Bende katılmayı istemiştim ama eklenmemişim.Ekim ayı hatim listesi
1.burcusami
2.burcusami
3.HejaR12
4.HejaR12
5.deynepnaz
6.deynepnaz
7.Bonus
8.Bonus
9.E c e
10. C Calcifer
11. C Calcifer
12.Aktif Lora
13.cevizli tarcinli kek
14.Nego
15.Nego
16.Migrenben
17. L Limonlu Su
18. C Cikolataparcacigi
19.Merve2401
20.Merve2401
21.SoLeiL12
22.SoLeiL12
23.Magnifiaque
24.agustos72
25.
26. @eunja
27.
28.
29.
30.Efser
Yazmamışım evet ekliyorum hemenBende katılmayı istemiştim ama eklenmemişim.
25. Cüzü de ben alabilirmiyim
Su isi bi anlatın bakim 1 cuzu 1 ay da okuyup okudum mu diyecez.
Üslubunuz hoş mu sizce? Emir kipiyle yazmak?27. CUZU de bana yazNego
Peki siz bilirsiniz.. kimseye küfür etmedim kotu söz söylemedim. Allah kabul etsin yolunuz açık olsun..Üslubunuz hoş mu sizce? Emir kipiyle yazmak?
Ay sonuna kadar vaktimiz var dimiEkim ayı hatim listesi
1.burcusami
2.burcusami
3.HejaR12
4.HejaR12
5.deynepnaz
6.deynepnaz
7.Bonus
8.Bonus
9.E c e
10. C Calcifer
11. C Calcifer
12.Aktif Lora
13.cevizli tarcinli kek
14.Nego
15.Nego
16.Migrenben
17. L Limonlu Su
18. C Cikolataparcacigi
19.Merve2401
20.Merve2401
21.SoLeiL12
22.SoLeiL12
23.Magnifiaque
24.agustos72
25.ohbb
26. @eunja
27.
28.
29.
30.Efser
EvetAy sonuna kadar vaktimiz var dimi
Teşekkürler
Küfür ettiniz ya da kötü söz söylediniz demedim, emir kipiyle konuşmak hoş mu dedim, haksız olduğumu düşünmüyorum.Peki siz bilirsiniz.. kimseye küfür etmedim kotu söz söylemedim. Allah kabul etsin yolunuz açık olsun..
Türkçenizin zayıf olmasıyla alakası ne onu da anlamadım. Rencide eedecek ne yazdım ilginç.Türkçem zayıf kusura kalmayın.. insanları sizde rencide etmeyin..
Rica ederimTeşekkürler
Tabii27.cüzü alabilirim bende
İyi günler selametleAllah cc nin kitabini okuyabiliyor isem en şanslı benim sukur ki rabbim senin turkcen zayıf emir kipi konuşmuyorsun demiyor elhamdülillah.. ..
Yazılanları iyi okuyun lütfen..
Bende yazarken dikkat ediyorum hiç konusmadigin biri olunca veya samimiyet oluşmamışsa çok değişik geliyor bana da emir gibi duruyorKüfür ettiniz ya da kötü söz söylediniz demedim, emir kipiyle konuşmak hoş mu dedim, haksız olduğumu düşünmüyorum.
Beni de ekler misiniz, bende katılabilir miyim diye sormak varken siz o üslubu doğru buluyorsanız ne diyebilirim başka.
Türkçenizin zayıf olmasıyla alakası ne onu da anlamadım. Rencide eedecek ne yazdım ilginç.
Kırmak da istemiyorum hele böyle bir konudaBende yazarken dikkat ediyorum hiç konusmadigin biri olunca veya samimiyet oluşmamışsa çok değişik geliyor bana da emir gibi duruyor
Mesela ben de devamlı bat gunlerine veya gebelik isteyenlerin konularına yazıyorum bende orada liste yapıyor olsam bana benimde bat bu gün beni yaz dese bende garipserdim sanırım bu konu da haklısınız belki çok samimi olduğunuz biri olsa fazla dikkat çekmezdi diye düşünüyorumKırmak da istemiyorum hele böyle bir konuda
İşimin arasında bakayım alan var mı diye açtım ne diyeyim.