inşallahSagol canım evet kahvaltı çok önemli ama aç hissetsem yaparım sabahları Hiçbirzaman katı ve kurallı bi diyetim olmadı sadece dikkat ettim yediklerime ve Spor yaptım halada spora devam ediyorum, dogum kilolarını vermem gerekiyordu çok şükür ki verdim hamile kaldığım kilonun çok çok altındayım şimdi koruma gibi benim ki son 3.600 grmım kaldı inş o da gidecek
Tam bende bununla ilgili yazacaktım .açıkçası o sohbeti yakalayamıyoruz demigerçi siz benden eskisiniz ama genede benim ilk geldiğim günlerdeki güzel sıcak ilişkiler azaldı sanki yada ben öyle hissediyorum.
sevgili deadline sabah evden çıkmadan kahvaltını yaparsan öğleni işyerinde çorba varsa 1dilim ekmek demek yanında birde pilav varsa 1tabak pilavda 3dilim ekmek demek sen öğlenleyin 4 dilim ekmek yemiş oluyorsun hatta kurubaklagilde çıkarda hem protein hem karbonhidrat almış oluyosun ne yapabilirsin öğlen çorba ve sebze yemeği varsa sebze yemeği ve yoğurt yada kurubaklagil varsa salata yoğurt ekleyip yiyebilirsin öğlen et yediysen yada et ağırlıklıysa akşama mutlaka sebze ve yoğurt yada tam tersi öğlen sebzeyse akşama et ve et ürünleri yiyeybilirsin ne kadar karmaşık anlattım demi.ay bende size menü soracağım benim şu menüleri yola koysak ya sizinde yardımlarınızla şimdi evde tam buğday ekmeğim var ekmek olarak ikincisi öğlen işyerinde yiyorum çıkan yemekler şöyle mutlaka bir çeşit çorba yanında 1 çeşit yemek değişiyor yemekler birde kesinlikle bir çeşit pilav bulgurlu yoksa pirinçli yoksa şehriyeli hiç olmadı erişte yapıyorlar yani 4. olarakta salata ayran yada meyve oluyor şimdi öğleni nasıl yesem sizceakşama da tek yaşadığımı hesaba katarsanız ne önerirsiniz bana bir yardımcı olursanız çok sevinirim diyet bilginleri ablalarım çok güzel yorumlar yapıyorsunuz size göre şekillenmeye çalışıyorum inşallah bende roxen2303 ciğim gibi düzene gireceğim
tamam canım takipteyim senioyyy severim seni olacak olacak gidecek kilocuklar, bu işin profları daha iyi menü çıkartır sana şimdi ama tavsiyem kahvaltını sağlam yap öğlen iş yerinde pilav erişte vs. alma çorbada ekmek yerine geçiyormuş onu öğrendim öğlen max. 1 dilim ekmek yersin.. akşam içinse günlerini et tavuk sebze baklagil olarak ayırmanı tavsiye ederim ve mutlaka akşam öğününde salata olsun kışın havuçlu lahanalı marullu bol lifli ve besleyici salatalar çok güzel olur.. portakal diyetini bu hafta sonlandırıcam büyük ihtimal o zaman benüm menülerimde fikir açısından yardımcı olabilir
yok anladım ben denklem çözmekte iyiyimdir hatta tam benlik oldusevgili deadline sabah evden çıkmadan kahvaltını yaparsan öğleni işyerinde çorba varsa 1dilim ekmek demek yanında birde pilav varsa 1tabak pilavda 3dilim ekmek demek sen öğlenleyin 4 dilim ekmek yemiş oluyorsun hatta kurubaklagilde çıkarda hem protein hem karbonhidrat almış oluyosun ne yapabilirsin öğlen çorba ve sebze yemeği varsa sebze yemeği ve yoğurt yada kurubaklagil varsa salata yoğurt ekleyip yiyebilirsin öğlen et yediysen yada et ağırlıklıysa akşama mutlaka sebze ve yoğurt yada tam tersi öğlen sebzeyse akşama et ve et ürünleri yiyeybilirsin ne kadar karmaşık anlattım demi.
173 benim boytamam canım takipteyim senisenin boyun kaç uzunsun değil mi hedefinden öyle düşündüm de
yok anladım ben denklem çözmekte iyiyimdir hatta tam benlik oldutamam o zaman öğlenki menüme göre akşamı belirliycem demek ki ona göre yapabilirim
uzun süredir burda olmadığımdan haklısın bu durumları bilmiyorum ama artık herşeyden çekinir oldum şöyle bir durum var menü yorumu yaparken bazen hem kırıyorum hem kırılıyorum oyüzdende genelde menü yorumlarına karışmıyorum bide kaptan varken karışınca yada yorum yapınca sanki kaptanı hiçe sayıyormuşum izlenimi oluyor bazı insanlarda arada kendi fikrimi söylüyorum asla sırt çevirme durumu söz konusu olamaz.Tam bende bununla ilgili yazacaktım .
Yaseminim takımlarda bazen böyle iniş çıkışlar oluyor tabiki . Uzun süredir burda olduğumdan az çok biliyorum .
Ama açıkçası takıma hiç ugramayıpta buraya menü bildirimi yapan ve sohbetinide burda yapan takımdanda çok bişi bişi beklenmez acıkçası .
Anlıyorum bazı durumları ama takıma sırtımı dönemem burda olmayıp orda olan arkadaşlarımda var ve ayakta tutmamız gereken bir takım var .Bazı durumları doğru bulmuyorum
Bu benim düşüncelerim tabi kimseyi bağlamaz
tamam oldu bak benim boyum kısa olduğundan aslında aynı yerdeyiz173 benim boysenin kaçtı
162 diyelim biz ona hedef kaç 55 felanmı ben acaba 59 olsammı diye düşünüyorumtamam oldu bak benim boyum kısa olduğundan aslında aynı yerdeyizbenim boyum 161 162 civarı ya tam karar veremedik diyetisyenlerle bir ara 161 di sonra 162 dedi dr um o aradayım
ay kızlar benim boyum çok uzun sizde boymu vareğilin kulağınıza söyleyecem 158
162 diyelim biz ona hedef kaç 55 felanmı ben acaba 59 olsammı diye düşünüyorumçok veriyom ya kiloları özgüvene bak
ya ablam ya standart türk kadını boyu işte 158 mis gibi sen bakma bu roxen sulak yerde yetişmişay kızlar benim boyum çok uzun sizde boymu vareğilin kulağınıza söyleyecem 158
ayyy inşallah , bugün salonda sülün gibi göründüm kendi gözüme gittim hocaya sordum , hoca dedim bu aynalar incemi gösteriyorneden olmasın ama sen bir 60 ta da fıstık olursun
ya ablam ya standart türk kadını boyu işte 158 mis gibi sen bakma bu roxen sulak yerde yetişmiş
at at merak etiim ama boyun uzun ya çok avantajlı ya çok hoş ince uzun görünürsün ya çok hoşuma gidiyorayyy inşallah , bugün salonda sülün gibi göründüm kendi gözüme gittim hocaya sordum , hoca dedim bu aynalar incemi gösteriyoryok dedi sen inceliyosun farkında değilsin , yarın gidersem salona fotoğraf çeker atarım buraya bir bakın bakalım fıstık olmaya daha çokmu benim boy genetik ya biz göçmeniz ya ondan böyle oldu zahar
1 ay sonra before after yaparız ben onlara acayip özeniyomat at merak etiim ama boyun uzun ya çok avantajlı ya çok hoş ince uzun görünürsün ya çok hoşuma gidiyorişte sulak yerde büyümüşsün yani genlerin büyümüş
diş hekimiyim ben taze yeni1 ay sonra before after yaparız ben onlara acayip özeniyomkız sen ne iş yapıyon
hey yavrum hey maşallah ne güzel mesleğin var:) ivet bende öğretmenlik son sınıf teşekkür ederim kuzumdiş hekimiyim ben taze yenibu arada öğretmenlik mi okuyorsun öğretmenler günün kutlu olsun
dimi ama çok güzel oluyorMotivasyon un en büyük kaynağı before after
Sabah çıkmadan 1 dl ekmekle yumurta zeytin azıcıııık peynir,öğlen çorba,yoğurt yoksa ayran gerekirse 2 bardak,ve yarım tabak yemekten..,pilav neviyatınından yeme sakın...ayran mideni dolduracağı için hemen doyacaksın...buzluğa köfte yapıp at..akşamları ızgara köfte,salata,yoğurt diğer akşam köftenin yerine sebze ye...bu şekilde yap bakalım bi hafta sonuç ne olacak.,ay bende size menü soracağım benim şu menüleri yola koysak ya sizinde yardımlarınızla şimdi evde tam buğday ekmeğim var ekmek olarak ikincisi öğlen işyerinde yiyorum çıkan yemekler şöyle mutlaka bir çeşit çorba yanında 1 çeşit yemek değişiyor yemekler birde kesinlikle bir çeşit pilav bulgurlu yoksa pirinçli yoksa şehriyeli hiç olmadı erişte yapıyorlar yani 4. olarakta salata ayran yada meyve oluyor şimdi öğleni nasıl yesem sizceakşama da tek yaşadığımı hesaba katarsanız ne önerirsiniz bana bir yardımcı olursanız çok sevinirim diyet bilginleri ablalarım çok güzel yorumlar yapıyorsunuz size göre şekillenmeye çalışıyorum inşallah bende roxen2303 ciğim gibi düzene gireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?