Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canımAğustos ayı için 25.cüzü okudum. Allah kabul etsinpenyez83
16 temmuzda yazmıştım bu mesajı. sizden yanıt gelmeyince cüzü başkasına verdim bilginize D derdimneydi ( beğeni yapınca cevap yazmak istedim )Ağustos hatimi için 13.cüzü verebilirim size
Evet canımAminnnn ağzına yüreğine sağlık canım
Eylül hatimine cüz alacakmısın
Esoss canım Eylül hatimi için 29.cüz senindir listeye yazdımEvet canım
Aminnn ağzına yüreğine sağlık canım Eylül hatimi için 20.cüz senindir listeye yazdım18. Cüzu okudum Allah kabul etsin
Hayırlı cumalar ablacımEki Görüntüle 3463300
Hayırlı cumalar
Ağustos Hatim Listesi
26 Ağustos son okuma süresidir lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım. Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1- C Cittaslow
2- C Cittaslow
3-penyez83
4-deynepnaz
5-deynepnaz
6-deynepnaz
7-Aktif Lora
8-MMorsalkimm
9-Cuel
10- G Glsndmr89
11- G Glsndmr89
12-Lidlaylim
13-Lidlaylim
14-agustos72
15-HepmigencizHepmiguzel
16-HepmigencizHepmiguzel
17-Lna16
18-reynax
19-Bonus
20-HALLEYS
21- K Kardelen1981
22- @selin18
23- B begonviil
24-Lna16
25-esoss88
26- A Ada-Anne
27 -Breave Heart
28-Breave Heart
29-Breave Heart
30-Efser
Lna16 hatim duasını yapacak nasipse
Merhaba okudum Rabbim kabul etsin inşallahEki Görüntüle 3463300
Hayırlı cumalar
Ağustos Hatim Listesi
26 Ağustos son okuma süresidir lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım. Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1- C Cittaslow
2- C Cittaslow
3-penyez83
4-deynepnaz
5-deynepnaz
6-deynepnaz
7-Aktif Lora
8-MMorsalkimm
9-Cuel
10- G Glsndmr89
11- G Glsndmr89
12-Lidlaylim
13-Lidlaylim
14-agustos72
15-HepmigencizHepmiguzel
16-HepmigencizHepmiguzel
17-Lna16
18-reynax
19-Bonus
20-HALLEYS
21- K Kardelen1981
22- @selin18
23- B begonviil
24-Lna16
25-esoss88
26- A Ada-Anne
27 -Breave Heart
28-Breave Heart
29-Breave Heart
30-Efser
Lna16 hatim duasını yapacak nasipse
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık Eylül için 12.cüz senindir canım yazdım listeye
Ben bugün düşük yaptım canım şuna hastanedeyim. Dün cüz alabilirim dedim ama biraz dinlenmeye ihtiyacım olacak. Kusura bakmazsan başkasına verebilir misim? Teşekkür ederimAminnnn ağzına yüreğine sağlık Eylül için 12.cüz senindir canım yazdım listeye
nasılsın iyimisin herşey yolunda mı senide bu topikten hatim duası yaptırarak, doğuma uğurlamak nasip olsun inşaAllah duamdasın canım
RABBİM ferahlık versin tez vakitte kolaylıkla hayırlısıyla kucağın dolsun canımBen bugün düşük yaptım canım şuna hastanedeyim. Dün cüz alabilirim dedim ama biraz dinlenmeye ihtiyacım olacak. Kusura bakmazsan başkasına verebilir misim? Teşekkür ederim
Aleyküm selam ağustos ayı hatimi için boşta cüz kalmadıSelamün aleyküm boşta kalan cüz varsa ben alabilirim
Eylül ayı için var mı peki?Aleyküm selam ağustos ayı hatimi için boşta cüz kalmadı
Öncelikle hoşgeldiniz yeni üyesiniz bilgi vermek için yazıyorum. Aldığımız cüzü arapça okuyup buraya okudum diye yazıyoruz. Okuyamayacak gibi bir durumunuz olursa lütfen bilgi veriniz.Eylül ayı için var mı peki?
Tamam öyle yaparım teşekkür ederimÖncelikle hoşgeldiniz yeni üyesiniz bilgi vermek için yazıyorum. Aldığımız cüzü arapça okuyup buraya okudum diye yazıyoruz. Okuyamayacak gibi bir durumunuz olursa lütfen bilgi veriniz.
Eylül hatimi için 12.cüzü size yazdım
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım Eylül hatimine cüz almak istersen 16.cüzü listeye yazabilirim22.cüzü okudum. Allah kabul etsin