Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canımpenyez83 temmuz hatmi için 15. ve 16. cüzleri okudum canim. Allah kabul etsin inşallah.
Ağustos hatmi için 17. ve 18. cüzleri müsaitlik varsa okumak istiyorum canım
Tamamdır ağustos için 1 ve 2. cüzler senindir listeye yazdım canımpenyez83 1. 2. Cüzü alayim canım , teşekkür ederim ayırdığın için
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canımpenyez83 9. Cüzü okudum. Tilavet secdesini de yaptım. Rabbim kabul etsin inşallah Ağustos için boşta kalan cüz varsa alabilirim.
İkisini de alabilirimAminnnn ağzına yüreğine sağlık canım
Ağustos için 10 ve 11. cüzler müsait ister ikisini yazayım ister sadece 10.cüzü nasıl dersen
Tamam canım 10 ve 11.cüzler senindir yazdım listeye Allah razı olsunİkisini de alabilirim
Tabiki 25.cüzü yazdım listeye canımAğustos ayı için bir cüz de bana verir misiniz ?
Tabiki Ağustos hatimi için 26.cüzü listeye yazdım canımpenyez83 1 cüzde bana yazar mısın
21.cüzü okudum canım. Allah kabul etsin. Ağustos hatmi için de cüz alabilir miyim?Eki Görüntüle 3451048
Temmuz Hatim Listesi
25 Temmuz Perşembe son okuma süresidir lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım. Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1- deynepnaz
2- deynepnaz
3- deynepnaz
4- RedGirl
5- MMorsalkimm
6- Aktif Lora
7- reynax
8- Cuel
9- G Glsndmr89
10- RedGirl kuzeni
11- RedGirl annesi
12- HepmigencizHepmiguzel
13- agustos72
14- HepmigencizHepmiguzel
15- C Cittaslow
16- C Cittaslow
17- Lidlaylim
18- K Kardelen1981
19- K Kardelen1981
20- K Kardelen1981
21- @selin18
22- B begonviil
23- Bonus
24- Breave Heart
25- Breave Heart
26- Breave Heart
27 - Lna16
28- penyez83
29- HALLEYS
30- Minaa95 hatim duası
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık Ağustos hatmi için 22.cüz senindir listeye yazdım canım21.cüzü okudum canım. Allah kabul etsin. Ağustos hatmi için de cüz alabilir miyim?
Aaaa baktım aslında senin okuduğun cüzlere gözümden kaçtı demekki.. tamam hemen geçmiş aydaki listelerimi tekrar kontrol edip, yeni cüz yazacağım canımİlk o cüzü okumuştum ben canım başka cüz kaldı mı? Varsa onu alayım
Selinim senin okuduğun cüzlerin listesiİlk o cüzü okumuştum ben canım başka cüz kaldı mı? Varsa onu alayım