Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

inşallah

açıkçası o sohbeti yakalayamıyoruz demigerçi siz benden eskisiniz ama genede benim ilk geldiğim günlerdeki güzel sıcak ilişkiler azaldı sanki yada ben öyle hissediyorum.
Tam bende bununla ilgili yazacaktım .
Yaseminim takımlarda bazen böyle iniş çıkışlar oluyor tabiki . Uzun süredir burda olduğumdan az çok biliyorum .

Ama açıkçası takıma hiç ugramayıpta buraya menü bildirimi yapan ve sohbetinide burda yapan takımdanda çok bişi bişi beklenmez acıkçası .

Anlıyorum bazı durumları ama takıma sırtımı dönemem burda olmayıp orda olan arkadaşlarımda var ve ayakta tutmamız gereken bir takım var .Bazı durumları doğru bulmuyorum
Bu benim düşüncelerim tabi kimseyi bağlamaz

sevgili deadline sabah evden çıkmadan kahvaltını yaparsan öğleni işyerinde çorba varsa 1dilim ekmek demek yanında birde pilav varsa 1tabak pilavda 3dilim ekmek demek sen öğlenleyin 4 dilim ekmek yemiş oluyorsun hatta kurubaklagilde çıkarda hem protein hem karbonhidrat almış oluyosun ne yapabilirsin öğlen çorba ve sebze yemeği varsa sebze yemeği ve yoğurt yada kurubaklagil varsa salata yoğurt ekleyip yiyebilirsin öğlen et yediysen yada et ağırlıklıysa akşama mutlaka sebze ve yoğurt yada tam tersi öğlen sebzeyse akşama et ve et ürünleri yiyeybilirsin ne kadar karmaşık anlattım demi.

tamam canım takipteyim seni senin boyun kaç uzunsun değil mi hedefinden öyle düşündüm de

yok anladım ben denklem çözmekte iyiyimdir hatta tam benlik oldu tamam o zaman öğlenki menüme göre akşamı belirliycem demek ki ona göre yapabilirim

173 benim boy senin kaçtı

uzun süredir burda olmadığımdan haklısın bu durumları bilmiyorum ama artık herşeyden çekinir oldum şöyle bir durum var menü yorumu yaparken bazen hem kırıyorum hem kırılıyorum oyüzdende genelde menü yorumlarına karışmıyorum bide kaptan varken karışınca yada yorum yapınca sanki kaptanı hiçe sayıyormuşum izlenimi oluyor bazı insanlarda arada kendi fikrimi söylüyorum asla sırt çevirme durumu söz konusu olamaz.

tamam oldu bak benim boyum kısa olduğundan aslında aynı yerdeyiz benim boyum 161 162 civarı ya tam karar veremedik diyetisyenlerle bir ara 161 di sonra 162 dedi dr um o aradayım
162 diyelim biz ona hedef kaç 55 felanmı ben acaba 59 olsammı diye düşünüyorum çok veriyom ya kiloları özgüvene bak

162 diyelim biz ona hedef kaç 55 felanmı ben acaba 59 olsammı diye düşünüyorum çok veriyom ya kiloları özgüvene bak
neden olmasın ama sen bir 60 ta da fıstık olursun
ay kızlar benim boyum çok uzun sizde boymu var eğilin kulağınıza söyleyecem 158
ya ablam ya standart türk kadını boyu işte 158 mis gibi sen bakma bu roxen sulak yerde yetişmiş

neden olmasın ama sen bir 60 ta da fıstık olursun

ya ablam ya standart türk kadını boyu işte 158 mis gibi sen bakma bu roxen sulak yerde yetişmiş
ayyy inşallah , bugün salonda sülün gibi göründüm kendi gözüme gittim hocaya sordum , hoca dedim bu aynalar incemi gösteriyor yok dedi sen inceliyosun farkında değilsin , yarın gidersem salona fotoğraf çeker atarım buraya bir bakın bakalım fıstık olmaya daha çokmu benim boy genetik ya biz göçmeniz ya ondan böyle oldu zahar

at at merak etiim ama boyun uzun ya çok avantajlı ya çok hoş ince uzun görünürsün ya çok hoşuma gidiyor işte sulak yerde büyümüşsün yani genlerin büyümüş

Merhaba iyi akşamlar kızlar benim girmeye yorum yapmaya pek fisatim olmuyor idare edin lütfen benden de yorum ve desteklerini esirgemeyin
Sabah
Ablam yine kahvaltıya çağırdı ah ablam ah
Yakın oturuyoruz gitme gelme hiç eksik olmuyor
Sabah iki krep peynir sarelle krepte en güzel onunla oluyor bal çok az ekmek
Sanırım bu kadardı
Ara yok
Öğle
Yarım porsiyon barbunya ayran
Ara yok
Akşam
2 kase yoğurt çorbası
Bir küçük biber dolması
Yoğurt
Ara 3kuru kayısı

Sabah çıkmadan 1 dl ekmekle yumurta zeytin azıcıııık peynir,öğlen çorba,yoğurt yoksa ayran gerekirse 2 bardak,ve yarım tabak yemekten..,pilav neviyatınından yeme sakın...ayran mideni dolduracağı için hemen doyacaksın...buzluğa köfte yapıp at..akşamları ızgara köfte,salata,yoğurt diğer akşam köftenin yerine sebze ye...bu şekilde yap bakalım bi hafta sonuç ne olacak.,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…