Tmm canım bitince yazarsınBenim akşama biter, 6.cüzdeyim.
Canım Eylül hatimi için ben üç cüz almıştım bir tanesini vereyim. Hatimde seninde nefesin olsun. Seninde duada adın olsunYaaa mesajını geç gördümnasip artık napalım
Yaa çok mutlu olurumCanım Eylül hatimi için ben üç cüz almıştım bir tanesini vereyim. Hatimde seninde nefesin olsun. Seninde duada adın olsun
Tamam dersen 4.cüzü yazabilirimMMorsalkimm
Aminnnn canım cümlemizeYaa çok mutlu olurumçok ince düşüncelisin penyezcim rabbim her zaman karşına gül dökülü yollar çıkarsın inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun canımAminnnn canım cümlemize
Rabbim eşine tez vakitte kalıcı şifalar versin. Hayırlısıyla kolaylıkla yuvanız tez vakitte salih ve saliha evlatlar ile şenlensinaminnnn
Hatimimizde hamile arkadaşlarımız varsende dua ol istedim çiçeğimmm
Eylül için 4.cüz senindir yazdım listeye
Okudum. Allah hepimizin okuduklarını, niyetimizi kabul eylesinTmm canım bitince yazarsın
Aminn canım ağzına yüreğine sağlıkOkudum. Allah hepimizin okuduklarını, niyetimizi kabul eylesin
Okudum canım. Kusura bakmayın. Allah kabul etsin
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canımOkudum canım. Kusura bakmayın. Allah kabul etsin
Aminnn inşallah ablacımLna16 çiçeğimmm ağustos hatimimiz tamamlandı Elhamdülillah çok şükür Rabbim kabul eylesin aminnnnnn
hatim duasını müsait olduğun bir vakit yapabilirsin listeyi özelden attım canım
Ağzına, o güzel yüreğine sağlık çiçeğim. Allah razı olsunSelam hatim arkadaşlarım
Hatim bağışlama duasını şimdi yaptım
Herkese dua ettim
Bana özelden mesajlarını atanların dualarını da hatim duasına kattım
Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Dualarımız, niyetlerimiz kabul olsun
Okurken yanlışlıklarımız , eksiklerimiz, kesirlerimiz, kusurlarımız varsa Rabbim tamamlayıcı meleklerinle tamamlatsın inşallah
Ahiret aleminde aynı böyle cennette buluşmamızı nasip etsin Rabbim, bizi yolundan ayırmasın
Rabbim kimin ne sıkıntısı varsa gidersin inşallah
Ev isteyene ev, iş isteyene iş, aş isteyene aş, evlat isteyene evlat, eş isteyene eş kim ne gönlünden geçiyorsa Rabbim tez zamanda kolaylıkla, zorlaştırmadan kabul etsin inşallah
Rabbim herşeyin hayırlısını versin
Tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin, mekanları cennet eylesin
Rabbim ahiret aleminde sevdiklerimizle cennetinde kavuşmayı nasip etsin inşallah
Aminnnnnnnn Allah'ım
Rabbim ülkemizi selamete çıkartsın, ferahlık versin
Felaketlerden ve kötülüklerden ailemizi, sevdiklerimizi korusun Rabbim
Mucizelerin çok olduğu birgün olsun inşallah
Aminnnnnn
Ağustos Hatim Duası
1- C Cittaslow
2- C Cittaslow
3-penyez83
4-deynepnaz
5-deynepnaz
6-deynepnaz
7-Aktif Lora
8-MMorsalkimm
9-Cuel
10- G Glsndmr89
11- G Glsndmr89
12-Lidlaylim
13-Lidlaylim
14-agustos72
15-HepmigencizHepmiguzel
16-HepmigencizHepmiguzel
17-Lna16
18-reynax
19-Bonus
20-HALLEYS
21- K Kardelen1981
22- @selin18
23- B begonviil
24-Lna16
25-esoss88
26- A Ada-Anne
27 -Breave Heart
28-Breave Heart
29-Breave Heart
30-Efser
Kimin duası kabul olur bilinmez ve ben birbirini tanımadan yapılan duaların kabul olduğuna inananlardanım
Bu yüzden benimde sizden bir ricam var benim için dua eder misiniz ?
Eylül'de doğumum var Allah nasip ederse sağlıkla, sıhhatle, kolaylıkla bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin Rabbim
Herkesten Allah razı olsun şimdiden, hakkınızı helal edin
ALLAH kabul etsin hatimimiziSelam hatim arkadaşlarım
Herkese dua ettim
Okurken yanlışlıklarımız , eksiklerimiz, kesirlerimiz, kusurlarımız varsa Rabbim tamamlayıcı meleklerinle tamamlatsın inşallah
Ahiret aleminde aynı böyle cennette buluşmamızı nasip etsin Rabbim, bizi yolundan ayırmasın
Ev isteyene ev, iş isteyene iş, aş isteyene aş, evlat isteyene evlat, eş isteyene eş kim ne gönlünden geçiyorsa Rabbim tez zamanda kolaylıkla, zorlaştırmadan kabul etsin inşallah
Rabbim ahiret aleminde sevdiklerimizle cennetinde kavuşmayı nasip etsin inşallah
Aminnnnnnnn Allah'ım
Aminnnnnn
Ağustos Hatim Duası
1- C Cittaslow
2- C Cittaslow
3-penyez83
4-deynepnaz
5-deynepnaz
6-deynepnaz
7-Aktif Lora
8-MMorsalkimm
9-Cuel
10- G Glsndmr89
11- G Glsndmr89
12-Lidlaylim
13-Lidlaylim
14-agustos72
15-HepmigencizHepmiguzel
16-HepmigencizHepmiguzel
17-Lna16
18-reynax
19-Bonus
20-HALLEYS
21- K Kardelen1981
22- @selin18
23- B begonviil
24-Lna16
25-esoss88
26- A Ada-Anne
27 -Breave Heart
28-Breave Heart
29-Breave Heart
30-Efser
Kimin duası kabul olur bilinmez ve ben birbirini tanımadan yapılan duaların kabul olduğuna inananlardanım
Eylül'de doğumum var Allah nasip ederse sağlıkla, sıhhatle, kolaylıkla bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin Rabbim
Allah senden de razı olsun HalleyimmmmAğzına, o güzel yüreğine sağlık çiçeğim. Allah razı olsunRabbim sana kolay, sağlıklı bir doğum nasip etsin. Rabbim zorunu kolay eylesin, gönlünden geçen isteklerini hayırlısıyla, kolaylıkla, afiyetle gerçekleştirsin hakkını helal et canım benim
Aminnnn ablam, Allah razı olsunALLAH kabul etsin hatimimizihepimizin ağzına yüreğine ruhuna nefesine sağlık ALLAH razı olsun cümlemizden canlar aminnnnnn
Ablacımm ağzına yüreğine sağlık Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla sıhhatle bir avazda evladını vaktinde kucağına almayı nasip etsin aminnnn
Hakkımız helal olsun sende helal et çiçeğimmm
Ağzına sağlık Allah kabul etsin. Hayırlısıyla bebeğini kucağına alıp büyütmek nasip olsunSelam hatim arkadaşlarım
Herkese dua ettim
Aminnnnnnnn Allah'ım
Aminnnnnn
Ağustos Hatim Duası
1- C Cittaslow
2- C Cittaslow
3-penyez83
4-deynepnaz
5-deynepnaz
6-deynepnaz
7-Aktif Lora
8-MMorsalkimm
9-Cuel
10- G Glsndmr89
11- G Glsndmr89
12-Lidlaylim
13-Lidlaylim
14-agustos72
15-HepmigencizHepmiguzel
16-HepmigencizHepmiguzel
17-Lna16
18-reynax
19-Bonus
20-HALLEYS
21- K Kardelen1981
22- @selin18
23- B begonviil
24-Lna16
25-esoss88
26- A Ada-Anne
27 -Breave Heart
28-Breave Heart
29-Breave Heart
30-Efser
Amin inşallah, Allah razı olsunAğzına sağlık Allah kabul etsin. Hayırlısıyla bebeğini kucağına alıp büyütmek nasip olsun