Her ay 1 hatim yapıyoruz

Bende katılmayı istemiştim ama eklenmemişim.
25. Cüzü de ben alabilirmiyim

Peki siz bilirsiniz.. kimseye küfür etmedim kotu söz söylemedim. Allah kabul etsin yolunuz açık olsun..
Küfür ettiniz ya da kötü söz söylediniz demedim, emir kipiyle konuşmak hoş mu dedim, haksız olduğumu düşünmüyorum.
Beni de ekler misiniz, bende katılabilir miyim diye sormak varken siz o üslubu doğru buluyorsanız ne diyebilirim başka.
Türkçem zayıf kusura kalmayın.. insanları sizde rencide etmeyin..
Türkçenizin zayıf olmasıyla alakası ne onu da anlamadım. Rencide eedecek ne yazdım ilginç.

Allah cc nin kitabini okuyabiliyor isem en şanslı benim sukur ki rabbim senin turkcen zayıf emir kipi konuşmuyorsun demiyor elhamdülillah.. ..
Yazılanları iyi okuyun lütfen..
İyi günler selametle

Bende yazarken dikkat ediyorum hiç konusmadigin biri olunca veya samimiyet oluşmamışsa çok değişik geliyor bana da emir gibi duruyor

Bende yazarken dikkat ediyorum hiç konusmadigin biri olunca veya samimiyet oluşmamışsa çok değişik geliyor bana da emir gibi duruyor
Kırmak da istemiyorum hele böyle bir konuda
İşimin arasında bakayım alan var mı diye açtım ne diyeyim.

Kırmak da istemiyorum hele böyle bir konuda
İşimin arasında bakayım alan var mı diye açtım ne diyeyim.
Mesela ben de devamlı bat gunlerine veya gebelik isteyenlerin konularına yazıyorum bende orada liste yapıyor olsam bana benimde bat bu gün beni yaz dese bende garipserdim sanırım bu konu da haklısınız belki çok samimi olduğunuz biri olsa fazla dikkat çekmezdi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…