok su az içtim bugün yine dişçide randevum vardı dişçi iş ev derken ancak bu kadar oldu

Tam bende bununla ilgili yazacaktım .
Yaseminim takımlarda bazen böyle iniş çıkışlar oluyor tabiki . Uzun süredir burda olduğumdan az çok biliyorum .

Ama açıkçası takıma hiç ugramayıpta buraya menü bildirimi yapan ve sohbetinide burda yapan takımdanda çok bişi bişi beklenmez acıkçası .:KK43:

Anlıyorum bazı durumları ama takıma sırtımı dönemem burda olmayıp orda olan arkadaşlarımda var ve ayakta tutmamız gereken bir takım var .Bazı durumları doğru bulmuyorum :KK43:
Bu benim düşüncelerim tabi kimseyi bağlamaz :KK66:
Aebenim burada takımdan menü yazan 2-3 kişi anca var,Koza,yasom ve sen...Fatma zaten babasından dolayı öbür tarafa da buraya da gelmiyor..,Rabiş zaten takımdan kopmuştu burası ona iyi geldi özellikle Yasomun yazdıkları...onun dışında kimse yok ki burada takımdan..,Emine de arada bir uğruyor...yasom bişey mi yazdı da bu onun cevabı bilmiyorum daha geçmişi okumadım tam :KK53::KK53:

O zaman benden size bi before after gelsin en solda 68.5 kg ile ben orta ve S agda 54 kg ile ben sag foto üç hafta öncesine ait

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-20-11-08-51.png
    Screenshot_2015-11-20-11-08-51.png
    178,6 KB · Görüntüleme: 43
Aebenim burada takımdan menü yazan 2-3 kişi anca var,Koza,yasom ve sen...Fatma zaten babasından dolayı öbür tarafa da buraya da gelmiyor..,Rabiş zaten takımdan kopmuştu burası ona iyi geldi özellikle Yasomun yazdıkları...onun dışında kimse yok ki burada takımdan..,Emine de arada bir uğruyor...yasom bişey mi yazdı da bu onun cevabı bilmiyorum daha geçmişi okumadım tam :KK53::KK53:
ay gene ne yaptım bennnnn:KK70::KK70: masumum hakim bey :63:

Merhaba iyi akşamlar kızlar benim girmeye yorum yapmaya pek fisatim olmuyor idare edin lütfen benden de yorum ve desteklerini esirgemeyin
Sabah
Ablam yine kahvaltıya çağırdı ah ablam ah
Yakın oturuyoruz gitme gelme hiç eksik olmuyor
Sabah iki krep peynir sarelle :KK43: krepte en güzel onunla oluyor bal çok az ekmek
Sanırım bu kadardı
Ara yok
Öğle
Yarım porsiyon barbunya ayran
Ara yok
Akşam
2 kase yoğurt çorbası
Bir küçük biber dolması
Yoğurt
Ara 3kuru kayısı
Rollacım bu diyet yapmayan insan menüsü kuzum...yoğurt çorbasının içinde de karbon var dolma da da...sadece sabah yediğin bile tümgün yeterdi o_O

Back