Olsun canım sıkıntı değil işteyim bu gün bilgisayarda kayıtlı bakmak zor olmadıÖyle mi ben karıştırdım o zaman kusura bakma canım uğraştırdım seni
Tamamdır listeye yazdım ağustos 22. cüz22.cüzü okurum
Olsun canım sıkıntı değil işteyim bu gün bilgisayarda kayıtlı bakmak zor olmadı
Tamamdır listeye yazdım ağustos 22. cüz
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık ablacımpenyez83 Ağustos hatmi için 1. Ve 2. cüzleri okudum
Allah kabul etsin inşallah.
Eylül hatmi için de iki cüz almak istiyorum, uygun olanları yazarsın canım..
Ağustos hatimi için 13.cüzü verebilirim sizeBir sonrakine katılmak istiyorum inşallah
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canımpenyez83 cim ben okudum 22. cüzü rabbim kabul etsin inşallah rabbim senden de razı olsun beni de sevaba kattığın için
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canımTemmuz için 30. Cüzü okudum. Secdelerini de yaptım canım Allah kabul etsin inşallahpenyez83
Ablacım senin okuduğun cüzlerin listesini paylaştım. Okumadıklarını okuyabilirsin. Okudukça burdan bana yaz. Ben uygun olan aylara, okuduğun cüzlerden, iki üç cüz yazarım.penyez83 Eylül hatmi için 13. Ve 14. Cüzleri almıştım , 15. Cüzü de alabilir miyim canim, nasipse ramazana kadar bütün cüzleri okumak istiyorum inşallah
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım
Sizlerden de Allah razı olsun
Ağustos hatimi için cüz alacakmısın
Ağustos hatimi 23.cüz senindir listeye yazdım canımOlur canım alırım
Aminnn ağzına yüreğine sağlık canım7. Cüzü okudum Allah kabul etsin
Hayırlı cumalar ablamEki Görüntüle 3454494
Temmuz Hatim Listesi
25 Temmuz Perşembe son okuma süresidir lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım. Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1-deynepnaz
2-deynepnaz
3-deynepnaz
4-RedGirl
5-MMorsalkimm
6-Aktif Lora
7-reynax
8-Cuel
9- G Glsndmr89
10-RedGirl kuzeni
11-RedGirl annesi
12-HepmigencizHepmiguzel