Olur abla 2 cüzüde aldımAminnnnn ağzına yüreğine sağlık canım
Ağustos hatimi için 12 ve 13. cüzleri yazayım mı ablam okurmusun
Cümlemizden RABBİM razı olsun bitanecim emeklerine zamanına sağlıkBreave Heart ağustos hatimi için 27 28 29 ve 30. cüzleri okudu ağzına yüreğine sağlık canım Allah kabul etsin aminnnn
Yeni hatime başlıyorsun Eylül ayı için 1.2.3 cüzler senindir listeye yazdım canım Allah razı olsun
Canım bildirim yapmayan arkadaşlar var hatim tamamlanmadı henüz. Hatim bitsin haber vericem.penyez83 canım duası bugün yapılacaktı değil mi? Arkadaşları mı bekleyeceğiz?
Aminnn ağzına yüreğine sağlık canımOkudumpenyez83 Allah kabul etsin inşallah bu kadar geciktirdim çok özür dilerim diğer ay için boş cüz kaldıysa alabilir miyim?
Allah razı olsun çok teşekkür ederim canımAminnn ağzına yüreğine sağlık canım
Ağustos hatimi için 9.cüz senindir listeye yazdım
Tamam canım yaparız duasını ağzına yüreğine sağlıkKusura bakmayın biraz geç oldu, bitti benim cüzler
Merhaba acaba Ağustos ayı için bende katılabilir miyim?Minaa95 canım temmuz hatimimiz tamamlandı Elhamdülillah ALLAH kabul etsin
ne zaman uygunsan hatim duasını yapabilirsin.
Yasin kitabının arkasında hatim duası var "burada bulunan cemaatinde" yazdığı yerde 1.cüzden 30.cüze kadar herkesin adını tek tek okuyarak kim ne niyetle okuduysa, maddi manevi bereketlilik, şifa, sağlık sıhhat, evlat, iş, vs..... hepsini katabilirsiniz. Hamilelerin duası kabul olur derler. Bizde senin nefesinden yüreğinden dökülecek hayır dualarına talibiz canım
Şimdiden ağzına yüreğine nefesine sağlık ALLAH razı olsun
Hatim duasını yapınca buraya yazarsın, bende arkadaşları etiket eder bilgilendiririm
listeyi özelden mesaj attım
Boşta cüz kalmadı hepsi alındıMerhaba acaba Ağustos ayı için bende katılabilir miyim?
Tamamdır teşekkür ederim inşallah dualarınız kabul olur.Boşta cüz kalmadı hepsi alındı
Allah razı olsun hepinizdenTemmuz Hatim Duası
Hatim duasınıMinaa95 arkadaşımız yaptı. Kim ne niyet ile okuduysa RABBİM hayırlısıyla kolaylıkla afiyetle sağlıkla sıhhatle kabul eylesin aminnnnnn
Hepinizden ALLAH razı olsun canlar ağzınıza yüreğinize nefesinize sağlık
1-deynepnaz
2-deynepnaz
3-deynepnaz
4-RedGirl
5-MMorsalkimm
6-Aktif Lora
7-reynax
8-Cuel
9- G Glsndmr89
10-RedGirl kuzeni
11-RedGirl annesi
12-HepmigencizHepmiguzel
13-agustos72
14-HepmigencizHepmiguzel
15- C Cittaslow
16- C Cittaslow
17-Lidlaylim
18- K Kardelen1981
19- K Kardelen1981
20- K Kardelen1981
21- @selin18
22- B begonviil
23-Bonus
24-Breave Heart
25-Breave Heart
26-Breave Heart
27 -Lna16
28-penyez83
29-HALLEYS
30-Minaa95
Minaa95 canım RABBİM sağlıkla, sıhhatle, kolaylıkla, vaktinde yavrunu kucağına almanı nasip eylesin. Allah a emanet ol tez vakitte tekrar dualarda buluşmak umuduyla