Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım Eylül hatimine cüz almak istersen 16.cüzü listeye yazabilirim
Canım yazdım listeye 16. Cüz senindirEvet canım isterim
Esselamualeyküm canlarım bitanelerim. Nasılsınız? inşallah iyisinizdir. Eylül ayı için 1. Cüzümü okudum diğerleri de inşallah okunup bilgi verilecek. Sizi SeviyorumBreave Heart ağustos hatimi için 27 28 29 ve 30. cüzleri okudu ağzına yüreğine sağlık canım Allah kabul etsin aminnnn
Yeni hatime başlıyorsun Eylül ayı için 1.2.3 cüzler senindir listeye yazdım canım Allah razı olsun
ve aleykümselam canım tamamdırEsselamualeyküm canlarım bitanelerim. Nasılsınız? inşallah iyisinizdir. Eylül ayı için 1. Cüzümü okudum diğerleri de inşallah okunup bilgi verilecek. Sizi Seviyorum
Canım hayırlı cumalar olsun hepimiz içinEki Görüntüle 3466351
Ağustos Hatim Listesi
26 Ağustos son okuma süresidir lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım. Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1- C Cittaslow
2- C Cittaslow
3-penyez83
4-deynepnaz
5-deynepnaz
6-deynepnaz
7-Aktif Lora
8-MMorsalkimm
9-Cuel
10- G Glsndmr89
11- G Glsndmr89
12-Lidlaylim
13-Lidlaylim
14-agustos72
15-HepmigencizHepmiguzel
16-HepmigencizHepmiguzel
17-Lna16
18-reynax
19-Bonus
20-HALLEYS
21- K Kardelen1981
22- @selin18
23- B begonviil
24-Lna16
25-esoss88
26- A Ada-Anne
27 -Breave Heart
28-Breave Heart
29-Breave Heart
30-Efser
Lna16 çiçeğimmm duasını yapacak nasipse
Aminnn ağzına yüreğine sağlık Eylül için 10.cüz senindir listeye yazdım canımCanım hayırlı cumalar olsun hepimiz içinben ağustos 9. Cüz’ü okudum. Allah kabul etsin inşallah Eylül için alabilir miyim cüz?
Ağzına yüreğine sağlık bonusummAğustos için 19.cüzü okudum penyezimpenyez83
Merhaba Eylül hatimi için boşta cüz kalırsa etiket ederimMerhaba hatime bende katilabilirmiyim
Aminnn ağzına yüreğine sağlık ablacımpenyez83 Eylül hatmi için 13. Ve 14
Cüzleri okudum canim
Allah kabul etsin inşallah.
Eylül hatmi için 17. Cüz boştaysa onu da almak isterim canım
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık ablacım Allah cümlemizden razı olsunpenyez83 cim 23. cüzü okudum ben rabbim kabul etsin inşallah vesile olduğun için Allah razı olsun senden de
Olur canım çok sevinirimAminnnn ağzına yüreğine sağlık ablacım Allah cümlemizden razı olsun
Eylül hatimine cüz alacaksan 24.cüzü listeye yazabilirim
Tamamdır Eylül için 24.cüzü listeye yazdımOlur canım çok sevinirim